Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 248 249 251 252 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 225254 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Radi sve normalno bez ikakvog "error-a"! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Drago mi je cuti.... A i ti errori nisu strasni. Navikne se covjek s vremenom na njih pa mu bude neobicno kada ih nema.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia X6 16gb
Od pre par dana mi se pojavio jedan problem.
Kad podjem da nazovem nekog,i ocu da prekinem pre nego sto njemu zazvoni(npr. nisam hteo njega da zovem vec sam slucajno pritisnuo...) nece da se prekine veza dogod njemu nezazvoni barem jednom.E tu mi je problem,slucajno cimnem nekog koga nisam hteo.Pre mi je sve normalno radio,kad ocu da prekinem on prekine,nebitno dali je dobio vezu ili nije.
sta bi moglo da bude?

Edit Sad sam provalio sta je u pitanju.Izbrisao sam celu listu poziva(posto je nisam dirao nekih mesec dana),i sada vise nekoci,sve radi normalno.Izgleda se nesto istripovao zato sto mu je bila prepuna ta lista poziva.
« Poslednja izmena: 25. Mar 2007, 01:17:22 od vostezmaj »
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ti si nas i nagovorio na sve ove djaOle  Smile Smile
Nemoj samo da ja opet budem kriv za nesto. Smile Smile

P.S. Kada slikas sa facestore snap-om.... je li sve o.k.??  Meni je izbacivao neki system error na 6630 ali nije imalo neke posljedice po rad programa i mozes ga slobodno ignorisati.  Smile

nema errora ali nikako da ukapiram one crte , usta , oči , šta dje treba kad se slika , uglavnom ne mogu se pohvalit da sam uspio napravit neki kvalitetan template , meni priča brada , a ne usta  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia X6 16gb
Ma ja nisam ni uspeo da ubacim moje slike,pa sam se iznervirao i obrisao ceo program  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 180
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia N95 8GB
Problem sa N70!

Prošli tjedan sam promjenio product code da bi dobio naše jezike i reinstalirao software sa Nokia Software Updaterom.
Jezik telefona sam stavio na naš jezik (bio je na Engleskom), i morao se restartirati. Nakon toga telefon je radio 6 dana, nisam ga gasio.
Sinoć sam ga prvi puta ugasio i jutros ga ne mogu upaliti, tj. upali se i dođe do unosa PIN-a. Ukucam PIN i pokaže se ona kvačica da je PIN ok i tako stoji! Neće dalje!!

Ne mogu ga ugasiti, pa sam vadio bateriju van, par puta i izvadio mmc karticu i nakon 3 pokusaja proradi nekako, ali sam morao promjeniti na engleski i kartica radi, ali mi piše memory card can not registered!
Šta da uradim?

Znači, ne moge ići dalje od PIN-a ako je mmc unutri i ako je na bilo kojem jeziku osim na Engleskom!
« Poslednja izmena: 25. Mar 2007, 14:49:31 od file_cro »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Problem sa N70!

Prošli tjedan sam promjenio product code da bi dobio naše jezike i reinstalirao software sa Nokia Software Updaterom.
Jezik telefona sam stavio na naš jezik (bio je na Engleskom), i morao se restartirati. Nakon toga telefon je radio 6 dana, nisam ga gasio.
Sinoć sam ga prvi puta ugasio i jutros ga ne mogu upaliti, tj. upali se i dođe do unosa PIN-a. Ukucam PIN i pokaže se ona kvačica da je PIN ok i tako stoji! Neće dalje!!

Ne mogu ga ugasiti, pa sam vadio bateriju van, par puta i izvadio mmc karticu i nakon 3 pokusaja proradi nekako, ali sam morao promjeniti na engleski i kartica radi, ali mi piše memory card can not registered!
Šta da uradim?

Znači, ne moge ići dalje od PIN-a ako je mmc unutri i ako je na bilo kojem jeziku osim na Engleskom!
Znači baš ono što ja govorio ovde godinama da se flešovanje telefona radi u krajnjoj nuždi ili samo onda kada firmware nudi nešto zaista novo i korisno. Uzimajući u obzir da se od verzije firmwera 5.0609.2.0.1 kod N70 gotovo ništa nije poboljšalo po krajnjeg korisnika onda se zaista može reći da mnogi vole da flešuju telefone iz zabave pa onda kukanje kako nešto ne radi i kako je krenulo po zlu!
Flešovanje nije igranje sa telefonom i njegovim čipovima kao što je ubacivanje dodatnih aplikacija preko bluetooth-a i ne bi za takve namene alati koštali i po 200-500€, no ... kada već ljudi to vole jer je eto omogućeno on-line ...onda nemojte kukati kako je nešto pošlo po zlu.

Ako format telefona ne pomogne(pretpostavimo da neka aplikacija koči) onda se isti mora ponovo flešovati - no ovog puta savetujem servis!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Well ... nešto mi nije jasno! Smile Smile Smile

Ovako, u Z:\System\Apps ima dva foldera koji nose naziv:

1) MusicPlayer

2) MPlayer

1. Znači, kada se iz FExplorer-a recimo ili bilo kog file managera klikne na izvršni fajl .app iz foldera Z:\System\Apps\MusicPlayer dobija se plejer kao na slici 1 i njega nigde ne mogu da nadjem u osnovnom meniju telefona medju ikonicama osim u navedenom folderu preko file managera?!? Smile
2. Kada se iz FExplorer-a recimo ili bilo kog file managera klikne na izvršni fajl .app iz foldera Z:\System\Apps\MPlayer dobija se plejer kao na slici 2 i on je u stvari i plejer koji se pokreće pod default kada iz galerije ili nekog file managera kliknem na neku Mp3 numeru.

Čemu onda služi ovaj prvi kada nigde njegove ikonice u meniju telefona???? Smile
« Poslednja izmena: 25. Mar 2007, 21:04:36 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia X6 16gb
Koliko sam shvatio ti nemas ikonicu u meniju za taj defoult player.Ja je imam,i ona se nalazi u menu/my own/Music
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N70
Koliko sam shvatio ti nemas ikonicu u meniju za taj defoult player.Ja je imam,i ona se nalazi u menu/my own/Music
Svi je imamo,nije u tome problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 248 249 251 252 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.