Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 206 207 209 210 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 228314 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
wayfaringpilgrim, majku mu, pa zar nisu mali topici na ovom forumu prepuni tema za S60 telefone?!?
čak su odvojeni na telefone sa OS verzijom 7.0/8.0 i 8.1 tj., za "n" seriju telefona??

Ne mogu da verujem da čoveka upućujete na Google umesto na temu na ovom forumu! Smile

http://forum.burek.com/index.php/topic,10627.0.html - Teme za s60 mobilne telefone
http://forum.burek.com/index.php/topic,87278.0.html - Teme za N-series
http://forum.burek.com/index.php/topic,172506.0.html - Teme za UIQ 2.1
http://forum.burek.com/index.php/topic,175344.0.html - Teme za UIQ 3.0
http://forum.burek.com/index.php/topic,159758.0.html - Teme za Symbian OS 9.1
« Poslednja izmena: 13. Feb 2007, 21:37:43 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Ili(alternativno,tj. za advanced user-e)  -  http://opera-mini.ru.    Samo se nemojte zeznuti i skinuti verziju na ruskom.Dodatak:treba skinuti verziju gde pise "mod 2.xx(obn. 26.01.07).@Cigla tel - to sam mu i spomenuo,da ima na forumu,ali ukoliko mu nije dovoljno to sto je na forumu,ima  mogucnost google-anja.
« Poslednja izmena: 13. Feb 2007, 21:47:28 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ili(alternativno,tj. za advanced user-e) - http://opera-mini.ru.Samo se nemojte zeznuti i skinuti verziju na ruskom.@Cigla tel - to sam mu i spomenuo,da ima na forumu,ali ukoliko mu nije dovoljno to sto je na forumu,ima  mogucnost google-anja.
Ako mu ovoliko postavljenih tema nije dovoljno onda stvarno .... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Meni nije bilo dovoljno Smile,tako da sam par meni potrebnih tema(koje sam koristio i na prethodnim telefonima,i najvise mi odgovaraju) ipak izguglao sam Smile Smile!!!!Ali slazem se da ih ima stvarno dovoljno na bureku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Meni nije bilo dovoljno Smile,tako da sam par meni potrebnih tema(koje sam koristio i na prethodnim telefonima,i najvise mi odgovaraju) ipak izguglao sam Smile Smile!!!!Ali slazem se da ih ima stvarno dovoljno na bureku.
Kada bih ti ja rekao da nemam mogućnosti da pregledam topic o temama za "n" seriju ili čak S60 jer su postavljene slike njihovog izgleda tolika "kočnica" za moj dial-up da jednostavno treba 10 min. da pregledam samo jednu stranu i ništa pride da ne otvaram???
Tako da ... za mene je svejedno pa bilo njih 100 koje mi se svidjaju ili samo jedna. Gotovo da koristim svega dve - tri teme od kada ima S60 telefon!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia X6 16gb
E ljudi imam jedno pitanje.Odmah kada je izasao n70,moj ortak ga je kupio.Tada je to za mene bio samo san.Tada sam na njegovom n70 video jednu precicu za 3g razgovor i ako tada jos nije postojao kod nas isti.Kada bi se uslo u taj "program" ili sta vec,pokrenula bi se 3g kamera,ali ne preko celog ekrana,nego vec samo u donjem(levom ili desnom) cosku,dok bi ostali deo ekrana bio namenjen za onog sa kim bi pricao.E sad ja to nigde nisam nasao u mojoj n70,a on je dobio taj "program" uz fon.  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Ja sam oduvek voleo da se zezam sa temama,nekad sam ih cak i pravio sam(za SE,pre par godina).Ali postoji svega nekoliko njih koje mi nisu dosadne kao ove default,a da je meni telefona pritom savrseno pregledan,zato ih cesto menjam,ali 2-3 su mi na fonu 90 % vremena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
E ljudi imam jedno pitanje.Odmah kada je izasao n70,moj ortak ga je kupio.Tada je to za mene bio samo san.Tada sam na njegovom n70 video jednu precicu za 3g razgovor i ako tada jos nije postojao kod nas isti.Kada bi se uslo u taj "program" ili sta vec,pokrenula bi se 3g kamera,ali ne preko celog ekrana,nego vec samo u donjem(levom ili desnom) cosku,dok bi ostali deo ekrana bio namenjen za onog sa kim bi pricao.E sad ja to nigde nisam nasao u mojoj n70,a on je dobio taj "program" uz fon.  Smile
Možda takav softver daju u recimo stranim mrežama. Imao sam prilike dosta Nokia 6630/6680 da vidim sa pridodatim extra menijem i to uglavnom iz mreže "ONE" ako me sećanje dobro služi. Taj nazovimo ga "pred meni" ili šta već je baš bio bogat opcijama - sport, movie, kino, bla, bla, podešavanjima, ........ i tek se izlaskom iz njega ulazilo se u osnovni desktop i funkcije kakve znamo na S60 telefonima. Neznam kako se zvala ta aplikacija ali moguće je bilo videti u app. manageru i verovatno deinstalirati istu. Sećam se da se uvek pokretala ona prilikom uključivanja telefona. no, to beše davno ... Smile
« Poslednja izmena: 13. Feb 2007, 22:27:45 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia X6 16gb
E ljudi imam jedno pitanje.Odmah kada je izasao n70,moj ortak ga je kupio.Tada je to za mene bio samo san.Tada sam na njegovom n70 video jednu precicu za 3g razgovor i ako tada jos nije postojao kod nas isti.Kada bi se uslo u taj "program" ili sta vec,pokrenula bi se 3g kamera,ali ne preko celog ekrana,nego vec samo u donjem(levom ili desnom) cosku,dok bi ostali deo ekrana bio namenjen za onog sa kim bi pricao.E sad ja to nigde nisam nasao u mojoj n70,a on je dobio taj "program" uz fon.  Smile
Možda takav softver daju u recimo stranim mrežama. Imao sam prilike dosta Nokia 6630/6680 da vidim sa pridodatim extra menijem i to uglavnom iz mreže "ONE" ako me sećanje dobro služi. Taj nazovimo ga "pred meni" ili šta već je baš bio bogat opcijama - sport, movie, kino, bla, bla, podešavanjima, ........ i tek se izlaskom iz njega ulazilo se u osnovni desktop i funkcije kakve znamo na S60 telefonima. Neznam kako se zvala ta aplikacija ali moguće je bilo videti u app. manageru i verovatno deinstalirati istu. Sećam se da se uvek pokretala ona prilikom uključivanja telefona. no, to beše davno ... Smile
E mene zanima dali neko zna neki program na tu foru,mislim kao sto su ubacivali u te razne softvere.
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Mozda je i moguce naci neku aplikaciju koja radi to isto,ali ne vidim potrebu za tim.Ja sam video poziv koristio samo nekoliko puta,jos u decembru,i ne znam zasto bi to koristio,sem ponekad(na koncertu si,pa hoces da docaras atmosferu,i sl.).Najbitnija stvar - autonomija telefona se smanjuje bar za 30-ak % ako si odabrao dual mode.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 206 207 209 210 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.