Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 326 327 329 330 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 225502 puta)
Ucesnik diskusija

Proprietary hater

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 79
Zastava Kragujevac
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Nokia E51
Potpuno normalna stvar - to znaci da ako te npr. neko pozove u trenutku kad razgovaras, poziv ce biti preusmeren na odgovarajuci servis( preko koga ces ti kasnije dobiti izvestaj o propustenom pozivu, ili ako si aktivirao gov. postu poziv ce biti tamo preusmeren). Opusteno! Smile Smile

Smile Smile /me tupson Smile

Fala brate na veoma korisnoj informaciji! Smile (ovim cvetom ti se samo zahvaljujem,  Smile da očekuješ ništa više Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Da li neko zna u cemu je problem. Kada prebacujem nesto preko BT sa N70 na V3x sve je ok, pronadjem je i mogu da posaljem podatke. Medjutim kada sa V3x pokusam da prebacim na N70 ili drugi telefon ne mogu da pronadjem druge telefone iako je ukljucena opcija da su vidljivi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung Galaxy S6 White
helix pomatia...pa ovo je više pitanje za temu o V3x nego o N70...poznato je da motorola ima problem sa BT povezivanjem sa drugim uređajima...bar koliko sam ja čula... Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4416
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia N70,6303,K610...
Ne, ja nemam nikakvih problema sa povezivanjem BT motorole sa drugim telefonima ili kompjuterom...  Smile
IP sačuvana
social share
Grand shitovi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Crvena Zvezdo pobedjuj za nas!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia n70
Molim za pomoc. Da li neko zna zasto mi se svetlo na tastaturi potpuno nelogicno pali i gasi. Ne pomeram se, cackam telefon, osvetljenje radi normalno i odjednom se ugasi, pa se posle pola minuta o5 upali. Da li mi senzor ne radi dobro ili je mozda nesto drugo?
IP sačuvana
social share
[img][/img][b][/b][font=Verdana][/font]MistfiX
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
Zastava Ниш
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC U 11
Molim za pomoc. Da li neko zna zasto mi se svetlo na tastaturi potpuno nelogicno pali i gasi. Ne pomeram se, cackam telefon, osvetljenje radi normalno i odjednom se ugasi, pa se posle pola minuta o5 upali. Da li mi senzor ne radi dobro ili je mozda nesto drugo?

To se i meni dešava, u toku kucanja displej radi normalno a osvetljenje tastature se nelogično pali i gasi. na kraju sam se pomirio sa tim shvativši da je to još jedna mana telefona skidanog sa vodafona  kao i ono treperenje na displeju o keme je ranije bilo reči. Napominjem da mi je telefon debrendiran Smile
« Poslednja izmena: 17. Jul 2007, 00:44:20 od zinexy »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Nije to nista neobicno - u pitanju je senzor zaduzen da prati koja je kolicina svetlosti prisutna, i u zavisnosti od toga se osvetljenje tastature pali ili gasi. Stavite prst na senzor pa onda vidite hoce li vam se paliti/gasiti "nelogicno"... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Mooooo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia n70 ME
Danas sam uzeo music edition i ne mogu da skinem zadnji deo da izvadim bateriju ffs radim sve kako treba , znam da je glupost ali ono....ispade najveci problem  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Pritisni dobro onu kvacicu na donjem delu poklopca, i istovremeno guraj odozgo! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Mooooo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia n70 ME
Jedva sam ga otvorio, nego, ja sam rekao da je to jedini problem , u stvari sam hteo da lepo postavim bateriju i da vidim da li tu ima problema, u radnji u kojoj sam kupio mob ( u njoj sam kupio prethodna 2 telefona nikad me nisu zajebali ) covek mi je rekao da formiram bateriju 3x12h iako je mnogo ljudi reklo da ne treba, ajde, nema veze bolje to nego da ispastam 2godine zbog jebenih 36h, i kada mi se fon totalno ispraznio uzmem da ga prikljucim ali kada to uradim nista se ne desava, cekam ja par minuta i nista, probam punjac od drugih nokia telefona u kuci i dalje nista....sutra cu da odnesem da vidim sta je ukoliko niko ovde ne zna sta je u pitanju..
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 326 327 329 330 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.