Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 138 139 141 142 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 254641 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
problem:na N70 koja je skinuta sa TIM-a imao sam prije neki office ali samo za pregled.Poslije sam stavio neki igo quick office2.0 verzija 2.0.9 i mogu da vrsim izmjene u fajlovima word i exel ali nikako ne mogu da instalisem adobe reader.Sve mi prijavljuje ok ali ga nigdje nema u telefonu niti mogu da otvorim pdf fajlove.insalirao sam neki Pdf+ verzija 1.36.3 prikazuje ga ali niti on ne otvara pdf.Da li neko zna nesto ili da me uputi koje programcice da intaliram.Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
problem:na N70 koja je skinuta sa TIM-a imao sam prije neki office ali samo za pregled.Poslije sam stavio neki igo quick office2.0 verzija 2.0.9 i mogu da vrsim izmjene u fajlovima word i exel ali nikako ne mogu da instalisem adobe reader.Sve mi prijavljuje ok ali ga nigdje nema u telefonu niti mogu da otvorim pdf fajlove.insalirao sam neki Pdf+ verzija 1.36.3 prikazuje ga ali niti on ne otvara pdf.Da li neko zna nesto ili da me uputi koje programcice da intaliram.Hvala
Instaliraj lepo MBrain.Software.Pdf.Plus.v1.65 i radiće.
Pored toga, ako te interesuju koji bi programi bili poželjni u telefonu:
http://forum.burek.com/index.php/topic,83380.0.html - Najbolji Symbian programi
http://forum.burek.com/index.php/topic,64226.10.html - Savet od iskusnih korisnika s60-najbolji symbian programi
http://forum.burek.com/index.php/topic,53444.0.html - koje programe najvise koristite?
http://forum.burek.com/index.php/topic,83538.60.htmlpokazi sta imas u telefonu

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Armed Assault

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia N73 ME 2Gb
Pozdrav svima na forumu! Sve pohvale! Skoro sam kupio N70(tim) i ubacio 1Gb Kingston DV memory karticu!Danima proucavam forum kako bi se snasao sa ovim telefonom i uopste sa Symbianom,jer se prvi put srecem sa ovim OS-om! Sve teme u vezi pomenutog su jako kvalitetne i puno su mi pomogle,ali naisao sam na slican problem kao gionni i na jos par problema gde se ne mogu snaci pa moram da potrazim pomoc! Kada sam fleshovao sofware na najnoviju verziju (veoma sam zadovoljan brzinom novog softwera) nestao mi je QuickOffice i Adobe PDF reader koji su mi neophodni za posao! Skinuo sam novi Adobe PDF Reader sa Adobe sajta za s60 instalirao i nigde ga nema u telefonu,niti otvara PDF dokumente Smile!Takodje sam instalirao Quick Office,ali trazi  registraciju,a mislio sam da je program besplatan  Smile!Probao sam i Ciglin savet sa PDF+ i ima ga na telefonu,ali ne moze otvoriti ni jedan PDF dokument vec se samo vrati na desktop telefona!Ima li nekog besplatnog,a dobrog softwera za rad sa Office dokumentima kao i za PDF?Da li i kako mogu napraviti New Folder u My Own folderu kako bih razvrstao neke programe?Da li je isto moguce i u Gallery kako bih razvrstavao slike? Kada posaljem reciomo Office ili PDF dokument sa kompjutera na telefon pomocu Bluetooth-a on mi ostaje u Messages-->Inbox i interesuje me kako da ove dokumente sacuvam na Memory Card,jer mi ne daje nikakvo opciju Save kao npr. za slike ili Ringtone?!Kako vratiti Operator Logo koji sam promenio u slicicu uz pomoc FExplorera ?Napomenuo bih da sam odgovore na ova pitanja trazio na forumu ,ali nisam nasao i izvinjavam se moderatorima ako sam ih duplirao! Sorry sto sam smorio ovolikim brojem pitanja,ali nema mi druge.... Smile
« Poslednja izmena: 15. Dec 2006, 21:11:04 od Wolf_036 »
IP sačuvana
social share
Ko rano rani - po podne odspava...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Gdje ja stanem...drugi ce produziti Smile
Za office dzabane nema gotovo nista osim par java programcica... Ja bi ti preporucio MobiSystems.OfficeSuite.v2.10.S60.SymbianOS.... (kupi...snadji se)...
Sto se tice PDF dokumenata nikada nisam nesto pretjerano koristio ..... MBrain.Software.Pdf.Plus.v1.37.S60.SymbianOS ... ce posluziti ( ti problemi koje opisujes su najvjerovatnije zbog nekompatibilnosti verzije programa sa tvojim fonom. Probaj drugu verziju programa).
Zar jos nisi instalirao profi explorer i profi mail (i fexplorer je jedan od boljih ) na telefon?! Instaliraj i moci ces manipulisati fajlovima koji ti dodju u inbox (mozes ih snimati gdje hoces) Smile

