Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 253997 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple iPhone 6s
Bas sad nesto gledam ovu moju Nokiu N70, i gledam kako su ladno mogli stavit veci displej za jedno 1 cm. Da nisu stavili taj metalni okvir oko camerice za video calls, da su nju pomerili malko na vise, i eto. A mogli su ga i spustit nize ka tastaturi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Bas sad nesto gledam ovu moju Nokiu N70, i gledam kako su ladno mogli stavit veci displej za jedno 1 cm. Da nisu stavili taj metalni okvir oko camerice za video calls, da su nju pomerili malko na vise, i eto. A mogli su ga i spustit nize ka tastaturi.
Šta misliš kako li razmišljaju oni koji gledaju svoj N80 model?!' Smile Smile
Da su njemu ubacili veći ekran sa tako dobrom rezolucijom bio bi best buy, ali kako bi prodavali N73 ili novi N95???
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 82
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 3230
ovaj poklopac iza za kameru mi opasno ide na zivce, kao neka igracka.. jedini razlog zbog kojeg bi mjenjao ovaj mob  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple iPhone 6s
Ma nek naprave veliki ekran koji ce ugradjivat u sve telefone ( kao na primer I-mate PPC, ili Qutek), a posle nek ubacuju ili smanjuju funkcije, sve zavisno od modela.
Sto se tice poklopca od kamere, evo ja koristim moju N70 vec 10meseci i uopste se nije rasklimao.
Jako mi se svidja fon ali samo da ima veci ekran.
Kad dodjem kuci u decembru, najverovatnije cu ga prodat i uzet nesto drugo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Idemo dalje.........

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 226
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC ONE
da li je za update, dovoljan samo program koji se skine sa nokinog sajta ili treba jos neki..??? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N80IE Black
Samo taj program i nijeeeedan vise!
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Never walk alone

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N 70
Ako je telefon prijavljen pod drugom mrezom, nemora znaciti da ce da bude na najzadnjoj verziji ovog telefona.

Npr, ja sam u Austriji na mrezi Drei i kada updateujem preko interneta s ovim programom za Nokiu, verzija mi je 3.xxx. Iako ima i 5.xxx verzija, ne ubaci je u telefon, posto kao "nije kompatibilna i uradjena" sa funkcijama koje ima moja mreza (nesto u tom smislu).  Smile
« Poslednja izmena: 17. Okt 2006, 10:58:35 od KaMikaZza »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple Iphone 4
Meni se nista ne desava kad pokrenem software za update!!!!??? Pise starting application... i nista komp ne radi,vidim na monitoringu od Int security-a da neradi nista ni na net-u ni aplikaciono...Vec sam probao da izbrisem nokia software updater i skinuo sam novi i opet instalirao i isto...Skinuo sam ga sa nokia europe...I evo poslije 5 min na kraju na ekranu javlja sledece-   Microsoft visual C++ runtime library- RANTIME ERROR!  THIS APPLICATION HAS REQUESTED TO RUNTIME TO TERMINATE IT IN AN UNUSUAL WAY. pLEASE CONTACT THE APPLICATION'S SUPPORT TEAM FOR MORE INFORMATION.    Sto da radim? Pomoc!

p.s.Telefon sam po upustvu spojio sa kompom  ca 53  kablom koji mi je dosao sa telefonom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 76
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia X6 32G, X3
@lesnina
Iskljuci antivirusni program, pa pokreni program...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple Iphone 4
@martinov   Nista,iskljucio sam i kao i prije samo pokrene prozor sa porukom starting application... i tako ostane,ne radi nista
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.