Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 228239 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 484
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia N70,N95 8gN97,n8
To je...
« Poslednja izmena: 05. Avg 2006, 19:52:10 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 484
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia N70,N95 8gN97,n8
Interesuje me,jer je neko spominjao da neke MMC-RS kartice uspore telefon pa da nisu bas pouzdane pa ovo pa ono...
« Poslednja izmena: 05. Avg 2006, 11:30:49 od pumba »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3G 8GB
jel pise na njoj dual voltage kao na ovoj do nje

tebi bi trebala MMCmobile
pogledaj ovde http://www.transcendusa.com/Products/ModList.asp?CatNo=20&LangNo=0
« Poslednja izmena: 05. Avg 2006, 19:52:53 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 35
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia n70
Neznam da li je to jos neko uradio ali evo ja sam rastavio moju N70, maska se veoma lako skida(slican je postupak kao sa N6600), evo kako izgleda moja skinuta maska, a cim odem do kopea slikacu lepo ceo telefon!

jel mozesh da mi objasnish kako si sam skinuo masku,ja bih da promenim tastaturu a ne ide mi se u servis samo zbog toga. . .
« Poslednja izmena: 05. Avg 2006, 19:53:50 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 794
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
*************** imas mnogo veci izbor

[Edit by Cigla tel.: Svaka poruka cija je svrha iskljucivo reklama komercijalnih sadrzaja, drugih foruma, drugih sajtova krsi Pravilnik Burek Foruma, i bice cenzurisana i reciklirana.]
« Poslednja izmena: 05. Avg 2006, 20:22:34 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
gledaj da u zivotu sto manje radis a vise mlatis praznu slamu jer ces pre docekati sigurnu i veliku penziju
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 35
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia n70
evo slika moje n70

e,super ti izgleda telefon sa tom crnom maskom Smiley koliko te je koshtalo preko ebay-a?Ja sam uzela isto crnu masku,ali chini mi se da je tvoja kwalitetnija. . .owa moja nije losha,poklopac za kameru joj dobro radi,inache po malo chkripuca ali  za 450 din e ok Smile tasaturu sam posebno kupila,isto je bila u pochetku tvrdja ali se razradila,medjutim skinula mi se boja sa nekih tastera i to sada ruzno igleda pa hotju da wratim originalnu sama. . .Jel josh neko rastawljao swoj telefon sam osim hador-a da mi objasni kako to da uradim?

ipak twoja lepshe izgleda nego moja Smiley
« Poslednja izmena: 05. Avg 2006, 19:54:24 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
HTC HD2
Ljudi ... ja nemam nameru da čekam da se sajt otvori tri dana zbog slika vaših mmc kartica i maski telefona. Ako vam je do postavljanja slika onda postavljajte thumbnail slike - uputstvo kako imate ovde: http://forum.burek.com/index.php/topic,95745.0.html - Zanimljive slike slikane vašim kamerama na mobilnom telefonu
jel mozesh da mi objasnish kako si sam skinuo masku,ja bih da promenim tastaturu a ne ide mi se u servis samo zbog toga. . .
To ti je već objašnjeno ovde: [Tips & Tricks] - imaš link ka sajtu sa slikovitim objašnjenjem!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
HTC HD2
Interesuje me,jer je neko spominjao da neke MMC-RS kartice uspore telefon pa da nisu bas pouzdane pa ovo pa ono...
Ako te tako nešto interesuje onda poseti ovu temu:
http://forum.burek.com/index.php/topic,124620.0.html - Vrste memorijskih kartica za mobilne telefone
i tu započni raspravu o tome!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 35
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia n70
Ok,ja se izwinjawam,sledeci put cu woditi rachuna,ali pa kako sad da stawim manje slike kad nemam opciju edit?
A owaj tutorijal sam wec negde widela,uopshte nije lepo objashnjeno Smile http://www.uselessinfo.pwp.blueyonder.co.uk/dismantlen70.htm

ps. promenila sam swe,samo ne znam da promenim onaj mali deo plastike oko kamere. . .
« Poslednja izmena: 05. Avg 2006, 22:13:33 od Tanja89 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3G 8GB
Ok,ja se izwinjawam,sledeci put cu woditi rachuna,ali pa kako sad da stawim manje slike kad nemam opciju edit?
A owaj tutorijal sam wec negde widela,uopshte nije lepo objashnjeno Smile http://www.uselessinfo.pwp.blueyonder.co.uk/dismantlen70.htm

ja sam po njemu rastavio moj.
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.