Edit : sto se tice PDF dokumenata.... izgleda da sam ja totalno zastario sa v1.37. verzijom.... post iznad @cigla tel je naveo noviju i sigurno bolju verziju. Smile

Instaliraj lepo MBrain.Software.Pdf.Plus.v1.65 i radiće.
« Poslednja izmena: 15. Dec 2006, 21:52:05 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
Zastava Ниш
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC U 11
Kako izabrati N70, sa koje mreze da je skinut ...ima li uopste razlike?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
uzmi sa TIM mreze
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung Galaxy S6 White
nestao mi je QuickOffice i Adobe PDF reader koji su mi neophodni za posao!

Oba ova programa for free imaš na Nokia sajtu o odeljku za N70 pod Aplikacijama...

Da li i kako mogu napraviti New Folder u My Own folderu kako bih razvrstao neke programe?Da li je isto moguce i u Gallery kako bih razvrstavao slike?

Ne možeš praviti foldere unutar foldera...ali možeš u glavnom meniju da napraviš koliko god želiš novih foldera i da im daš imena...I kad hoćeš da prebaciš neku aplikaciju iz foldera u folder, samo staneš na nju i ideš na options...move to folder i izabereš folder u koji želiš da je prebaciš...A u galeriji ti i možeš da napraviš posebne Albume...ali će ti se sve slike prikazivati kad uđeš u Galeriju i neće na taj način biti sortirane...Ali ti postoji rešenje u programu Rite Viewer...a on služi za pregled slika i u okviru njega možeš da sortiraš slike po folderima i da otvaraš samo one foldere koje hoćeš da vidiš...a i mnogo brže otvara slike od Galerije...

Kada posaljem reciomo Office ili PDF dokument sa kompjutera na telefon pomocu Bluetooth-a on mi ostaje u Messages-->Inbox i interesuje me kako da ove dokumente sacuvam na Memory Card,jer mi ne daje nikakvo opciju Save kao npr. za slike ili Ringtone?

Instaliraj FExplorer i pomoću njega ćeš moći da dođeš do tih fajlova u inboxu i ideš na opcije copy/paste na MMC...

!Kako vratiti Operator Logo koji sam promenio u slicicu uz pomoc FExplorera ?

Imaš dve opcije...ili da pomoću već pomenutog FExplorera odeš u C:/System/Apps/phone i tu se nalazi folder oplogo iz kog ćeš izbrisati fajl koji je pod extenzijom.... bmp...Ili da instaliraš program Opman logo i kad ga pokreneš ideš na opciju Clean logo...pa na done...i kad restartuješ telefon vratiće ti se defaultni logo operatera...

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Armed Assault

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia N73 ME 2Gb
@Nina Hvala puno na iscrpnom objasnjenju!  :bunch:  Smile

@elborashon Hvala druze [smilie=5.gif]

Idem sada da skinem programe pa se chitamo kasnije Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Armed Assault

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia N73 ME 2Gb
Svi saveti su urodili plodom i sve instalirane aplikacije sada rade onako kako treba! Nina hvala jos jedanput za pomoc i napomominjem da je jedini PDF reader koji hoce da radi sa mojim mobilnim onaj originalni sa nokijinog sajta koji jsi pomenula!  Smile FExplorer je zaista odlican i veoma koristan program!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone
jel moze da se skine samo poklopac za kameru sa zadnje maske?
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 138 139 141 142 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.