Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 105 106 108 109 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 254123 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia N80IE Black
Nisi ti to lepo razumeo,neko je mozda napisao da Symbian podrzava te rezolucije ekrana,ali se one NE mogu menjati u jednom telefonu,vec samo da se fizicki ekran promeni pa da se koristi veca rezolucija (mada bi onda verovatno bilo problema sa podrskom samog firmware-a za ekran drugacije rezolucije) i to se ne isplati ni pokusavati!!
stula je bese pitao da ne zna da li je moguce promeniti masku na N70,a to je naravno moguce bez servisa (vec sam menjao par komada i to je pola minuta posla) a kako se to radi vidi ovde http://www.uselessinfo.pwp.blueyonder.co.uk/dismantlen70.htm
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Sta reci i napisati a da to vec neko nije napisao

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 142
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia N70
Pozdrav zemljace Smile na ovoj adresi gde si uputio za promenu maske  je potpuno rasturanje i demontaza ;dali mora sve to da se uradi zbog promene  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Symbian forever

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1017
Zastava Trstenik
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Alcatel OT 990
Ne mora bre sve! Jeste da nemam n70 ali sigurno znam da ne mora  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Pozdrav,

juce sam kupio Nokiu N70 i u pokusaju da promenim Network search sa Automatic na Manual telefon me vraca na pocetni ekran i tako stalno. Ima li neko resenje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 142
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia N70

Ma naravno da ne mora mladene +512mb zezao sam se sa zemom a moze neko to i da pomisl,i ipak ima tu nekih sitnih alatki koje treba koristiti i bolje je ici kod servisera da nebi zeznuo nesto!! Smile
Za titomira vidi restartuj ga pa probaj ponovo ili obidji servis dok je nov i imas garanciju to su osnovna podesavanja i ne sme tako da radi !! Smile
« Poslednja izmena: 06. Nov 2006, 14:27:50 od kroko035 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7

Ma naravno da ne mora mladene +512mb zezao sam se sa zemom a moze neko to i da pomisl,i ipak ima tu nekih sitnih alatki koje treba koristiti i bolje je ici kod servisera da nebi zeznuo nesto!! Smile
Za titomira vidi restartuj ga pa probaj ponovo ili obidji servis dok je nov i imas garanciju to su osnovna podesavanja i ne sme tako da radi !! Smile

Restartovao sam ga par puta i nista Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N80IE Black
Zemo,jedina alatka koju sam ja koristio je malo duzi nokat!!Znaci mogao sam da uzmem od brata profi alat ali stvarno nije bilo potrebe,jedino pazi kad menjas poklopac antene,moras noktom da odignes malo sa strane dok ne cakne,pa sa druge strane,pa tek onda da podignes poklopac antene nagore i otkacis onaj deo kod dugmeta za startovanje telefona! Wink  Nema vise od pola minuta posla,stvarno se lako skida i samo treba skidati prvo jednu stranu pa drugu i onda samo podici masku!
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone
uskoro.... vrlo uskoro ce ovaj telefon biti moj  Smile Smile Smile
sorry za offtopic.....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 142
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia N70
Zemo,jedina alatka koju sam ja koristio je malo duzi nokat!!Znaci mogao sam da uzmem od brata profi alat ali stvarno nije bilo potrebe,jedino pazi kad menjas poklopac antene,moras noktom da odignes malo sa strane dok ne cakne,pa sa druge strane,pa tek onda da podignes poklopac antene nagore i otkacis onaj deo kod dugmeta za startovanje telefona! Wink  Nema vise od pola minuta posla,stvarno se lako skida i samo treba skidati prvo jednu stranu pa drugu i onda samo podici masku!

Hvala ti zemljace na uputstvu stvarno kupio sam nekog kineza na pijaci i stavio samo zadnji poklopac i izgubio volju da menjam komplet jer se taj polopac izgulio za  nedelju dana i ne lici na nista tako da dok ne nadjem nesto sto vredi ne pipam ovu silver koju imam jedino sam na grbi pozadi zalepio jedan kruzic ogledalo (reflektujuce) folije Smile
« Poslednja izmena: 06. Nov 2006, 22:50:15 od kroko035 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N80IE Black
Zemo,ja sam nabavio A klasu maske za 15 eura,stvarno ne moze da se kaze da li je stvarno original ispao iz kamiona ili sta vec cim je duplo jeftiniji nego kod AlphaCopy,ili neka jako,jako,jaaaako dobra kopija,pa ako ti treba samo daj hint i odmah dobijas telefon doticne osobe u PP!!
Ustvari evo ti fon odmah,samo reci da te uputio Zoki njemu poznat i kao Lomnica_city (isto se znamo sa foruma) i nadam se da cena nije u medjuvremenu porasla (uzeo sam pre par meseci i jos je u ekstra stanju) ili da mu nije ponestalo!?
Pozdrav Smile
« Poslednja izmena: 07. Nov 2006, 01:11:53 od Lomnica_city »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 105 106 108 109 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.184 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.