Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 251 252 254 255 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 224832 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
sve sam ja procitao...al evo trazim svuda...u svakom slucaju hvala
Pa za promenu, skini samu demo verziju sa bilo kog sajta i isčupaj jedino potrebne kodeke iz nje i guraj u telefon.
Vidim da te toliko mrzi da čitaš ovu temu .... jer sam ubedjen da sam baš u ovoj temi na par desetina stranica unazad i postavio potrebni kodek za download i čak i uputstvo! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia X6 16gb
Ljudi,desava mi se da pri povezivanju telefona sa kompijuterom preko usb kabla,da gubi kontakt.Znaci kad ga prikacim na usb,nesmem da ga diram,samo ga ostavim na jednom mestu,u suprotnom on pocne sa se "gubi" pa "vraca",kao da je neki prekid u pitanju,kad malo jace stisnem prikljucak usb-a on sve lepo,a cim malo mrdnem on opet nece.Jer neko imao slicnih problema????
Hvala
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
To ti je standardno kod Nokia-e,lose su resili tu konekciju.Meni se slicno desavalo i na 6630,a sad i na n70 - ponekad se samo malo pomerim u stolici,ne dirajuci kabl,kad ono,"n70 disconnected"...Probaj da malo ocistis kontakte - mozda pomogne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne mogu da nadjem Torch za n70, jel moze neko da postavi instalaciju ili bar link???

Inace sve najbolje o n70, koristim je vec 6 meseci bez ikakvih problema i zamerki.
Hvala unapred. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
Automatski odgovor: Piraterija na forumu nije dozvoljena. Za vise informacija posetite ovu temu i konsultujte pravilnik foruma.

a linkove je zabranjeno postavljati!
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia X6 16gb
To ti je standardno kod Nokia-e,lose su resili tu konekciju.Meni se slicno desavalo i na 6630,a sad i na n70 - ponekad se samo malo pomerim u stolici,ne dirajuci kabl,kad ono,"n70 disconnected"...Probaj da malo ocistis kontakte - mozda pomogne.
E bas mi se to desava.Ok,znaci nisam jedini  Smile . Pokusacu da ih malo ocistim
Hvala

p.s.Ljudi,danas sam bio malo na Novom Beogradu,na buvljaku,i nasao sam maske za N70 za po 200din,neke kineske,gumirane.E sad vecina je protivnik tih kineskih maski,ali za 200din,pa kupicu ih 7 i menjati svakim danom u nedelji  Smile  Smile
Na kraju nisam kupio ni jednu,zato sto sam kupio plasticnu futrolu(providna plastika) koja se stavlja na telefon i neskida,to je mnogo dobra stvar ako zelite da  sacuvate maskicu vaseg telefona.Inace to sam platio 250din  Smile
Evo i slike kako izgleda:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

N70 futrolica.JPG
(426.44 KB, 1632x1224)
« Poslednja izmena: 28. Mar 2007, 17:34:38 od vostezmaj »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 390
Zastava GB
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.10
mob
Apple g-2 mini
pancevo
pijac
100 dindzi
ima za razne vrste telefona,
« Poslednja izmena: 28. Mar 2007, 19:18:42 od bidza »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sony Z2
-samop da ti kazem da je ta providna maskica nevidjeni shit-to cesh videti posle metar dana kad ti oguli veci deo maske !!!!
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia X6 16gb
-samop da ti kazem da je ta providna maskica nevidjeni shit-to cesh videti posle metar dana kad ti oguli veci deo maske !!!!
A kako to da oguli masku,kad je lepo fiksirana,i nepomera se??????
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sony Z2
-inache za N70 nema adekvatne futrole-moj savet je "otici kod bilo kog shnajdera da je napravi od koze"-pukne se malo vishe kesha,ali ako ste "pukli" 350 yura za fon treba se otvoriti i za futrolu!
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 251 252 254 255 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.125 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.