Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 111 112 114 115 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 254188 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Cigla_tel. i gorepomenuti W800 i W810 su Java modeli,pa im tesko mogu prici bilo koji"pametnjakovici"i sem N91 ne vidim neki tako default kvalitetan mp3 player/telefon,zato nije sve u softveru a N70 je u rangu K750 samo sa HS-23 slusalicama i PowerMP3 plejerom,a ako covek hoce W series kvalitet,onda je najbolje da se ispuca za Nokia AD-15 adapter i neke besne 3.5mm bubice,a to kosta najmanje 35-40 eura pa navise!!
Pozdrav Smile
Svaka čast kada možeš da razlikuješ i ovako katastrofalan kvalitet jedne MP3 pesme u 128Kbps/44KHz reprodukovanu na mobilnom telefonu i još pride da razlikuješ isti na različitim modelima slušalica i ocenjuješ "kvalitet". Danas ljudi piče slušanje muzike u tkz. DVD-Audio ili ti SACD formatima(odbacivajući obične Audio diskove, jer se ovi formati približavaju dubini i kvalitetu zvuka jedne gramofonske ploče i cevnog pojačala) gde na jednom DVD-u stane jedva 20 pesama a ovde raspravljamo o kvalitetu kompresovanih pesama i to do bola i još reprodukovanih na mobilnim telefonima sa takvim respektom kao da se radi i High-End zvuku od 10000 evra?!?
Kakve bre slušalice, kakvi adapteri, kakvi bakrači, ... sve je to isto sr** drugo pakovanje. Nokia N70 se ne razlikuje ni u kom segmentu previše za novim SE telefonima po toj "nazovi" reprodukciji i tu samo finese "nekvaliteta" odlučuju u korist jednog ili drugog telefona.

Ja sam liku hteo da predložim da se malo bolje obrazuje što se tiče mobilnih telefona sa operativnim sistemom jer je njegovo pitanje da li N70 podržava Mp3 i AAC delovalo tako naivno i smešno da prosto mora da pročita temu koju sam mu naveo. Verujem da je lik iz "društva" SE ljubitelja koji samo takve telefone hvale i čovek jednostavno po priči drugih mislio da samo ti SE telefoni imaju Mp3 i AAC plejer ... majkoooo ..... Smile Smile Smile

