Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 159 160 162 163 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 255114 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1380
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple 6S
Isto i ja tako uradim ali kada hocu da instaliram jos neki program a da ne izvadim kabal iz phona on odmah kaze da je diskonekted ustvari kaze Could Not Connect To The Phone a on je konektovan barem tako mi pokaze dole pored sata
« Poslednja izmena: 12. Jan 2007, 02:38:57 od XRash »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S6 White
Ja koristim Bluetooth i nikakvih problema sa PC suitom nemam...znači...pređi na BT... Smile...šalim se...ali verujem da će ti biti i lakše sa BT-tom... Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1380
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple 6S
Lakse je ali sta ce biti kada treba da pravim update na firmware.Izgleda da mi nema pomoci da ga uradim da radi preko kabal Smile
« Poslednja izmena: 12. Jan 2007, 11:35:00 od XRash »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple Iphone 4
@XRash
Ja bih te posavjetovao da ti odneses taj telefon na flash u servis,nek se oni zezaju sa njim,mozda i nadju nacin da ga flash-nu,a kad se to odradi siguran sam da tog problema neces imati i da ces onda ti sam moci da radis update firmware-a...sem ako nedaj boze nije hardverski problem...(a ne lici mi na to)
pozz Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1380
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple 6S
Samo to mi je i ostalo.Sada nisam u gradu gde sam kupio ali pitao sam drugi servis i rekli su da menjam firmware i onda bi trebalo da bude OK i oni su isto rekli da ne bi trebalo da bude nesto hardwerski.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Koliko čitam u poslednje vreme, svi serviseri jedino što znaju da savetuju oko problema u vezi mob. telefona je da se menja firmver! Smile To bi i moja bakica znala da predloži na kraju krajeva.
Ko kaže da je ovo do firmvera?!? Naročito ako se uzme u obzir da je do sada za N70 već izdato 11 verzija istog!

Možda je problem do USB kabla, prljavih kontakata na telefonu, drajvera za kabal, stanja u kome se nalazi Windows na PC-u, samog programa Pc Suite, ...

Nije navedena verzija USB kabla prvo, drajvera za nju, da li je na tom kompu već instaliran Phoenix ili neki drugi program za flešovanje koji krade portove i koči se sa PC Suite, da li su prljavi konektori tj., da li su očišćeni na telefonu, probati drugu verziju PC SUite(što je i najočigledniji problem), u kakvom je stanju sam Windows i kako radi firewall, .... bla, bla, ..... postoji 1000 sitnih problema koji koče a ne odmah "flešovanje telefona"!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9116
Zastava Стара Пазова
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple Iphone 15
Posle nekoliko dana, evo uspeo sam ponovo da procitam svih 160 strana....  Smile

Imao sam Nokiu N70 pre par meseci, odmah sam joj uzeo Kingstonovu karticu od 1gb i na ovoj temi napisao da sve radi super i da se ne oseca razlika izmedju one od 64mb i ove od 1gb.Medjutim to odusevljenje je trajalo dok nisam poceo da snimam.Pri snimanju je vidno seckalo a takodje i pri reprodukciji.Trebao sam da zamenim tu Nokiu za Qtec ali je na kraju sve propalo i ta Nokia je zavrsila kod moje devojke.Uglavnom, da ne smaram sa detaljima ponovo sam uzeo Nokiu N70 pre par dana sa verzijom 5.0638.3.0.1 18-09-06 RM-84 i pokusao da snimam klip sa vec postojecom karticom od 64mb poceo je da koci i pri snimanju i pri reprodukciji.Danas sam kupio karticu od 512mb jer mi je ova od 64mb premala.Uglavnom kada sam je ubacio u fon sve je radilo super, nije bilo seckanja ni pri snimanju a ni pri reprodukciji.Takodje sam i uzeo citac kartice i formatirao onu karticu od 1gb sto je kod devojke (format sam samo uradio u citacu ne u telefonu).Moram priznati da sam se odusevio.Posle tog formata kartica je na mom telefonu radila perfektno, nije kocila ni pri snimanju a ni pri reprodukciji, dok je kod devojke na telefonu kocila samo pri snimanju, moguce da je zbog toga sto ona ima stariju verziju 5.0624.2.1.2 14.06.06 RM-84 ali u svakom slucaju sada radi perfektno.
Znam da je ovakvo pitanje vec bilo postavljeno par puta na ovoj temi ali me interesuje da li neko ima bilo kakvog iskustva sa karticom od 2gb.Video sam danas da kosta 4200din pa razmisljam da je uzmem kad skupim pare ali ipak zelim prvo da proverim kako se ponasa u telefonu da ne bi za dzabe bacio 4200....
Nadam se da nisam mnogo smorio...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
mnogo je bre to para!
a kako će ti se ponašati, ne znamo jer ovde nema nikog sa tolikom karticom  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung Galaxy S6 White
gox_sp...našla sam i ja od 2gb karticu...i spremna sam da je isprobam, ali ni ja ne znam nikoga da je isprobao na N70...Ako i ne bude radila prodacu je dalje...ali sam voljna da rizikujem...A kog proizvođača je ta kartica koju si ti našao? Jel MMC MOBILE?
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
a jel možete da mi objasnite šta će vam tolika kartica?
programi su mali..... film odgledaš pa obrišeš, nećeš držati 10 filmova na fonu...... muzika - na karticu od 1Gb staje oko 700 pesama u .ogg formatu, to ne može tako brzo da se presluša.....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 159 160 162 163 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.