Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 292 293 295 296 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 226389 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Prvo i najlogičnije rješenje je da ne formatiraš telefon. Jednostavno nije do tebe i telefona , nego do mreže i problema oko GPRS-signala. Možeš da sačekaš malo , da probaš da se konektuješ sa nekog drugog mjesta...pa da vidiš kako će se onda ponašati.
A može biti i da telefon pravi probleme. Probaj ponovo definisati pristupnu tačku ili ...ako ne pomogne , odraditi format.

P.S. Meni se često dešava da GPRS signal nestane na momenat ili da se teško kopča na njega. To je sve do mreže i opterećenosti iste. To je neko moje mišljenje. Ali može da bude i do telefona... Tj. da si zeznuo i opteretio system nekom nekompatibilnom aplikacijom koja ga ometa u radu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N 70
ne verujem da je to pitanju jer kad restartujem fon a na lazim se na istom mestu  ima crtice i radi normalno
« Poslednja izmena: 21. Maj 2007, 12:07:04 od buksna »
IP sačuvana
social share
zvezda srbija nikad yugoslavia
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Probaj obrisati keš u browseru , ponovo definisati pristupnu tačku , prebaciti telefon iz dual moda na GSM ili obrnuto , deinstalirati program poslije koga ti je počeo da zeza fon , format kartice , full format , flash , kupovina novog telefona , skok sa Brankovog mosta sa dvostrukim saltom (možeš probati i trostruki ako umiješ)....  Smile

Hronološkim redom idi i doći ćeš do rješenja problema. Ja drugo ne znam.  Smile
« Poslednja izmena: 21. Maj 2007, 12:37:07 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Velika je verovatnoća da je do razni nekompatibilnih aplikacija instaliranih jer se danas proba sve i svašta ...
Može biti i do firmvera ... niko vas nije terao i bio po ušima da odmah brže bolje predjete na poslednju verziju firmvera a da ni sami ne znate zbog čega ste to uradili ..
Uzimajući u obzir da se kod N70 modela poslednjim izdanjima firmvera sve više pogoršavao rad telefona i uopšte telefon ostavljao lošiji utisak na korisnika, šta reći osim ne posumnjati u firmver?!?

Jel treba napomenuti da je:
-kvalitet prednje kamere redukovan za više od 50% i da ista zaista gotovo da i ne vredi posle zadnjih par verzija firmvera koje su joj uništile kvalitet;
-softverska zabrana u firmveru rada aplikacija za restart telefona, osvetljenje pomoću iskorišćenja blic lampe opet u poslednjim revizijama firmvera;
-smanjenje ukupnog memorijskog prostora na "C" tj., memorije telefona;
-sporiji odziv samog OS-a, i rad telefona uopšte;
-neke aplikacije više na rade na N70 od pojave firmvera verzije 4 i 5 iako su radile na verzijama 3;
-prilikom snimanja klipova telefon nenormalno secka snimak ako se isti direktno snima na mem. kartici od 512Mb ili 1Gb kapaciteta što nije bio slučaj sa ranijim verzijama po utiscima korisnika;
-pritisak na slušalicu(crveno dugme) znači i izlazak tj., gašenje aplikacija što ranije nije bio slučaj
-................. i td., i td ....

Btw. sve ostale savete je lepo nabrojao elborashon. Ja bih samo dodao umesto onog "skok sa Brankovog mosta sa dvostrukim saltom" -> bacanje telefona sa istog i osnivanje sportke discipline u tom pravcu ... Smile

« Poslednja izmena: 21. Maj 2007, 15:11:58 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
bacanje telefona sa istog i osnivanje sportke discipline u tom pravcu ...
Ja sam to već zaveo pod ono : kupovina novog telefona.  Smile

P.S. Da me buksna ne bi pogrešno shvatio , malo sam se našalio... I ja mislim da je , vrlo vjerovatno , do neke nekompatibilne aplikacije. A opet je moguće i FW da zeza.  Smile
« Poslednja izmena: 21. Maj 2007, 13:50:46 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Velika je verovatnoća da je do razni nekompatibilnih aplikacija instaliranih jer se danas proba sve i svašta ...
Može biti i do firmvera ... niko vas nije terao i bio po ušima da odmah brže bolje predjete na poslednju verziju firmvera a da ni sami ne znate zbog čega ste to uradili ..
Uzimajući u obzir da se kod N70 modela poslednjim izdanjima firmvera sve više pogoršavao rad telefona i uopšte telefon ostavljao lošiji utisak na korisnika, šta reći osim ne posumnjati u firmver?!?

