Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 351 352 354 355 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 227661 puta)
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia X6 16gb
ok,pokusacu.Hvala
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jel bi mogao neko da mi kaze parametre za n70, mreza 064.  Siguro to ima na nekoj od ovih 350 stranica, ali ipak je malo mnogo za detaljno citanje. . .  Thanks
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone
Jel bi mogao neko da mi kaze parametre za n70, mreza 064.  Siguro to ima na nekoj od ovih 350 stranica, ali ipak je malo mnogo za detaljno citanje. . .  Thanks

pozoves operatera i zatrazis podesavanja.... ili pogledas na sajtu operatera.....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Galaxy S6 White
Jel bi mogao neko da mi kaze parametre za n70, mreza 064.  Siguro to ima na nekoj od ovih 350 stranica, ali ipak je malo mnogo za detaljno citanje. . .  Thanks

pozoves operatera i zatrazis podesavanja.... ili pogledas na sajtu operatera.....

A možeš i sa NOKIA oficijelnog sajta da pošalješ sam sebi konfiguracione poruke...Evo i linka...http://europe.nokia.com/A4144889
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple iP5
Evo, sta mi se desilo. Jedan moj drug mi je preko Bluetootha prebacivao spot u mp4 formatu koji je bio oko 15Mb veliki. Ja sam mislio nece biti nikakvih problema, imam karticu od 1Gb, slobodno je jos oko 150 Mb. I tako sve je teklo bez problema do nekih 90% poslatih podataka kada je veza pukla! Problem je bio u tome sto nisam imao dovoljno memorijskog prostora cak i pored ovih 150 Mb.
Siguran sam 99% da je problem u tome sto su mi podaci stizali na telefonsku memoriju gde imam oko 12-13 Mb slobodnih, umesto da stizu na mem. karticu.

Da li mogu nekako pre ili u toku slanja podataka da podesim da mi podaci stizu na karticu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 108
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung S5
Imas opcija u messages da ti poruke idu u karticu.
IP sačuvana
social share
Less is more
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple iP5

Valjda mislis na "Messaging"? Ali tamo u opcijama ima samo "Memory details" i kada selektujem "Memory card" onda mi javlja koliko imam slobodne memorije na kartici. Jesi li siguran da ce mi posle toga podaci stizati na karticu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Galaxy S6 White

Valjda mislis na "Messaging"? Ali tamo u opcijama ima samo "Memory details" i kada selektujem "Memory card" onda mi javlja koliko imam slobodne memorije na kartici. Jesi li siguran da ce mi posle toga podaci stizati na karticu?

Ne...nego ideš u Messages/Options/Settings/Othrer/Memory in use...izaberi ili Phone memory (to ti je moja preporuka tada fon radi mnogo brže) ili Memory Card
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple iP5
Jos samo kada bi mi objasnili gde se nalaze "Messages"? U folderu "Messaging" imam "New message", "Inbox", "My folders", "Drafts", "Sent", "Outbox", "Reports". Probao sam na Inboxu tu varijantu Options/Settings/Other/Memory in use i izabrao sam "Memory card", ali fon ne prihvata moj izbor nego i dalje ostaje "Phone memory".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Imam jedan problem.  kupio sam n70 skinutu sa TIM-ove mreze.  cesto gubi mrezu na 20-ak sekundi.  Jel zna neko sta bi to moglo da bude? Thanks
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 351 352 354 355 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.