Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 260 261 263 264 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 224398 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
logdbu.dat i logudm.dat se nalazi kod mene i stvarno se ne vidi prvi fajl kada se iskopira, dok drugi da. Smile

Smile Evo rešenja za backup: prvo se lepo otvori FExplorer i ode na C:\System\Data\ i tu postavi kursor na logdbu.dat, ... onda pritisak na meni dugme kako bi se vratili na desktop pa lepo ulaz u Alatke ili gde se već nalazi podešavanje tj., ikonica memorijske kartice i pod opcijama iste se klikne na "kopiraj memoriju telefona" --- na pitanje "da" odgovoriti potvrdno i odmah nakon toga držati duži pritisak na meni dugme kako bi preko multitasking funkcije odabrali već aktivni FExplorer i sada je moguće ladno iskopirati taj logdbu.dat bilo gde na mmc! Smile
Znači, nakon započete backup procedure memorije telefona na memorijskoj kartici nekim čudom je omogućeno kopiranje i premeštanje tog logdbu.dat fajla! Smile
« Poslednja izmena: 01. Apr 2007, 14:26:16 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Molimo bih vas za pomoc!
Imao sam na mojoj N 70 stari firm 2.(nesto) nakon cega sam ga sa Nokia update software ubacio verziju 5.0638.3.0.1     18-09-06 RM-84     racunajuci da je bolji jer sam kupio i karticu od 1GB Transcend MMC mobile i da ce se ubrzati.  Sada cini mi se da mi se telefon ubrzao ali snimanje video klipva je pocelo da secka kada se ukljuci snimanje a pri reprodukciji nesecka, mada me to i tolko ne nervira koliko jako spor ima odziv sa karticom pa me interesuje da li je to i kod vas slucaj?
i pitanje da li postoji mogucnost da vretim software na jednu verziju pre ove poslednje i gde da to nadjem?
Unapred hvala i izvinjavam se ako je vec bilo skicnih pitanja jer pregledao sam 100 stranica ali nisam nasao!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Eh, da si pregledao svih 260 stranica našao bi bar 10 stranica i više na kojima se govori o tom seckanju i to je izgleda neizbežno na karticama od 1Gb pa čak i nekima od 512Mb. Meni lično secka pa ubija na Kingston 1Gb kartici.
Firmver ne može da se vrati unazad kod Symbian telefona i ovaj zadnji koji si instalirao nije baš najbolja opcija. Jeste telefon mnogo brži nego sa verzijom 2 firmvera, ali mogao si ubaciti preko Phoenix programa neku raniju verziju 5 i bio bi prezadovoljan jer ima i restart iz dodatnih aplikacija poput FExplorer i rade neke aplikacije koje na ovom zadnjem ne rade i ......
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N70
I ja imam karticu od 1GB Transcend MMC mobile i pri snimanju video klipova secka,ali pri reprodukciji istih ne.Nije toliko spor pri radu sa karticom.Ne postoji mogucnost da se vrati na prethodnu verziju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Eh, da si pregledao svih 260 stranica našao bi bar 10 stranica i više na kojima se govori o tom seckanju i to je izgleda neizbežno na karticama od 1Gb pa čak i nekima od 512Mb. Meni lično secka pa ubija na Kingston 1Gb kartici.
Firmver ne može da se vrati unazad kod Symbian telefona i ovaj zadnji koji si instalirao nije baš najbolja opcija. Jeste telefon mnogo brži nego sa verzijom 2 firmvera, ali mogao si ubaciti preko Phoenix programa neku raniju verziju 5 i bio bi prezadovoljan jer ima i restart iz dodatnih aplikacija poput FExplorer i rade neke aplikacije koje na ovom zadnjem ne rade i ......

Jbg Ciglo, i ja sam pre mesec dana hteo da flashujem tel..rekao si mi da ovaj novi softver ne valja pa sam par dana trazio neki od onih koje si naveo..Al su svi linkovi na temi "Phoenix.." mrtvi !? Pa sam na kraju ipak metnuo ovaj najnoviji
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Citat
Jbg Ciglo, i ja sam pre mesec dana hteo da flashujem tel..rekao si mi da ovaj novi softver ne valja pa sam par dana trazio neki od onih koje si naveo..Al su svi linkovi na temi "Phoenix.." mrtvi !? Pa sam na kraju ipak metnuo ovaj najnoviji
Znam, ali trebao si zamoliti nekoga sa ovog foruma ko ima dosta dugo N70 da ti negde izvrši upload nekog starijeg firmvera iz verzije 5 primera radi @Aco_kuna, @NinaNina, ... i verujem da bi ti izašli u suret. Jer, naći neku stariju verziju firmvera na netu je problematično naročito iz razloga što na RapidShare i sl., web stranama ti linkovi ne traju neograničeno ...
Nije problem naći neku odredjenu verziju firmvera jer ljudi već više od godinu dana poseduju N70 i izmenjali gomilu verzija preko Phoenix-a(sve te verzije su im sigurno u arhivi na hardovima), no treba samo nekoga sa bržom internet vezom zamoliti/naterati da izvrši upload fajla od preko 150Mb ili preuzeti lično ako ste iz istog grada ... znate ono: samo sloga srbina .... Smiley 1 .... nesebično delimo ....  Smiley 1
« Poslednja izmena: 01. Apr 2007, 14:39:36 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Sad je kasno za kajanje Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ako ti je za utehu ja sam dobio najnoviji soft pri kupovini.Jeste da secka video ali samo dok ga snima dok pri reprodukciji sve glatko ide.Kartica mi je od 1gb ali zauzeto je negde oko 150mb(nisam ubacivao muziku).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Hvala vam ljudi u svakom slucaju na odgovorima Smiley
Nisam znao da nemoze da se vraca Firmver ali znate kako se kaze posle Jeb... nema kajanja Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 180
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia N95 8GB
logdbu.dat i logudm.dat se nalazi kod mene i stvarno se ne vidi prvi fajl kada se iskopira, dok drugi da. Smile

Smile Evo rešenja za backup: prvo se lepo otvori FExplorer i ode na C:\System\Data\ i tu postavi kursor na logdbu.dat, ... onda pritisak na meni dugme kako bi se vratili na desktop pa lepo ulaz u Alatke ili gde se već nalazi podešavanje tj., ikonica memorijske kartice i pod opcijama iste se klikne na "kopiraj memoriju telefona" --- na pitanje "da" odgovoriti potvrdno i odmah nakon toga držati duži pritisak na meni dugme kako bi preko multitasking funkcije odabrali već aktivni FExplorer i sada je moguće ladno iskopirati taj logdbu.dat bilo gde na mmc! Smile
Znači, nakon započete backup procedure memorije telefona na memorijskoj kartici nekim čudom je omogućeno kopiranje i premeštanje tog logdbu.dat fajla! Smile
Znači može se tako..  Smile

Morat ću probati.. Hvala!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 260 261 263 264 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.