Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 238 239 241 242 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 226016 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N70
Pa formatiraj ga pre nego sto ga ukljucis!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Aj predložite neki dobar program za:
1. čitanje dokumenata (PDF, Word, Excel),
2. zaključavanje galerije, tj. da stavim kod kako bi onemogučio neovlašteni pristup mojim slikama.
1. MBrain.Software.Pdf.Plus, MobiSystems.OfficeSuite, Quickoffice.Premier, Picsel Prowiever, ...
2. Webgate.Advanced.Device.Locks, Symbianware.Smart.Crypto, Migital.Smart.Guard.Pro, Migital.Smart.Gallery, Gina 1.53, Bond safe, ...
ako si mislio na ovo zeleno, 3 i * ne radi
pojavi se logo i tu se zapuca jel postoji jos neki nacin
Pre samo par strana si raspravljao tome da PowerMp3 player neće na telefonu da ti reprodukuje .aac fajlove pa se ispostavi da nisi ni imao .aac fajlove u njemu već kako si naveo .m4a?!? Sledeći put kada budeš postavio pitanje budi malkice precizniji jer će tvoj post završiti u korpi za otpadke.
Ne može niko da nagadja šta tebi radi i kako ako daješ pogrešne informacije. PowerMp3 player ima nezgodnu narav da vidi ekstenzije muzičkih fajlova jedino ako su napisane malim slovima. Što znači da ako imaš recimo fajl.MP3 njega powermp3 neće videti, ali će videti isti fajl.mp3 sa malim slovima u ekstenziji.
Ja pretpostavljao da si možda imao fajl.AAC pa nije hteo a ne neki fajl..m4a ....
I posle svega toga kada sam vam dao temu i uputio na istu u kojoj je poželjnije raspravljati o muzičkim plejerima i njihovom radu kako bi sve bilo na jednom mestu i korisno svima i dalje vi na istu [Pregled znacajnih muzickih plejera za S60 platformu] ne obraćate pažnju već nastavljate ovde. Smile Da stvar bude još smešnija sada ti ne radi telefon?!? Pa kako je radio u toku isprobavanja raznih fajl formata?!? Reče da je "pao" format i da ćeš pokušati ponovo?!? Zašto ne napisa kako je to blokirao? Posle restartovanja nije više OS hteo da se podigne ili šta već??
I zašto ne čitate temu koja vam objašnjava kako se formatira mob. telefon jer se nalazi u TOP već non-stop ponavljate ista pitanja?!?
[Kako pravilno odraditi Back-up i Formatiranje Symbian telefona!]
@Cigla tel - app koju si pohvalio pre neki dan kako je besplatna i kako za razliku od AppMan radi na n70(Freemem),kod mene ne radi - jedina stvar koju mogu s njom je kompresovanje,sto mogu i sa jos 10 app koje imam u fonu.Kada sam isao na opciju "Freemem" - po tome je i dobio ime program,fon se zakucao i morao sam da vadim bateriju  Smile?!?E da - otkako sam sredio jedan problemcic na sistemu,kod mene AppMan radi super(zajedno sa Smart Viewer-om) - ocistio sam neke repove deinstaliranih aplikacija,koje nikad sam ne bih nasao -AppMan mi ih je prikazao i onda sam ih iz istog programa obrisao.Zanima me sta tebi ne radi kod AppMan-a,i da li ti radi Freemem?
Radi mi Freemem i na opciji "FreeMem"(sve tri stavke) i na opciji "Compress"!
AppMan se pokreće ali nema sve funkcije koje bi trebao i nema mogućnosti za "čišćenjem repova" i td..... No, bilo je reči o tome da se kosi sa nekom aplikacijom i da bi možda i radio na N70 posle svežeg formata, no to me baš i ne interesuje!
« Poslednja izmena: 12. Mar 2007, 17:14:36 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Bas tako sve je bilo kako sam napisao.A nerov aac kodek mi pravi fajlove sa extenzijom m4a.I takve fajlove mi ne pusta power mp3.Ako to nije aac onda ne znam sta je, ali to je sad nebitno.Uglavnom posle par instaliranih plejera i jednog restarta telefona sistem nece da se digne.Probao sam safe mod i hard format ali ne pomaze tel ne reaguje!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Imam sledeci problem..
Ne mogu da povezem telefon i kompjuter preko PC suite !!!
Naime, bluetooth na compu radi ok, na telefonu takodje..Sa telefona mogu da poshaljem bluetooth-om neki fajl ( al preko onog BlueSoleil programa ) al comp i tel preko tog programa nece da se upare. Comp vidi telefon, njegovo ime, al kad stisnem "pair devices" ne radi nishta..
Preko nokijinog PC suite programa, prepozna telefon, napishem shifru, zatim mi je trazi da je upishem na telefonu..Napishem shifru u telefonu, i dobijem sledeci ekran:
You have next connections available..Pa pishe moj telefn, al je opcija next siva, tj neaktivna!!! Ili je kao na slici dole , uopshte ne prikaze!!!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1.jpg
(41.63 KB, 672x529)
2.jpg
(37.45 KB, 674x537)
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Onaj nervozni.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1691
Zastava Karaburma
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Jesi probao da ih povežeš USB kablom?
IP sačuvana
social share
"Dobra fotografija je znati gde da staneš" - Ansel Adams.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 
PC Suite cesto zna da pravi problema sa bluetoothom jer nece da se konektuje, zato ga spoji kablom
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6270 2.0
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Probao sam i USB kablom..ne reaguje. Ponovicu da mi bluetooth radi besprekorno kada se povezujem sa drugim telefonima..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 
probaj da reinstaliras PC Suite
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Nepoznat
Browser
NokiaN70-1 5.0638.3.0.1
mob
Samsung , dobio od MTS-a
ma reinstalirao sam..al ne znam dal treba prvo da instaliram bluetooth ili PC suite?
josh jedna glupa stvar-upalim bluetooth, comp ga prepozna al nece da se poveze. restartujem tel, promenim mu ime, pokusham ponovo al comp ga prepoznaje pod starim imenom!?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Bas tako sve je bilo kako sam napisao.A nerov aac kodek mi pravi fajlove sa extenzijom m4a.I takve fajlove mi ne pusta power mp3.Ako to nije aac onda ne znam sta je, ali to je sad nebitno.Uglavnom posle par instaliranih plejera i jednog restarta telefona sistem nece da se digne.Probao sam safe mod i hard format ali ne pomaze tel ne reaguje!!!!
To sto ti pravis sa Nerom su AAC+ fajlovi (m4a) a ne AAC. Noviji telefoni mogu i njih da reprodukuju i zvuce odlicno i pri manjem bitrate-u.
Sto se tice telefona ... ako nece format onda nosi u servis  na flash-ovanje. I gotova prica. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 238 239 241 242 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.128 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.