Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 346 347 349 350 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 227842 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone
otvoris program, pa na options, mozda tu ima uninstall  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 175
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung galaxy note 2
otvoris program, pa na options, mozda tu ima uninstall  Smile

Nema,sada vec pocinje da me nervira Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
A da držiš malo duže meni taster pritisnut i vidiš da ako stoji u listi na "c" poništiš taj program pa tek onda odeš na manager i deistaliraš?!?
Ili probaj preko FExplorer da u opciji "zadaci" pronadješ isti i poništiš ga, nemoguće da se ne pojavljuje u procesima ako je aktivan?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Galaxy SII
When I had an N70 I used to come up against the same problem over and over (having the install and uninstall papyrus for beta testing)... Sometimes it would uninstall if I turned the phone off, back on straight away then uninstall. Sometimes I would have to manually delete everything through FExplorer, turn the phone off, back on straight away then uninstall. Sometimes it would work, sometimes it would take 10-20 attempts. Eventually it would work...

I have NO idea why or how but it seemed that only N70's had the prob...

I taj je resio time problem:

i cannot believe it!yesterday i tried several times to delete papyrus with the help of aplication manager,restarted the phone once,twice etc,but it didn't work...it was listed as an installed program and couldn't be deleted(as i already wrote).but NOW,i look into the aplication manager and SURPRISE-it's gone! the only thing that is there still are the true type fonts
thanx for your help
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 175
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung galaxy note 2
A da držiš malo duže meni taster pritisnut i vidiš da ako stoji u listi na "c" poništiš taj program pa tek onda odeš na manager i deistaliraš?!?
Ili probaj preko FExplorer da u opciji "zadaci" pronadješ isti i poništiš ga, nemoguće da se ne pojavljuje u procesima ako je aktivan?

Ma sa "c" sam prvo i proverio.'Ladno ga nema ni u zadacima a ni u procesima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Top80...Probaj još i ovo. Upali telefon u safe modu ,tj. drži olovku dok se pali pa probaj onda.....
Isčupaj mu karticu na živo pa je vrati... mora moći nekako.

P.S. Jesi li probao ovo što ti je preporučeno , da uz pomoć nekog programa , task menadžera , fexplorera...itd... ubiješ proces??? Probaj sve moguće varijante.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia X6 16gb
Ljudi i dalje nisam resio problem sa "Colin McRae 2005" Znaci pokrenem ja igricu i sve lepo ali mi bude kao na slici,a colirfix mi nijedan nereaguje kad ga upalim.Formatirao sam fon i opet nista...

p.s.Kad udjem u igricu sve boje su extra,ali kad god nesto stisnem onda se izbaguju ovako boje...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

FEscr(002).jpg
(46.1 KB, 176x208)
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia N70
Ja sam igrao colina na N70.Imao sam TCF,upalim bluetooth,nadjem u opcijama da direktno iz TCF-a pokrene colina,sacekam dok ga pokrene i nisam imao nikakvih problema.Mislim da sam ga pokrenuo cak i sa color fix by sobol.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia X6 16gb
e sve je to lepo,i ja sam sve to pokusavao i bas taj colorfix instalirao,ali nece da mi pokrene ni taj fix a nece ni taj TCF.Kad kliknem na njih oni samo zatrepere i ostane tu kao i da nisam ni kliknuo...
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
Imam ja ovog "colina" na hardu i vidim da u folderu "libs" zajedno sa igricom stoje i sledeće datoteke:
gamecomms.dll
GAMEUTILS.DLL
LIGHTDRV.DLL
NGMWEXT.DLL

Možda pomogne.

Btw. u "system" postoji i folder "programs" koji nosi fajl RELAUNCHER.EXE ako je od pomoći.

P.S. ima i "fix for N70" u vidu fajla: ColorFix_by_Sobol_(On-Off).sis
Objašnjenje:
turn on bluetooth,install ColorFix_by_Sobol_(On-Off) and game to mobile,start game,then press menu button to return to phone app and start colorfix on(game is still open on background),then find  icon on menu and open (dont press menu button again to resume game from there).
« Poslednja izmena: 27. Sep 2007, 20:54:09 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 346 347 349 350 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.