Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 200 201 203 204 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 228717 puta)
Hronicar svakodnevice

quotes r for wimps

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 927
Zastava Lav iz in the air
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson k810i
Na laptopu imam bluetooth i pokusavam da se povezem sa telefonom (N70) i nece dok recimo motorolu v3 otvara ko od sale...
hocu neke pesme sa laptopa da prebacim na mob...
ako neko ima iskustva s ovim ... Smile
IP sačuvana
social share
gde da stavim otisak?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
skini program unmake sis i onda uz pomoc njega extraktuj tu igricu i prebaci je na memorisku(onda nemas potrebe da je instaliras) Smile
Stvarno nerazumem,zasto mi on jednostavno nedodje do koraka da na telefonu biram dali cu da instaliram na fon ili mmc???
Prvo, nisi ni rekao da li si podesio da ti poruke, kako SMS tako i sve što pristigne preko bluetooth-a, stiže direktno na MMC a ne na memoriju telefona?!?
Pored ovoga, naravno da igrica neće da se instalira ako na memorijskoj kartici imaš svega 18Mb, dok je neotpakovana igrica 15Mb. Traži ekstra prostor da se otpakuje i kada se otpakuje u telefonu zauzima možda i više od 18Mb .... a ti toliki prostor nemaš!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia X6 16gb
Pa nisam podesavao to za sms,ali mi instalira na mmc,to sad nije ni vazno,jer sam nesto s*j*ebao fon,pa sam morao da formatiram mmc,i ceo fon  Smile  na kraju kad sam imao 60mb free na mmc,instalirao mi je najnormalnije igricu,i nije hteo da je pokrene,pa sam morao opet format mmc-a
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
problem sa zujanjem,Nokia N70
« , : 04. Feb 2007, 16:20:07 »

--------------------------------------------------------------------------------
prvo da kazem da mi se ovaj telefon MNOGO svidja i da ga nebi menjao,ali od pre nekoliko dana ja mob poceo da mi zuji u gornjem deli!kada se upali svetlo displeja i tastature zuji a kad je to svetlo ugaseno ne zuji...nosio sam ga u 2 servisa,u jednom su mi rekli da je neki zvucnik u pitanju,a u drugom su mi rekli da je neki kratak spoj u telefonu,(sto neverujem jer,telefon da ima kratak spoj,on bi crko !a meni tel.super radi i pored toga sto zuji !) neznam u cemu je problem??

Odgovor:
Potrebno je zameniti kondenzator C2315.Umesto CHIPCAP X5R 4U7 M 25V treba staviti CHIPCAP 0805 220NF 50V.Naravno to mora da uradi neko u servisu ( samo ga nemoj nositi u servisima u kojima si ga nosio jer ocigledno da ne znaju ).Postoji mali problem sa tom zamenom kondenzatora jer je u nekim modelima N70 taj isti kondenzator zalepljen ( nalazi se odmah pored FLASH ),pa je problematicno zameniti ga.
Pozdrav i srecno!!!

a u koji servis bih mogao da ga odnesem i za koliko para bi mi to bilo sredjeno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6630 1.0
@vostezmaj ! Pošto na memoriji telefona imaš slobodno samo 3mb , nju ću zanemariti. Ovako... Da bi instalirao igru od 15mb , na taj način, trebaće ti minimum 30mb prostora na kartici.
Zašto? Pa zato što se program ne instalirava direktno na telefon , nego se prvo prebacuje instalacioni fajl.
Znači treba ti sledeća količina slobodne memorije:
15mb za instalacioni fajl +
15mb za sam program kada se instalira (i više jer kad se instalira obično zauzme više prostora)
Znači 30 mb na kartici.

P.S. Poslije instalacije ostaće ti na telefonu samo instalirani program a instalacioni fajl ce se automatski pobrisati... Žalosna situacija je što ti za instalaciju treba 30mb a kad se završi opet imaš 15mb slobodno. Ali to je tako.
Izvini za konfuziju ali ovo je preko wapa. Ne znam ni šta sam napisao. Pozdrav.
« Poslednja izmena: 09. Feb 2007, 17:27:16 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

...samo je nebo iznad nas...

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
ljudi, koliko vam u proseku traje baterija na ovom telefonu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
U koji servis?
Na zalost ne mogu da ti preporucim nijedan jer ne zivim u Srbiji i nemam iskustava ni sa jednim od servisa dole.Probaj u bilo kom servisu samo im reci sta treba da urade ( greska je sigurno u C2315 ).To ti tvrdim jer radim u Nokijinom servisu ( negde u skandinaviji ).
Pozdrav i srecno!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1810
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia n70
kako skloniti ikonice odnosno shortcuts ustvari pocetni mali meni hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
U koji servis?
Na zalost ne mogu da ti preporucim nijedan jer ne zivim u Srbiji i nemam iskustava ni sa jednim od servisa dole.Probaj u bilo kom servisu samo im reci sta treba da urade ( greska je sigurno u C2315 ).To ti tvrdim jer radim u Nokijinom servisu ( negde u skandinaviji ).
Pozdrav i srecno!!!

posto radis u servisu sigurno mozes da mi kazes dali to sto zuji moze da izazove neki veci kvar?dal moze da crkne tel. dali i koji kvar moze to zujanje da prouzrokuje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia X6 16gb
Pa i meni pocelo da zuji,to je valjda normalno????

elborashon hvala
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 200 201 203 204 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.