Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 243 244 246 247 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 225347 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Zanima me da li je neko na N70 namestio da mu radi tomb raider za n-gage i splinter cell chaos theory za n-gage?Na raznim forumima sam nalazio uputstva,ali nista nisam uspeo da uradim.U splinter cell ne mogu cak ni da udjem,a u tomb raider udjem,idem na new game,odaberem prvu misiju i samo stoji,nema loading-a?
Što se tiče Splinter Cell chaos theory ima fora, samo se mora instalirati "Color fix by Sobol" i naravno dodatne biblioteke ili ceo "All in one" za S60v8.1:
1) open bluetooth 2) open game and immediately press menu button 3) then open color fix 4) press menu button for a while for multitasking and resume game!)
Tomb Rider mislim da ne radi na N70! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Onaj nervozni.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1691
Zastava Karaburma
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Meni radi Tomb Raider Legend i nemam problema, a što se tiče Color Fix-a on je koliko ja znam potreban samo za 6630, 6600 i ostale koji imaju 16 bitni ekran... Ja lično imam SonicN sa Ngage i on mi takođe radi bez problema...
IP sačuvana
social share
"Dobra fotografija je znati gde da staneš" - Ansel Adams.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N70
Meni radi Tomb Raider Legend i nemam problema, a što se tiče Color Fix-a on je koliko ja znam potreban samo za 6630, 6600 i ostale koji imaju 16 bitni ekran... Ja lično imam SonicN sa Ngage i on mi takođe radi bez problema...
Colorfix je potreban i za n70.Ja sam ga koristio za neke igre,izmedju ostalih Asphalt urban gt2.
« Poslednja izmena: 20. Mar 2007, 21:18:58 od nikolavasic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N70
Zanima me da li je neko na N70 namestio da mu radi tomb raider za n-gage i splinter cell chaos theory za n-gage?Na raznim forumima sam nalazio uputstva,ali nista nisam uspeo da uradim.U splinter cell ne mogu cak ni da udjem,a u tomb raider udjem,idem na new game,odaberem prvu misiju i samo stoji,nema loading-a?
Što se tiče Splinter Cell chaos theory ima fora, samo se mora instalirati "Color fix by Sobol" i naravno dodatne biblioteke ili ceo "All in one" za S60v8.1:
1) open bluetooth 2) open game and immediately press menu button 3) then open color fix 4) press menu button for a while for multitasking and resume game!)
Tomb Rider mislim da ne radi na N70! Smile
To sam sve uradio (naravno nisam instalirao sve u libs jer ima i onih koji mogu na zajebu nesto) i nece da udje.ja ga otvorim i ne stignem da pritisnem menu,a on izadje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
ne mogu da ti pomognem jer nikada nisam ni probao istu ... samo sam citirao druge korisnike sa drugih mesta koji su je "navodno" uspešno igrali na tu foru!
Ako naleti neki bolji tutorijal - pišem!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N70
ok Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
ok Smile
Malo bolje objašnjenje:

Splinter_Cell_Chaos_Theory
leave only these libs in libs folder of game:
-framework (folder/all)  -plugin (folder/all)   -aflogger  -arenabase  -arenaframework  -ecomserver  -gamecomms   -gameutils   -httpdllrequest -httpinterface   -lightdrv  ...   -ngmwext   -nokiafc ...   -sc_lib   -scxmlparser  -securesocket   -snapcomm   -stringpool   -sustandard    -vibractrl..

Možda je fora da prilikom klika na ikonicu igrice odmah što pre treba da se klikne na menu dugme kao pod stavkom 2?!?
« Poslednja izmena: 20. Mar 2007, 22:45:29 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Android™

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 739
Zastava https://t.me/pump_upp
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Ericsson Galaxy Note
instalirao sam u fonu all in one os8.1 da bi mi radio tony hawk undergroune n-gage,ali sad nece da mi radi opera browser 8.65_jel zna neko koji libs bi mogao da smeta operi?  neko? bilo ko?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Postoji li reshenje za sledeci "problem" ?
Pre nokie n70 sam imao nokiu 6630..Na 6630, kada vas zove neko chiji ste broj upisali u imenik, na displeju se pojavi ime iz imenika i broj sa kog vas zove.. Na n70 izadje samo ime, shto ume da napravi problem kada ste za neko ume upisali vishe brojeva..Ima li neka aplikacija kojom bih mogao da postavim da se pri pozivu obavezno ispishe i broj sa kog me zove?
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Android™

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 739
Zastava https://t.me/pump_upp
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Ericsson Galaxy Note
imash Full screen caller-mozes stawiti i slika a ispisuje i broj telefona pored imena i slike  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 243 244 246 247 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.