Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 228057 puta)
Svakodnevni prolaznik

1+ 1 = 22

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 409
Zastava Valjevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Samsung Galaxy S8 Dual
...a ja, Zoreli, za 35e kupio King100na od giga  Smile  Smile Smile

- što se tiče brzine & N70, sve što koristite (playeri, theme, wallpaper, melodije itd.) "držite" u memoriji telefona
+ koristite "male" theme, do 100 Kb, i fon će vam biti brz... brži... najbrži... brz u piiii  icon_censored   Smile
IP sačuvana
social share
Nije gotovo dok ne pobedim!!!
Pogledaj profil WWW Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC ONE
ShARK69   pa gde nađe jbote  za 35  Smile Smile Smile

CIGLO ko što reče  ShARK69 "- što se tiče brzine & N70, sve što koristite (playeri, theme, wallpaper, melodije itd.) "držite" u memoriji telefona
+ koristite "male" theme, do 100 Kb, i fon će vam biti brz... brži... najbrži... brz u piii...!"

sve zavisi od verzije spftvera i gore navedenog , što se tiče brzine , a N70 već se može naći i za 280 evra nova u radnji a polovne i po 200-220 pa dali postoji bolji symbian telefon za te pare???
kamera mu je sasvim dobra po danu i fotke se ladno izrađuju da se ne postide digitalca,u mraku su shit sve sa blicom koji nije ni za k....  , koristim original temu u telefonu ili neku ogoljenu od 2-5kb plafon 100kb ,takođe nekoliko omiljenih ringtonova su mi u memoriji telefona kao i nekoliko "obaveznih programa" a na MMC držim muziku (ogg) i ako napravim neku fotku i N70 stvarno brzo odrađuje sve to , kad kažem brzo nemislim na intel pentium 4 od 3ghz , već na poređenje sa ostalim symbian telefonima 3230,7610,6630 koje sam imao , najsporiji mi je bio 7610 jest lep ali spor do bola,6630 je spejs šatl za njega a 6630 je brži od n70 za milisekundu al kad je prazan.
E da i što se tiče programa sve šljaka ko zmaj ,intalirao sam bio mali milion programa,deinstalirao radio mu formatiranje i šta sve ne... istrpio je sve bez problema i veruj mi da sam PREZADOVOLJAN.
Baterija mi traje 3 dana bez problema (ako se ne preteruje sa celodnevnim slušanjem muzike)
Kad ga spojim kablom na PC prosto leti prebacivanje fajlova...
Eto ... Smile
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
CIGLO ko što reče ShARK69 "- što se tiče brzine & N70, sve što koristite (playeri, theme, wallpaper, melodije itd.) "držite" u memoriji telefona
+ koristite "male" theme, do 100 Kb, i fon će vam biti brz... brži... najbrži... brz u piii...!"
Što dovodi do zaključka da krelci iz nokije nisu baš najbolje odradili/optimizovali firmware pa telefon ne čita najbolje fajlove sa mmc kartice?!?
Citat
sve zavisi od verzije spftvera i gore navedenog , što se tiče brzine , a N70 već se može naći i za 280 evra nova u radnji a polovne i po 200-220 pa dali postoji bolji symbian telefon za te pare???
Možda. Do sada još nisam probao ni jedan model sa novim firmverom. Ako je tačno da dotični firmware ubrzava toliko telefon(primer zadnjeg firmvera za 6670) onda ću to lepo i izneti ovde. Znam samo da 6630 sa bilo kojim firmverom prosto leti što izgleda nije primer sa celom serijom tj., verzijom 8!

Šta bih ja rekao na sve ovo i razne zahteve i molbe oko kupovine telefona:

Nokia N70 je model koji se najviše isplati onima koji po prvi put kupuju Symbian telefon jer ni sami nemaju predstavu o kojekakvim finesama koje odlučuju u korist jednog ili drugog a dobijaju sasvim solidan i dobar aparat za 275€ sa FM radiom, kamerom od 2Mpx, dobrom memorijom i svim Symbian mogućnostima koje su pratile prethodne serije uredjaja! Možda treba i zažmuriti na samu brzinu i obavezno se odlučiti za ovaj model jer mu je cena sasvim solidna danas a ima dosta toga da pruži. Još se ovde govori da flešovanjem na zadnju verziju firmvera telefon ubrzava dosta što je veliki plus.
Samim tim, samo napred jer uštedom i kupovinom recimo 6680 modela uvek će se naći tračak sumnje(čitajući recimo ovde komentare) i brzo doći do odluke o nabavci novijeg N70, a tu je bačen novac!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Ali, šta preporučiti onima koji već imaju Symbian telefon???

