Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 391 392 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 181446 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.53
mob
Samsung Galaxy SII
Sluzi za promenu softvera na telefonu. Sto se tice modela n70 desi se na prethodni softver bude bolji od narednog... Tako da - ukoliko sve radi i nemas problema, ostani gde jesi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1348
Zastava Сурдук
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Nokia N97 Mini
Ok. Trenutna verzija software-a je

V 5.0705.3.0.1
30-01-07
RM-84

Sta predlazes, da updatujem software ili?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
Zastava Ниш
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
HTC U 11
Najnovija verzija ti je

V 5.1003.3.0.1
20-01-10
RM-84

Progooglaj malo i vidi kakva su iskustva sa tom verzijom pre nego što uradiš update  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.53
mob
Samsung Galaxy SII
I koliko se secam u kucnoj radinosti nema nacina da se vrati softver na prethodni, stoga se bas bas dobro informisi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1348
Zastava Сурдук
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Nokia N97 Mini
Ok. Nego imam sledeci problem. Bio mi je crkao ekran i nosio sam u servis, zamenuli su mi LCD i 1 IC a drugi mi je na samrti  Smile

1. Kada sam preuzeo telefon, kada pustam klipove secka kao lud, to nije normalno koliko secka, ne mozes da pogledas jedan klip od 2 min a da ne prodje 3 min.  Smile

2. Kada snimam ili slikam nesto kamerom taj snimak ili slika mi se ne prebace u galeriju.

3. Kada kucam neku poruku (desavalo mi se da slucajno stisnem crveno dugme) ali mi ta poruka ode u nacrte, a sada mi se skroz izbrise iz telefona.

Jel ima neko resenje za ove probleme?
« Poslednja izmena: 28. Jul 2010, 20:19:47 od Milan97 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.53
mob
Samsung Galaxy SII
Ok. Nego imam sledeci problem. Bio mi je crkao ekran i nosio sam u servis, zamenuli su mi LCD i 1 IC a drugi mi je na samrti  Smile

1. Kada sam preuzeo telefon, kada pustam klipove secka kao lud, to nije normalno koliko secka, ne mozes da pogledas jedan klip od 2 min a da ne prodje 3 min.  Smile

2. Kada snimam ili slikam nesto kamerom taj snimak ili slika mi se ne prebace u galeriju.

3. Kada kucam neku poruku (desavalo mi se da slucajno stisnem crveno dugme) ali mi ta poruka ode u nacrte, a sada mi se skroz izbrise iz telefona.

Jel ima neko resenje za ove probleme?

Brate dobio Partizan, a i ja malo pripit, ne zameri...
1) Ili da mu lupis hard reset ili da backupujes MMC, pa da je fomratiras unutar telfona
2) Koji ce ti galerija. em je uzasno spora, em je nefunkcionalna. Ja sam koristio cini mi se softver od companije Resco. Radi odlicna cache, ima lepe precice za zoom, znaci vrhunksa optimizovana apliakcija
3) E ovo vec ne znam, ne snalazim se dobro sa srpsim prevodimna. Imam par ideja za ovo, ali bih ja lupio jedan factory reset.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1348
Zastava Сурдук
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Nokia N97 Mini
Citat
Brate dobio Partizan, a i ja malo pripit, ne zameri...
nema veze

Citat
1) Ili da mu lupis hard reset ili da backupujes MMC, pa da je fomratiras unutar telfona
Sta se dobija sa hard reset, da li se gube informacije iz imenika i galerije? i kako uraditi hard reset?

Citat
2) Koji ce ti galerija. em je uzasno spora, em je nefunkcionalna. Ja sam koristio cini mi se softver od companije Resco. Radi odlicna cache, ima lepe precice za zoom, znaci vrhunksa optimizovana apliakcija
A jel taj program zamenjuje galeriju ili? Kako se sa njim radi jel to zamena za galeriju? Da ne secka mozda program  Real player jer preko njega pustam klipove. Gde da skinem taj program i kako se zove?

