Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 253921 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 82
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 3230
Komp nece da mi ocitava MMC karticu, radi se o kartici od 1GB kada je stavim u komp i pokusam da otvorim jednostavno blokira, ova od 125 mb radi normalno.. do cega bi moglo biti, upravo sam je formatirao ali neferca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
Komp nece da mi ocitava MMC karticu, radi se o kartici od 1GB kada je stavim u komp i pokusam da otvorim jednostavno blokira, ova od 125 mb radi normalno.. do cega bi moglo biti, upravo sam je formatirao ali neferca.
mozda se kartica se izlizala Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 82
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 3230
kartica je nova, mozda neke dve sedmice tek u funkciji, radila je ona ali sada nece..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N80IE Black
Mozda su podaci postali corrupted,ali mozes da pokusas da je"izlecis"programom MMC Medic,lako ces ga naci,mislim cak da je i besplatan!Ako i dalje nece,onda je kartica trajno otisla u vecna lovista,pa preporucujem da iskoristis garanciju!
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple Iphone 4
Kojeg je to proizvodjaca kartica? Jer nece svaka od 1gb da radi ok.... Usput,boga ti sta ce ti 1gb za fon Smile 512 je potpuno dovoljno i sve rade korektno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da ne otvaram novu temu,napisat cu svoj problem ovdje:
Ispala mi je Nokia N70 i kada upalim telefon na displayu se pojavi samo bijela boja,ja sam uspio da ukucam pin,ali kada me neko nazove nedosupan sam.Zna li neko da li mi je otisao display i koliko kosta nov?
Hvala unaprijed
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N80IE Black
Kako sta ce mu 1GB!?!?Ja samo za TomTom iskoristih ~200MB,za ostalo mi treba jos nekih 400-500MB za muziku,i jos imam nesto slobodno za melodije,slike koje slikam,poneki filmic kad putujem negde... jel ti sad jasnije kako 1GB nije mnogo niti nepotrebno!?!?Posebno ako je cenovna razlika izmedju 512MB i 1GB kartice,otprilike ekvivalentna ceni 128MB kartice,a dobijas jos 512MB ovako,znaci najbolje resenje je 1GB za nekih 30-ak eura!?
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Idemo dalje.........

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 226
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC ONE
Oovako, telefon je poceo sam od sebe da se restartuje, ne toliko cesto, ali interesuje me sta bi moglo da bude uzrok tome??? I da li ima Prednja maska da se kupi???Pozzzz Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N80IE Black
Ima prednja maska u AlphaCopy (original,za nekih 10-ak eura,proveri za tacnu cenu) a moze biti jedan virus u pitanju,ili neki lose krekovan program pa ne bi skodilo da uradis bekap potrebnih stvari iz memorije telefona i uradis jedan format (sifra *#7370#) a ne bi bilo lose ni da podesis XP da prikazuje skrivene foldere (Start->Kontrolna tabla->Opcije fascikle->Prikaz->Prikazi skrivene datoteke i fascikle) i onda obrisete folder System sa memorijske kartice!!
Naravno moraces ponovno da instaliras programe iz pocetka ali... izlecices telefon!! Wink
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple Iphone 4
@Lomnica_city.Ok,sve zavisi sta covjek hoce od telefona,da mu "izigrava druga",da non stop tupka po njemu ili da mu bude podrska u poslu,ponekad zabava i razonoda ali ne kao 1.opcija,za to uzmi neki drugi uredjaj(i pod,pda,lap top...)Ja imam 512mb i uz sve to st si ti nabrojao mi je sasvim dovoljno,ikoristio sam oko pola a tel mi je pun svacega....toliko pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.