Recimo moj primer!

Nokia N70?? Nokia 6680??? Nokia N80 otpada u startu zbog nedostatka aplikacija prvenstveno, i trenutne cene kao faktora!
Znači, dati 6670 za nokiju 6680 i doplatiti još 120€ ili dati je za N70 i doplatiti još 150€ u najboljem slučaju??? Šta time dobijam u razlici od 120 - 150€? Jedan brži potpuno funkcionalni 3G telefon i jedan po mnogima najbolji trenutni model koji ima i FM radio pride(koji niko nikada i ne koristi najiskrenije) i malo više piksela i memorije???
Pored toga da nisam kojim slučajem promenio firmware na svom telefonu 6670 i sa oduševljenjem utvrdio da duplo brže radi sada bih već posedovao 6680 model. Što samo govori da serija 60 verzije 7.0 ima šta da kaže I da još nije za “penziju”!!!
No, sada kada sam već svestan mogućnosti telefona 6670 i nokije 6680 koja ima potpunu podršku za 3G, noviji OS koji eto daje bolju podršku za 3D igrice, veću brzinu prenosa fajlova preko "tute" i za nijansu brži rad, sigurno zbog 3D igrica i 3G mogućnosti ne bih dao 100€ ili čak više 120€(raspoloženje prodavca) jer ništa time ne dobijam u svakodnevnoj upotrebi!!!

Kupiti N70 i dati 140 - 160€ evra??? Dobijam bolju manipulaciju dokumentima(velika prednost), mnogo bolji mp3 zvuk(ako mi je do Mp3 muzike uvek mogu koristiti Mp3 Player koji ne košta više od 50€ - uz to još i štedim bateriju telefona u svrhe kojima je pobogu i namenjen), sporiji rad od mog telefona(sa starijim firmverom) koji je možda rešiv zadnjim N70 firmverom, potpunu podršku za 3G(koja u Srbiji neće ugledati svetlo dana kako se stvari odvijaju), 3D igrice(koje ponekad znaju da izvuku iz dokolice), podršku za nove teme, odličan dizajn i par dodataka koji mi nikada ne bi poslužili(FM radio i 2Mpx kamera) osim hvaljenja pred prijateljima?!?

Možda nekome ovo gore navedeno predstavlja dobar razlog za zamenu telefona I doplatu od 140€ ali meni koji isti koristim baš zbog mogućnosti OS-a a ne igrica, kamere, mp3 zvuka i dodatnih stvari za personalizovanje - ne!
Zato i tupim celo vreme da se ne isplati menjati trenutni telefon(osim ako se radi o verziji 6.1 – 3650, 3660) jer se ne dobija mnogo ili bar ništa značajno takvom zamenom. Sasvim solidno verzija 7 može i dalje da posluži!
Poveden takvom idejom da se Symbian telefoni kupuju zbog OS-a a ne perifernih mogućnosti koje imaju i svi ostali Java telefoni ja i dalje tvrdim da je zamena i davanje novca koji premašuje tri brojke u cifri nesrazmerno onome što se dobija!
Znači, po meni, samo kupovinom prvog Symbian telefona je naisplativije nabaviti N70 - sve ostalo zavisi od "brojki" i ličnih afiniteta koje su diskutabilne i o kojima ovde i raspravljamo!!! Smile

@zoreli, komentar???
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia N900,N97mini,N95
Ma bre sta god vi pricali; ali N70 je stvarno mnogo spor Smile
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
OS
Windows NT 4.0
Browser
Opera 8.54
Dok sam koristio tvoj N70, kod mene nije bio spor. Smile
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia N900,N97mini,N95
Ajde bre ne lupaj kope N70 je spor ko freza!
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
OS
Windows NT 4.0
Browser
Opera 8.54
ne lupam nego pricam
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Vi to "bratski", ha?!? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
OS
Windows NT 4.0
Browser
Opera 8.54
aha Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.