Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 175 176 178 179 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 255789 puta)
Zvezda u usponu

Onaj nervozni.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1691
Zastava Karaburma
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Imam jedan problemcic, kupio sam sebi 1 GB karticu, ubacio je u svoju N70 i slikavao i pravio video zapise... dosao sa odmora i kontam da skinem slicice na komp ubacim karticu u komp ali nece da odcita, nereaguje, cak mi komp nekada blokira, pokusavamo sam i na drugim kompjuterima ali se ista stvar desava ? sliice mogu gledati samo kada u N70 karticu ubacim, do cega bi moglo biti, i kako da dodjem do slika ? dali postoji neki programcic koji otvara te kartice ili tako nesto ?? unapred hvala.

Poveži fon sa kompom, preko PC Suite (znači USB kbalom), i probaj da je otvoiš preko File Browsera, a ako neće, onda je formatiraj... (Uradi Back-up pre formatiranja...)
« Poslednja izmena: 22. Jan 2007, 18:15:13 od vuk90 »
IP sačuvana
social share
"Dobra fotografija je znati gde da staneš" - Ansel Adams.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
ljudi za koji mesec treba da pazarim fon i uso sam u razgledanje i uporedjivanje,i cini mi se da se n70 izdvaja od svih ostalih koje mogu da priustim,prvobitno jer je smartphonee.jel pametno kupovati ga,kakav je,jel ne koci,prijem,baterija itd.hvala unapred!
Hoćeš li možda da ti ponovo prepričamo svih 176 strana ove teme jer tebe mrzi da čitaš???? Smile Smile Smile Smile
izvinjavam se,samo sam hteo kratak opis,ako ne to,odgovor.a tebi ako nesto smeta,ne moras da mi odgovaras na post
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 82
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 3230
Imam jedan problemcic, kupio sam sebi 1 GB karticu, ubacio je u svoju N70 i slikavao i pravio video zapise... dosao sa odmora i kontam da skinem slicice na komp ubacim karticu u komp ali nece da odcita, nereaguje, cak mi komp nekada blokira, pokusavamo sam i na drugim kompjuterima ali se ista stvar desava ? sliice mogu gledati samo kada u N70 karticu ubacim, do cega bi moglo biti, i kako da dodjem do slika ? dali postoji neki programcic koji otvara te kartice ili tako nesto ?? unapred hvala.

Poveži fon sa kompom, preko PC Suite (znači USB kbalom), i probaj da je otvoiš preko File Browsera, a ako neće, onda je formatiraj... (Uradi Back-up pre formatiranja...)

Sledeci broblem je taj sto sam prodao tel. a te slike sa kartice su mi potrebne tako da bi formatiranje bila zadnja solucija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Citat
Sledeci broblem je taj sto sam prodao tel. a te slike sa kartice su mi potrebne tako da bi formatiranje bila zadnja solucija.
Ako je korumpirana i PC neće da je očita probaj to da odradiš uz pomoć programa FileRecovery For MultiMediaCard i same memorijske kartice ubačene u Card Reader na PC-u! Verujem da će program da vrati sve sličke!
izvinjavam se,samo sam hteo kratak opis,ako ne to,odgovor.a tebi ako nesto smeta,ne moras da mi odgovaras na post
Smeta mi to što postoje takve lenštine na ovoj planeti koje mrzi da i sam mali prst pomere sami, već bi sve da im se servira kao na tacni. To što tebi smeta što ja odgovaram je još jedan dokaz da i pored mog saveta ti opet nisi seo 15min. i pročitao ovu temu. Ako te mrzi da sam dodješ do odgovora koji su već servirani u ovoj temi ja verujem da će nekoga još više mrzeti da ti ponovo sve prepriča iznova i umesto tebe pročita ovu temu!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zvezda je zivot ostalo su sitnice!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 646
Zastava nis
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung s3
Imam pitanje za sve vlasnike n70 posto ona sa zadnje strane imam poklopac za kameru cuo sam da se taj poklopc posle nekog vremena rasklima i da je to glavna mana ovog fona!!interesuju me vasa iskustva sa tim? PS. molim vas nemoj te da mi odgovorite kao moj drug pa normalno je da se poklopc rasklima ako mnogo koristis kameru!! nije ti to aparat!! LOL!!
IP sačuvana
social share
Smrt je sigurna! Zivot nije!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
to nije mana telefona nego mana maske....
a rasklima se vremenom na skoro svom telefonima..... na nekim manje na nekim vise......
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5695
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung S3Neo
Imam pitanje za sve vlasnike n70 posto ona sa zadnje strane imam poklopac za kameru cuo sam da se taj poklopc posle nekog vremena rasklima i da je to glavna mana ovog fona!!interesuju me vasa iskustva sa tim? PS. molim vas nemoj te da mi odgovorite kao moj drug pa normalno je da se poklopc rasklima ako mnogo koristis kameru!! nije ti to aparat!! LOL!!
I automobil trosi gorivo dok se vozis pa mu se to ne smatra za manu...
Opusti se i ne opterecuj se poklopcem za kameru...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ludi, imam problem, kupio sam memorijsku karticu 512 mb Kingston, telefon je prepoznaje ali nece da otvori ni jednu sliku ili video sto je napravljeno preko mobilnog, mp3 svira desetak sekundi i stane, a kad izaberem opciju da sve snima na memoriju telefona sve radi ok. Nece cak da otvori ni instalirane aplikacije sa nje, ne prikazuju se ikonice, probam preko FExplorera i nece.  Smile
Dali je neko imao slicnih problema, pri tom sa telefonom je sve ok?
Smile Smile Smile
Smile

Evo i slika kartice

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Slika010.jpg
(58.35 KB, 1024x768)
« Poslednja izmena: 23. Jan 2007, 20:42:27 od nenadjovanovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9116
Zastava Стара Пазова
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple Iphone 15
Formatiraj karticu preko Card Readera i ne bi trebalo da bude problema....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC ONE
karticu treba formatirati u telefonu!!! nenadjovanovic je verovatno odmah stavio u telefon i nije formatirao , tu je problem ...
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 175 176 178 179 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.