Da li mi neko moze pomoc? Imam problem sa N70, kada ga upalim sve je dobro on radi jedno 2 minute i onda blokira, ali kad izvadim mmc karticu i sim uopste ne blokira i sve radi normalono. Dali je moguce da sam pokupio vurus Smile  POMAGAJTE Smile
Pa formatiraj tu MMC karticu jer verovatno na njoj imaš nešto što nije kompatibilno, nešto što nisi baš dobro instalirao, .... virus nije sigurno!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
@Cigla tel:nema potrebe da me upucujes na dodatnu edukaciju o mogucnostima symbian aparata,dobro su mi poznate sve prednosti i mane tog OS!Mene je zanimala jedna konkretna stvar,i odgovor sam ocekivao od odredjenog ucesnika foruma,kome sam se i obratio,by the way.A obratio sam se bas toj osobi jer verujem u njegovu objektivnost.Glupo si protumacio moje pitanje,sto nikako ne znaci da si glup.@Lomnica_city - hvala puno na odgovoru!
« Poslednja izmena: 16. Nov 2006, 23:59:02 od behemot »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N80IE Black
Cigla_tel.kojih 128kb/s,ja ripujem u 192kb/s high quality jer imam veliku memorijsku a na iPod-u 30GB prostora za smestaj doooosta muzike pa jurim kvalitet!!
Kad se N70 upari sa HS-23 daje sasvim pristojan zvuk,dobar za vecinu ljudi,mada imam i AD-15 i Hama bubice kada mi zatreba nesto zesce i znam da moze bolje od obicnih slusalica (mada su za N70 obicne ustvari HS-3,a HS-23 su jos super za njih) a i na svom iPod 5th gen. sam se uverio koliko dobar kvalitet"slusanja"muzike moze da bude,znaci jos bolji nego na HS-23,a bolje i nego na AD-15 i dobrim Hama bubicama,znaci probao sam ja sto-sta ALI... to nije poenta sada,znam ja vrlo dobro o cemu pises ali nemoj sada o tome kod mobilnih telefona,za njih je i ovo taman dobro!! Wink
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
I jos nesto da pojasnim - koristio sam 6630,tako da sam se uverio u kvalitet muzike koji je bio samo solidan,nista vise,cak i uz koriscenje raznih player-a tipa Powermp3, Alon i sl.Zanimao me je konkretno n70,sa kojim nemam iskustva.Sve ostalo sto taj telefon ume je impresivno - znam sta je symbian,i znam sve bitno u vezi ovog fona..Medjutim,moje potrebe su ovakve - imam oko 1 h razgovora dnevno,10-ak poruka,par sati slusanja muzike u pokretu,net(sa Opera-e mini sam pisao prethodni odgovor)...Mrzi me da nosim mp3 player,zato mi je bitan kvalitet zvuka.Da,Cigla tel - ako nisi razumeo,ja cak znam i koje sve formate n70 podrzava,znam i da je to mnogo vise od k750/w800/w810...,samo nisam znao kako to u stvari zvuci.Toliko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 600
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung GALAXY NOTE 2
Neznam koji mu je djavo od jednom mu se zvuk u slusalici smanjio za 1/3 pa kada pricam sa nekim slabije cujem sagovornika.A ovaj fon se tako bio glasan kada pricam sa nekim Smile.U servisu sam mu zamenio zvucnik medjutim nista se nije poboljsao i pojacao zvuk.Serviser ne zna sta moze da bude problem Smile.Nadam se da ce mi ovde neko pomoci i uputiti sta da radim jer me to strasno nervira Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Tu su uvek alternativna resenja... "orig. phone settings", "format", "flash"..
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
odgovor sam ocekivao od odredjenog ucesnika foruma,kome sam se i obratio,by the way.A obratio sam se bas toj osobi jer verujem u njegovu objektivnost..-..........@Lomnica_city
Samim tim, niko sem te "odredjene osobe" ne bi smeo tebi "znalcu" ovde da odgovara jer veruješ samo njegovom sudu?!?
Brate, ovo je javni forum i nikome nije zabranjeno da komentariše, samim tim ako ti je stalo da ti @lomnica lično odgovara ti lepo onda svrati kod njega na kaficu ili mu napiši pismo, možeš i da mu zatražiš broj mobilnog telefona pa se "dogovarajte" do mile volje.
Ovde takvi zahtevi ne prolaze i to ne može. Nećeš ti nikome ovde stavljati do znanja da te ne interesuju tudji odgovori - to možeš samo tvojim roditeljima kući ako si tako navikao, ovde ima da ispoljiš kolegijalnost. No, lepo od sada svaki tvoj post koji ima "off" od off-topic ide u kantu za smeće jer nemam nameru da se prepirem na još par strana. Naučićeš vrlo brzo da se pristojno ponašaš i na ponudjenu pomoć uzvratiš ljubaznošću a ne ljutnjom! Smile
- znam sta je symbian,i znam sve bitno u vezi ovog fona..
Samo dva posta ranije nisi imao pojma da li Nokia N70 ima mogućnost slušanja MP3 muzike i ti još tvrdiš da znaš?!?
Saznaćeš ali od sada na "teži" način jer si tako tražio! Smile
« Poslednja izmena: 17. Nov 2006, 14:39:36 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 600
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung GALAXY NOTE 2
Kope brate softver sam skoro flesovao i tada je sve funkcionisalo uredu do juce kada je od jednom se ton smanjio tj. utisao i od tada tako drzi!A napominjem da som zvucnik zamenio,znaci nije on!!!Plasi me samo da nije neki hardverski kvar,ako je to neka ide sve u lepu pi...  mat... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone
ej, ljudi.... za sta sluzi ovo dugmence pored (ispod) MMC?
« Poslednja izmena: 17. Nov 2006, 19:19:22 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
ej, ljudi.... za sta ti sluzi ovo dugmence pored (ispod) MMC?

Mislim da je za "škljocanje" tj., okidač za kameru. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 111 112 114 115 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.