Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 224801 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
Mozilla OS
mob
Apple iP5
Imam N70 (nije Music Edition), i fabricko instaliranu Opera Browser 8.51(:7185) na memorisku karticu (bednih 64MB). Hteo bih da instaliram Opera Mini 5beta <link> na memoriji telefona. A pitanje glasi:
Da li bi, kada bih instalirao Opera Mini 5beta, smetala ova starija verzija (hteo bih da zadrzim ovu staru i da imam novu instaliranu)?   Smile
Da ne bude slicna stvar kao sa Windows Live Messenger 8 i 9 (9-ka u procesu instalacije izbrise raniju verziju, 8-icu ), a u ovom slucaju da OM5 obrise staru verziju...
Znam da mozda zvuci glupo, ali ne rizikuje mi se da "pokvarim" stariju verziju, jer je tesko nabaviti instalaciju (trazio sam instalaciju 2 sata na google-u i nista.), a ova nova mi izgleda odlicno! Bolje ovde da se informisem nego posle da  Smile kad zabrljam.
 Smile

Instaliraj slobodno - Opera Mini i Opera su dva različita browsera, Opera je Symbian aplikacija, a Opera Mini je java (i dosta je brža).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N70
E hvala ti puno @Ardzuna na odgovoru. Evo odmah cu instalirati...

EDIT: Instalirao sam i odlicna je!  
Preporucujem svima da instaliraju ovaj browser, a kompanija kaze da se moze instalirati gotovo na svakom telefonu...
Koristim priliku da postavim jos jedno pitanje:

Primetio sam kad instaliram neki program ili igricu, u 80% slucajeva ikonica programa/igrice je veoma mala, negde oko 4puta manja u odnosu na standarne (Music, Radio, Contact, itd.) ikone. Da li je ovo normalno ili se ovo desava samo na mom telefonu??? Evo sad kada sam instalirao Operu Mini iconica je 4 puta manja u odnosu na Opera browser 8.51 (fabricka verzija). Nista mi ne smeta, ali estetski mi "bode u oci".
« Poslednja izmena: 03. Feb 2010, 15:02:22 od Dacha204 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia Lumia 1020
Java aplikacije imaju manje ikonice.
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
Mozilla OS
mob
Apple iP5
Opera Mini ima malu ikonicu ako je skineš na računar pa je onda instaliraš na fon.
Ako hoćeš da ti ikonica bude standardna, onda treba da je skineš i instaliraš direktno na fon preko gprs-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia Lumia 1020
Opera Mini ima malu ikonicu ako je skineš na računar pa je onda instaliraš na fon.
Ako hoćeš da ti ikonica bude standardna, onda treba da je skineš i instaliraš direktno na fon preko gprs-a.
Mislim da mi poslednji put za opera mini 4 čak ni to nije radilo...za 5 beta jeste.
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Za jedan grad na Balkanu i klub u njemu zivim ja..

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
LG L7 II P710
Ljudi ce pomisliti da spamujem s obzirom da sam vec u poslednjih par dana pisao u temama o Nokia 6300 i e50, ali imam dosta telefona po kuci sa nekim sitnim manama (bio sam u mogucnosti da kada jedan telefon pocne da odbija poslusnost mogu da uzmem drugi), pa evo dodjoh i do toga da pitam nesto o n70 me. Pre desetak strana sam procitao pitanje o menjanju displeja i o isplativosti te akcije. Imam problem koji se svodi na to da mi ekran, kada je telefon ukljucen, izgleda isto kao kada je iskljucen. E sad, s  vremena na vreme se desava da displej radi skroz normalno, a skontao sam da i kada je onako siv, ako malo jace stegnem telefon, displej pocinje da radi, pa zato mislim da je nesto drugo u pitanju, neki kontakt ili nesto slicno. Jel ima neko ideju sta da radim i jel isplativo raditi bilo sta?

Unapred hvala...
IP sačuvana
social share
I te noci kada izdahnem,
zadnje pivo za tebe popijem,
i na nebu tom na koje idem ja,
sija moja Zvezda Crvena...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1348
Zastava Сурдук
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Nokia N97 Mini
Kako obrisati sve poruke u Nokia N70 (ali naravno bez reseta telefona ako je moguce) a ne bih da brisem jednu po jednu jer ih imam 3000
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

45

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6631
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Apple 4s
treba da selektujes pa selekt all i onda remove!!!ne znam sad tacno proceduru ne mogu se setim upao mi fon u adu pa ne radi al ono tako se brise Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1348
Zastava Сурдук
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Nokia N97 Mini
Hvalaaaa!!! obicno kada brisem nesto koristim tu opciju (za krupno brisanje ili slanje) a sada mi nije pala na pamet.

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1348
Zastava Сурдук
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Nokia N97 Mini
Cemu sluzi Firmware Update software i da li telefon bude brzi, bolji kada se to uradi. Jednom recju cemu sluzi to...
« Poslednja izmena: 27. Jul 2010, 14:40:53 od Milan97 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.