Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 355 356 358 359 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 227529 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4416
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia N70,6303,K610...
Ok, a kazite mi zasta sluzi Eloquence enu SIS file? Instalirao sam ga ali nema ga u My own? Nalazio se u Talks app.
IP sačuvana
social share
Grand shitovi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ges who???

Zodijak
Pol
Poruke 2116
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia N 73
Imam n70 i znam da je njegova memorija oko19 mb,nedrzim nista na samom tel, al mem.se nekako puni tako da sad imam slobodno oko 6,5 mb memorije tel, a kad pregledam nema nista! Da li neko zna sta s tim, i kako to obrisati??  Smile   Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Gdje si naštimao da ti stižu poruke (memorija telefona ili kartica) i koliko ih trenutno imaš u telefonu???  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ges who???

Zodijak
Pol
Poruke 2116
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia N 73
Imam oko 30 poruka ali sve zivo je nastimovano da ide na karticu od 512 mb,ima slobodno oko 210 mb?? skoro je bilo slobodno 13 mb, a sad je 6, a nista ne unacujem na fon???  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Probaj pobrisati keš iz browsera , deinstalirati neku aplikaciju koju si skoro instalirao (možda ona pravi probleme)... Šta znam simptomi su veoma čudni... Ako nije djelo vanzemaljaca onda će ovo sigurno pomoći. Naravno backup imenika i svega što treba prije ove operacije.

http://forum.burek.com/index.php/topic,162233.0.html -Kako pravilno odraditi Back-up i Formatiranje Symbian telefona!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ges who???

Zodijak
Pol
Poruke 2116
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia N 73
Thanks u svakom slucaju!! probacu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1810
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia n70
e ljudi znaci kada zelim da promenim destinaciju poruka odnosno mesto gde mi stizu poruke ostavi isto kao i da nisam promenio na primer stoji memory card i ja stavim na phone memory i on kaze changing memory in use i opet pise memory card
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Zvuci kao da je pobrljavio malo... Mozda imas suvise sacuvanih poruka?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
Zastava Ниш
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
HTC U 11
Formatirana i telefon i kartica, imam slobodno preko 10mb na telefonu a on ne može da primi ništa što je veće od 2-3mb. Čak i kad ga povežem na PC suite i direktno iz računara snimam u karticu on izgubi konekciju posle nekog vremena, računar  (ili neku drugi uređaj) ga ne vide dok ponovo ne isključim pa uključim BT  Smile

Još uvek imam isti problem, flešnuo sam telefon i sad imam najnoviji fw i ponovo formatirao i telefon i karticu i opet isti problem. Nije bitno da li mi je podešeno da primam poruke u karticu ili telefon, u oba slučaja je isto  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6496
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Imam 2 problema:

1)Ne znam uasto ali PC Suite uopste nece da se poveze sa mojom N70 preko bluetooth-a Smile preko USB-a radi odlicno ali preko bluetootha nikako.Kada probam da se konektujem izbaci "Cannot use the connection type.Check that all the needed hardware,software and drivers are available." a prvi put se konektovao super i sad nece.Bluetooth adapter radi normalno. preko njega prebacujem ziku,slike itd.

2)Kada hocu da koristim ctrl freak da li stalno moram da ulazim u winamp?Jer ne zelim da ga koristim i umesto njega koristim foobar.Meni bi ctrl freak prvenstveno za upravljanje misem.

Pomagajte Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 355 356 358 359 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.