Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 254024 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung Galaxy S6 White
A zasto ne postavis da ti music player bude na Multimedia key?
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
 Black Nokia N70 Music Edition

Smile

Smile  mlogo dobro izgleda
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N80IE Black
DA li je normalno, prilikom pregledanja video zapisa, koji sam snimao sa N70, u mp4 formatu, da snimak SECKA-Koci..
Ja znam da treba da malo secka kada se snima, ali kada se pregleda to nisam znam.Da li to treba taku da bude ili nesto je drugo....????!
Pozzzz.!!!
Bilo je reči o ovome i više nego dovoljno. Verovatno je problem u samoj MMC kartici. Ovde je ustanovljeno da snimak secka kada se u telefonu nalazi neka MMC kartica većeg kapaciteta 512Mg - 1Gb i sl.
Ajd ovako,da odgovorim obojici... Niste u pravu nijedan!!Niste skroz tj!Znaci nije utvrdjen odnos izmedju velicine memorijske i seckanja videa (odnosno mozda na ovom forumu jeste tako nesto ali vecina nas misli drugacije) i postoji jedan drugi,realniji razlog!!
Zasto to kazem?Pa zato sto ja imam Kingston MMC Mobile a buraz Transcend MMC Mobile,i to od po 1GB i kod nas video NE secka!!Ali su se zato ljudi dosta zalili da im secka narocito sa Apacer memorijskim,i nekima sa PQI memorijskim (ali dosta redje u odnosu na Apacer,mozda je cak i slucajnost) a svima koji imaju vecu memorijsku ali da je RS-MMC DV (znaci one pre Mobile) ce verovatno da secka!!
To je resivo dosta lako... defragmentacijom memorijske!!Pogotovo ako vam je doticna,da tako kazem,dosta u upotrebi i cesto se na nju pisu/brisu podaci,tako da se ubrzo prazan prostor fragmentuje,i onda se u tim"dzepovima"praznog prostora snimaju novi,a kad je u pitanju jedan kontinualni priliv podataka kao sto je pri snimanju videa,onda je neizbezno da dodje do seckanja!!
Probajte uostalom i sami da to odradite i pokusajte onda da snimite,ja sam probe radi snimio 2 minuta videa (znaci namerno malko duze) i uopste nema seckanja,pogotovo pri reprodukciji!!
Znaci izbegavajte Apacer,mozda cak i PQI mada su slucaji retki sa njom i ni ja sa njom,doduse manjeg kapaciteta,nisam imao problema,a cujem da nije ni NinaNina,a ako vec imate proizvod doticnih firmi,onda defragmentacija ili format s vremena na vreme nece da skodi (od jednom nedeljno do jednom-dvaput mesecno,zavisi koliko cesto pisete/brisete podatke sa memorijske)!
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Kad je kartica losa ne pomaze ni defragmentacija Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 180
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N95 8GB
A zasto ne postavis da ti music player bude na Multimedia key?
Dobro i kažeš. Napravit ću to.

Hvala ti za mail.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Idemo dalje.........

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 226
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC ONE
OK....Sa 64 Mb, nece da secka,ali sa 512mb-TakeMS hoce.
Ja znam kako se radi formatiranje na telefonu ali defregmentacije to jos ne znam,pa molim vas da mi neko samo napise kako to..Pozzz Smile Smile

I jos ovo....Koji program ima za Back up, instaliranih programa.Znaci formatiram karticu i posle samo vratim bekapovane podatke..??!
« Poslednja izmena: 22. Okt 2006, 23:22:01 od mrburns »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Defragmentaciju ces uraditi pomocu card readera... Samo desni klik na reader i opciju da je defragmentiras (isto kao i hdd).
Mozda ti i pomogne ...meni nije (to valjda zavisi i od kartice) secka i dalje.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Idemo dalje.........

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 226
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC ONE
OK.....Pokusacu, a da li zna neko neki program za Back up.>!!!!

Ali kako na fonu da uradim Back up.....Preko cega..????!?!?
Hvala vam za sve do sada date odgovore.mnogo su mi pomogli...Pozzzz
« Poslednja izmena: 23. Okt 2006, 00:51:47 od mrburns »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Backup uradiš na telefonu, kopiraš backup fajl sa kartice na kompjuter, formatiraš karticu,odradiš fragmentaciju,kopiraš backup na karticu, staviš karticu u tel i opališ restore i ete ga  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N95
I na Kingston MMC Mobile 1 GB secka. Malo manje nego na Transcend ali secka. Probao sam i jednu i drugu, radio format ali opet secka. Jediino na originalnoj kartici ne secka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.35 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.