Jel treba napomenuti da je:
-kvalitet prednje kamere redukovan za više od 50% i da ista zaista gotovo da i ne vredi posle zadnjih par verzija firmvera koje su joj uništile kvalitet;
-softverska zabrana u firmveru rada aplikacija za restart telefona, osvetljenje pomoću iskorišćenja blic lampe opet u poslednjim revizijama firmvera;
-smanjenje ukupnog memorijskog prostora na "C" tj., memorije telefona;
-sporiji odziv samog OS-a, i rad telefona uopšte;
-neke aplikacije više na rade na N70 od pojave firmvera verzije 4 i 5 iako su radile na verzijama 3;
-prilikom snimanja klipova telefon nenormalno secka snimak ako se isti direktno snima na mem. kartici od 512Mb ili 1Gb kapaciteta što nije bio slučaj sa ranijim verzijama po utiscima korisnika;
-pritisak na slušalicu(crveno dugme) znači i izlazak tj., gašenje aplikacija što ranije nije bio slučaj
-................. i td., i td ....

Btw. sve ostale savete je lepo nabrojao elborashon. Ja bih samo dodao umesto onog "skok sa Brankovog mosta sa dvostrukim saltom" -> bacanje telefona sa istog i osnivanje sportke discipline u tom pravcu ... Smile

koji je onda najstabilniji i najbolji firmware za N70 ??
« Poslednja izmena: 21. Maj 2007, 15:12:42 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ja verujem da je verzija 5.0609.2.0.1 ... nisam siguran da li je pod verzijom firmvera koji mnogi spominju kao najbolju 5.0616.2.0.3 seckao video prilikom snimanja ako je u telefonu bila neka memorijska kartica od 512 ili 1GB i da li je pritisak na slušalicu(crveno dugme) bio problem?!? Jedino što znam je to da sam u tom periodu dosta kritikovao sporost N70 modela, nekompatibilnost i korisnici koji su probali obe verzije su se u najvećoj meri složili da je ovaj 5.0609.2.0.1 najbolji ... to sve piše u ovoj temi na početnim stranama sigurno ....
Znam da je pod verzijom 3 firmvera radilo dosta aplikacija koje uopšte više ne rade pod verzijom 5 ali je ta verzija 3 firmvera bila mnogo, mnogo sporija o verzije 5 tako da sa pravom se može reći da je "petica" ubrzala N70 dosta.
Inače, verzije su sledeće:
5.0705.3.0.1 30-01-07 EURO EMEA APAC
5.0647.3.0.1 22-11-06 Orange
5.0638.3.0.1 18-09-06 EURO EMEA APAC
5.0624.2.1.2 03-08-06 Wind I-mode
5.0616.2.0.3 24-04-06 EURO EMEA APAC
5.0616.2.0.1 01-03-06 Operators
5.0609.2.0.1 01-03-06 EURO EMEA APAC
4.0603.2.0.3 18-01-06 RD
3.0546.2.3 18-11-05 EURO EMEA APAC
2.0539.1.2 19-10-05 EURO EMEA APAC
2.0537.1.7 18-09-05 Operators
2.0536.0.2 12-09-05 EURO APAC
2.0534.0.1 26-08-05
« Poslednja izmena: 21. Maj 2007, 14:45:51 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Mislim se prebacit na N70 ME ili običnu ali sa crnom naravno orginal maskom ali sad me taj firmware hebe maksimalno , znači ja trebam sad svaki tel koji hoću da kupim gledat koji je foirmware jer je downgrade nemoguće odradit.Aj muko moja  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Mislim se prebacit na N70 ME ili običnu ali sa crnom naravno orginal maskom ali sad me taj firmware hebe maksimalno , znači ja trebam sad svaki tel koji hoću da kupim gledat koji je foirmware jer je downgrade nemoguće odradit.Aj muko moja  Smile Smile
Jebaga, prvi firmver za N70 ME je verzija 5.0638.3.0.1 i jedinu novinu koju donosi je podrška za AD-41 slušalice i o tome balave u celoj specifikaciji ove revizije ....
Inače, firmver verzije 5.0638.3.0.1 je bukvalno iskasapio N70 dok ga je poslednji 5.0705.3.0.1 verovatno konzervirao i dokusurio...
Ništa, ja ću lepo da proverim da li su moguće tvrdnje pojedinih korisnika ovog foruma da se firmver vrati na nižu verziju preko novijih box fleš alata i potvrdim razliku ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Jbte ovo je užas šta nam nokia radi , ja neću da se prebacujem na novi OS , a oni sa firmwareom usraše i stari .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 292 293 295 296 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.103 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.