Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 158 159 161 162 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 254997 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
probaj format mada mi je malo čudno to što ti se dešava.....

Kako pravilno odraditi Back-up i Formatiranje Symbian telefona!
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

stop rasizmu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
zasto meni secka kad snimam na memorijsku karticu?
imam karticu od 512 mb,a 200 mb je slobodno.
IP sačuvana
social share
Касиљас,Тери,Туре,Ебоуе,Ешли Кол,Фабрегас,Есијен,Роналдињо,Кака,Анри,Дрогба
Дрим Тим

Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
zasto meni secka kad snimam na memorijsku karticu?
imam karticu od 512 mb,a 200 mb je slobodno.
To ti je verovatno rasprava na polovini stranica ove teme koja još nije dala valjanih odgovora! Ili je u pitanju kvalitet memorijskih kartica bez obzira koje oznake i imena nose, ili je do neoptimizovanog hardvera i softvera telefona gde procesor uz pomoć generičkog softvera ne može lepo da obradi video snimke u rezoluciji od 352x288 kako treba! Na ovo treba dodati i opterećenost memorije telefona nekompatibilnim aplikacijama, raznim glupostima, ... što opet otežava pravilno snimanje video klipova.
« Poslednja izmena: 11. Jan 2007, 18:06:10 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

stop rasizmu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
hvala
a jel moze nesto da se pokvari kad se formatira?
IP sačuvana
social share
Касиљас,Тери,Туре,Ебоуе,Ешли Кол,Фабрегас,Есијен,Роналдињо,Кака,Анри,Дрогба
Дрим Тим

Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
ne može, slobodno ga odradi, ako ima potrebe za tim!
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1380
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple 6S
  Pisao sam o ovom problemu pre dva dana tada sam mislio da je od kabla ali sada nisam siguran.Danas sam nabavio od jednog druga njegov cabal i isti problem sve se lepo konektuje na Pc Suti ali kada instaliram jedan program i odmah hocu drugi kaze da telefon je diskonektovan (Could Not Connect To The Phone) ili kada hocu da ulazim u File Manager isto mi svaki drugi put pise da telefon je diskonektovan a dole pored sata pokaze da je telefon ukljucen svetli zeleno i onda sam nabavio i Bluetooth i tamo sve je ok ide kako treba bes diskonekt.Telefon je skidat sa mreze Tim da mi ne pravi mozda njihov firmware problem.I formatirao sam  telefon i sve je ostalo isto opet diskonekt.A ponekad mi se desava da i cela konekcija se izgubi pise phone disconect i dole pored sata isto se diskonektuje

Firmware verzija je:
V 5.0638.3.0.1
18.09.06
RM-84

Sa ovom verzijom sam ga kupio
« Poslednja izmena: 12. Jan 2007, 02:40:29 od XRash »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Onaj nervozni.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1691
Zastava Karaburma
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
I moj N70 je Tim, ali ja nemam tih problema, probaj da ga flešuješ, možda pomogne...
IP sačuvana
social share
"Dobra fotografija je znati gde da staneš" - Ansel Adams.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
@XRash ja sam se malo nasalio kad sam ti odgovorio na predhodno pitanje.....(kad sam ti rekao da puses u pop port)
Nema tu puno sta da razmisljas.... Probaj malo obrisati pop port uticnicu na telefonu , posto se zna tu nabiti prasina. To moze da ometa i prekida konekciju.
Drugo probaj reinstalirati pc suite ... Mozda ga je instalacija nekog programa poremetila u radu....
Trece...posto je slucaj specifican...evo i specifican odgovor (koju verziju pc suitea koristis i na koji nacin instaliravas aplikacije- postupak)...probaj nabaviti noviju verziju pc suitea.
Cetvrto ... nema nikakve veze sto je tim. Postoji mogucnost da je do hardvera (ali cisto sumnjam)...

P.S. Meni recimo , ako te zanima ,sute pravi probleme sa driverima za mis (daljinski , opticki-ma cudo jedno).... Jednostavno kad prikacim telefon i instaliram ili iskopiram nesto i ako samo malo brze (tik posto je nesto iskopirano) ugasim pc suite... puknu mi driveri za mis a suite prestane da reaguje....
Nista nije savrseno.....
« Poslednja izmena: 12. Jan 2007, 01:54:02 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1380
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple 6S
   Probao sam da obrisem i port ali isto nista,Verziju Pc Suita je 6.82.22.0   Instalirao sam je tako sto prvo instaliram Pc Suti i on dalje kaze sta da radim kada da ubacim kabal u usb i u phone i onda mi se pojavilo da instaliram nesto na telefonu i posle sam dao finish i to je to koliko se setim.Molim se da ne bude nesto hardverski, jer preko Bluetooth radi savrseno a preko kabla ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Pa moze i preko bluetotha naravno, s tim da kada su veliki fajlovi u pitanju kabal je mnoooogo bolji (zbog brzine naravno)...
Ja prikacim telefon na kabal...sacekam da mi iskoci ikonica da je telefon povezan...onda pokrenem instalaciju nekog programa (dupli klik na .sis fajl) i nastavim dalje na telefonu..... s tim stvarima nisam imao  problema.
Ne znam sta drugo da ti kazem.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 158 159 161 162 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.