Citat
3) E ovo vec ne znam, ne snalazim se dobro sa srpsim prevodimna. Imam par ideja za ovo, ali bih ja lupio jedan factory reset.

Izvini brate moja greska trebao sam da napisem kada slucajno stisnem crveno dugme pre mi je ta poruka bila automatski sacuvana u nacrti a sada se skroz izbrise. Isto tako dok kucam poruku i stisnem da izadjem on me pita
 da li da sacuva u nacrte ili da obrise, ja stisnem da sacuva i te poruke vise nema ni u nacrtima ni nigde.

Hvala u svakom sluacju ali malo pojasni ono sto si napisao. Kako se to radi ...
« Poslednja izmena: 29. Jul 2010, 13:10:08 od Milan97 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.53
mob
Samsung Galaxy SII
Citat
Sta se dobija sa hard reset, da li se gube informacije iz imenika i galerije? i kako uraditi hard reset?
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20070511211007AAoi90e

Sve se brise, btw (kao sto je covek rekao. Odraditi backup Wink )

Citat
A jel taj program zamenjuje galeriju ili? Kako se sa njim radi jel to zamena za galeriju? Da ne secka mozda program  Real player jer preko njega pustam klipove. Gde da skinem taj program i kako se zove?
Ne zamenjuje galeriju, mada mozes da promenis asocijacije ekstenzija preko FE Explorera (one "Open With" fore). Imas i druge playere da instaliras. Nisi ogranicen na Real Player. Wink A kako skinuti? Pa google sve zna  Smile Izguglao sam ti i Hard Reset kod n70. Wink

Citat
Izvini brate moja greska trebao sam da napisem kada slucajno stisnem crveno dugme
Koliko se secam, to zavisi od verzije firmware-a. I gasenje programa uopste na crvenu slusalicu zavisi od verzije firmware-a (koliko se secam). Probaj da proguglas da li ima neki nacin da se to podesi. Cini im se da se ni meni nije spasavalo u drafts tada, ali jedan "klik" vise nije problem.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1348
Zastava Сурдук
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Nokia N97 Mini
Brate hvala. ali nemam USB kabl za nokiu n70. Kako da uradim BackUp?  Smile

I jos da kazem kada udjem u kameru uopste mi ne secka, sve radi OK. Ali kada pustam onda secka i to sto sam snimio nece da se sacuva u galerija. Da li bi hard restore sredio te navedene probleme (seckanje i cuvanje u galerija)

I samo jos da kazem ne da se taj snimak ne pojavi u galeriji nego ga nema u opste ni na mem. card (namesteno je da cuva u mem. kard)
« Poslednja izmena: 29. Jul 2010, 23:19:55 od Milan97 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.53
mob
Samsung Galaxy SII
Citat
Brate hvala. ali nemam USB kabl za nokiu n70. Kako da uradim BackUp?  Smile
Kupis jedan  Smile

Mozes ostvariti konekciju i preko bluetooth-a. Wink
Takodje, mozes sve premestiti na MMC karticu, te istu backupovati preko Card Reader-a (za male pare dobijes korisnu stvar)

Ako slucajno imas laptop koji ima ove funkcionalnosti integrisane, mozes i preko njega Wink

Citat
I jos da kazem kada udjem u kameru uopste mi ne secka, sve radi OK. Ali kada pustam onda secka

Ja sam imao takodje ovaj problem, ali meni je seckalo i tokom snimanja... Resenje je bilo formatiranje MMC kartice unutar telefona (kada bih formatirao unutar citaca kartica, opet bi seckalo...)

Citat
i to sto sam snimio nece da se sacuva u galerija.
Ja je ionako nisam nikada koristio. Alternativni programi su bolje resavali stvar Smiley A mislim da ce reset da odradi posao sto se toga tice.

Citat
nego ga nema u opste ni na mem. card (namesteno je da cuva u mem. kard)
Smile Nema ga nikako  Smile Sa ovim se nisam jos sretao...  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 391 392 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.132 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.