Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 347 348 350 351 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 227846 puta)
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia X6 16gb
Cigla tel.-hvala sto si se javio da pomognes.Ovako sad sam pogledao sve to sto kazes i imam sve te i u libsu i u programsu,ali pored navedenih imam jos i: u libsu-BIGINT.DLL, CRYPTALG.DLL, NOKIAFC.dll                a u programsu imam jos-BiNPDA_1st.exe, BiNPDA_2nd.exe

znaci opet da napomenem pored vec navedenih sto je ciglatel rekao imam i ove sto sam ja naveo...
« Poslednja izmena: 27. Sep 2007, 20:59:01 od vostezmaj »
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
Ako si probao baš prema onom uputstvu na engleskom koje postavih i neće ... ko bi ga znao ... da je tu @djwhite pomogao bi ti sigurno, ali odavno nam se ne javlja ....
Btw. jel u "apps" imaš dva foldera pod nazivom:
6r66\
6r66_1\

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia N70
P.S. ima i "fix for N70" u vidu fajla: ColorFix_by_Sobol_(On-Off).sis
Objašnjenje:
turn on bluetooth,install ColorFix_by_Sobol_(On-Off) and game to mobile,start game,then press menu button to return to phone app and start colorfix on(game is still open on background),then find  icon on menu and open (dont press menu button again to resume game from there).

Ja nisam ukljucio bluetooth kada sam instalirao ovaj colorfix  Smile
Ja sam odavno igrao colina na N70,pa nisam siguran sta sam sve imao u libs folderu.Nedavno sam formatirao telefon,a nemam trenutno vremena da ubacujem programe/igrice,ali cim budem imao ubacicu izmedju ostalog i colina,pa cu malo da se podsetim koji su fajlovi u libs folderu potrebni.
PS:Dosta je lakse Colina pokretati iz TCF zato sto ima u options posebna opcija za pokretanje nekih igara (5-6 ne secam se tacno) i nema potrebe za manualnim pokretanjem colorfixa.Probaj da nadjes neku drugu verziju koja radi na N70.
Poslao bih ti na mail,ali mi DVD na kojem drzim programe i igre kod druga,ali bi trebalo da mi ga vrati sutra,pa cu da ga nadjem i da ti ga posaljem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
Hmmm ... sad baš pogledah postove koje je pisao @djwhite i vidim da čovek govori o dve verzije Colin Mcrae Rally 2005 -> jedna je za 6630 a druga za N70 koja radi uz uključen bluetooth dok verzija za 6630 nema potrebe.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia N70
Nisam znao da postoje dve verzije.Ja sam mislio da je to jedna verzija,ali da se na 6630 igra bez ukljucenog bluetootha,a na N70 sa ukljucenim bluetoothom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia X6 16gb
Ciglatel-da imam ta dva foldera u apps.Sto se tice te dve verzije moja je za n70.A sto se tice tog TCF-a i taj sam nasao koji radi na n70 samo neradi kod mene  Smile  poslao mi je drugar taj koji je njemu radio(tcf) ali meni nece pa nece,a color fix-a sam jedno 10ak isprobao i nista...Ja se sve nesto tripujem da se kolje sa ovom temom sto sam stavio sa n73me ali nije to smo obicna tema vec onaj paket sto se pastuje i preko sistemskih fajlova,sta mislite jer moguce da ga to zeza???
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia N70
Zar nisi rekao da si formatirao telefon?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia X6 16gb
pa isao sam na onaj format zvezdica+taraba+7780+taraba,ali mi nije obrisao sve iz fona.Recite mi dali moze neki bolji format,i ako moze dali brise sva podesavanja za sms i mms i gprs,i dali brise imenik sa sim kartice i poruke sa telefona...?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia N70
Formatiras memorijsku.Ugasis telefon,drzis zelenu slusalicu+3+*(dok drzis ove dugmice upali telefon) dok se ne rukuju oni likovi.
Da,sve brise (naravno ne sa sim kartice) pa zato napravi backup imenika,poruka itd.
« Poslednja izmena: 28. Sep 2007, 00:42:36 od nikolavasic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
imam problem sa n70.  instalirao sam neki program koji se zove  'font' i logicno je bilo da kada sam ga ukljucio odmah su se promenila slova koja su bas,bas ruzna i sto je najgore tesko se citaju!!!! nasao sam ga u menadzeru ali nemogu da ga obrisem a nemam fexploerer pa bar tu da ga nadjem!!!! inace,nemogu sada nista da instaliram. . . pomozite
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 347 348 350 351 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.