Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 364 365 367 368 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 227378 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Apple iPhone
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

It's better to burn out then fade away

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 99
Zastava Doboj
OS
Linux
Browser
Mozilla (2008.0)
E imam jedno pitanje... mozda neko zna odgovor/rjesenje ili ima slican problem...
Cesto mi se desava da ne primim poruku, stoji mi u log-u da sam primio poruku, al je nema nigdje... i tek kad restartujem telefon, ono cim ga palim stoji da ima poruka...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ako imaš puno poruka u inbox-u to može da pravi probleme.
Mada.... Da nisi slučajno instalirao u skorije vrijeme neki program za zaključavanje poruka , tipa MumSms i slično?? Neki nekompatibilan program??  Smile
Ako je to slučaj probaj deinstalirati program poslije koga ti je počeo ovaj problem sa sms-om.  Smile

P.S. Kako stojiš sa memorijom telefona. Tj. koliko je slobodno??

Prijatelju ja imam 100% momentalno rješenje za tvoj problem. A to je format telefona i kartice. Ali bolje da malo sačekaš , možda će se pojaviti neko ko je imao sličan problem. Možda je u pitanju neka sitnica koje ni ti ni ja nismo svjesni.   Smile
« Poslednja izmena: 25. Dec 2007, 01:54:04 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 99
Zastava Doboj
OS
Linux
Browser
Mozilla (2008.0)
Ako imaš puno poruka u inbox-u to može da pravi probleme.
Mada.... Da nisi slučajno instalirao u skorije vrijeme neki program za zaključavanje poruka , tipa MumSms i slično?? Neki nekompatibilan program??  Smile
Ako je to slučaj probaj deinstalirati program poslije koga ti je počeo ovaj problem sa sms-om.  Smile

P.S. Kako stojiš sa memorijom telefona. Tj. koliko je slobodno??

Prijatelju ja imam 100% momentalno rješenje za tvoj problem. A to je format telefona i kartice. Ali bolje da malo sačekaš , možda će se pojaviti neko ko je imao sličan problem. Možda je u pitanju neka sitnica koje ni ti ni ja nismo svjesni.   Smile

E ovako imam dosta poruka, oko 2100, al nije to problem, jer mi se desavalo to i kad nisam imao toliko poruka...
Program za zakljucavanje poruka nisam nikakav nikad instalirao... A format sam radio nekad pre 100 godina... i tu i tamo se o5 desavalo to... i update sam radio... i nista... Mada ne desava se to cesto... mozda jedno mjesecno zasteka i onda citav dan ne dobijem ni jedne poruke dok ne skontam da je do toga... pa restart i ono ima...
Ako se ne pojavi neko ko je rjesio ovako nesto... morat cu format o5, jer je nemoguce dopisivati se s nekim...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
LG G2
ako ti je toliko stalo do poruka ti ih prebaci u komp a zatim ih izbrisi sve iz telefon pa vidi kako ce tad raditi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Ili iskoristi program SMS Diary, mozes i Message Saver, sacuvaj poruke na taj nacin i onda obrisi sve. To sto kazes da se problem desavao i ranije dok nisi imao toliko poruka nije bitno - i 1000 poruka moze da pravi problem, jer je formalno kapacitet telefona do 999 poruka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 99
Zastava Doboj
OS
Linux
Browser
Mozilla (2008.0)
Ili iskoristi program SMS Diary, mozes i Message Saver, sacuvaj poruke na taj nacin i onda obrisi sve. To sto kazes da se problem desavao i ranije dok nisi imao toliko poruka nije bitno - i 1000 poruka moze da pravi problem, jer je formalno kapacitet telefona do 999 poruka.

Ma nije meni stalo do poruka, vec to mi se desavalo i kad sam imao oko manje od 200 poruka, pa kontam da nije do toga... Pretpostavljam da je neka aplikacija u pitanju koja nesto zezne... al ne znam koja... obrisao sam skoro sve osim onih najpotrebniji... a i nemam ni jedan program koji krije poruke... jedino sto imam od programa koji imaju veze s potukama su SMS-Timer i Cmans SAY, al ne moguce da su oni... jer ne sluze za sakrivanje poruka ili bilo sta slicno...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Nije bitno da li neki program sluzi za skrivanje poruka ili za pravljenje turšije, npr. Radi se o tome da neke app umeju da s_ebu OS, jer se kose sa sistemskim programima ili drugim instaliranim app. Kad lepo odradis jedan full format telefona i kartice, videces da ce problemi nestati. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia e66
Ja sam imao isti problem na 6630,naime dobijao sam poruke o propustenim pozivima kada restartujem telefon,i poruke kada ga restartujrm,ko da nisam bio dostupan a signal je bio maksimalan...sto je najgore sve se samo resilo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 99
Zastava Doboj
OS
Linux
Browser
Mozilla (2008.0)
Nije bitno da li neki program sluzi za skrivanje poruka ili za pravljenje turšije, npr. Radi se o tome da neke app umeju da s_ebu OS, jer se kose sa sistemskim programima ili drugim instaliranim app. Kad lepo odradis jedan full format telefona i kartice, videces da ce problemi nestati. Smile

Jedini problem je sto ne znam koja je to aplikacija jer cu je instalirati ponovo, nakon sto formatiram telefon... jer su mi potrebne... a ne mogu telefon bez ijednog programa da drzim... a ne mogu ni provjeriti koja je aplikacija koja zeza jer to se ne desava stalno...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 364 365 367 368 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.