Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 195 196 198 199 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 256882 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
help!
zasto mi pise da je m. kartica skoro popunjena (jos nekih 5-6mb slobodno) ako u telefonu imam 6 pesama i 20-ak slika.
sta je jos moglo da mi zauzme mesto, i gde se to nalaza kada ja ne mogu da ga nadjem?
koji program je najbolji za kreiranje skracenog mp3 i gde da ga nadjem?
hvala

kako bi neko mogao da ti odgovori na ovo pitanje kada nisi ni napisao o kojoj se veličini MMC kartice radi?!? Pored ovoga, nisi ni napisao da li si pored tih slika i pesama instalirao i neki program i igricu pride u tom telefonu na mmc kartici, da li si snimio i neki video snimak možda, bla, bla,..... budi malo opširniji ako bi da se reši problem!
Skraćenje Mp3 -> možeš pogledati ovde: Programi za smanjenje mp3 fajlova, konverziju u .mid, ....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
imam problem sa mojom N70,kada je upaljeno svetlo na displeju i tastaturi,nesto zuji u gornjem delu telefona,inace telefon osim toga radi sve ok!!!rekli su mi u servisu da je to neki kratak spoj u telefonu,ali ja neverujem,da jeste,tel.bi crko odma!a drugi su mi rekli da je neki zvucnik u pitanju...neznam vise ni sam sta je u pitanju...moze neko da mi pomogne povodom ovog mog problema?????

niko nemoze da mi pomogne povodom ovog mog problema???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
LG l5
zujanje, pucketanje itd. se obicno javlja kada nije dobar spoj na nekom kontaktu!neznam sta moze da bude u tvom slucaju, da li fon radi ok?
IP sačuvana
social share
ludo burazeru!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
imam problem sa mojom N70,kada je upaljeno svetlo na displeju i tastaturi,nesto zuji u gornjem delu telefona,inace telefon osim toga radi sve ok!!!rekli su mi u servisu da je to neki kratak spoj u telefonu,ali ja neverujem,da jeste,tel.bi crko odma!a drugi su mi rekli da je neki zvucnik u pitanju...neznam vise ni sam sta je u pitanju...moze neko da mi pomogne povodom ovog mog problema?????

niko nemoze da mi pomogne povodom ovog mog problema???
Pa rekli su ti ljudi da je to normalno! Meni recimo za divno čudo ne zuji, ali je prethodni telefon ranije zujao recimo, što ne znači da neće i ovaj.
To navodno zujanje se naziva "audio buzz" i to je u stvari brujanje struja koje se kreću kroz električna kola u telefonu! Pulsiranje GSM signala u kombinaciji sa Audio opsegom dolazi do konvertovanja struja kako rekoh u električnim kolima telefona i dovodi do tog zujanja. To uglavnom prenosi zvučnik ako se ne varam i nije strašno.
« Poslednja izmena: 05. Feb 2007, 18:31:22 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Onaj nervozni.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1691
Zastava Karaburma
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ciglo, koje si sluške dobio uz telefon pošto je Music Edition, HS-3 ili neke druge? Ja sam dobio HS-3 i ne da su loše nego ne znam, mnogo se tiho čuje...
IP sačuvana
social share
"Dobra fotografija je znati gde da staneš" - Ansel Adams.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia X6 16gb
Kakvo zujanje  Smile ,meni nista nezuji.

p.s. nisam pitako kakvo zujanje,vec se cudim.Hvala cigli na objasnjenju  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ciglo, koje si sluške dobio uz telefon pošto je Music Edition, HS-3 ili neke druge? Ja sam dobio HS-3 i ne da su loše nego ne znam, mnogo se tiho čuje...
Na delu koji se gura u telefon i ima onaj nazovi deo za regulaciju i menjanje stanica piše AD-41 dok na samim slušalicama piše HS-28 ako vam to nešto znači!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Onaj nervozni.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1691
Zastava Karaburma
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Hvala... To je potpuno drugi model, koji bolje reprodukuje zvuk... Hvala...  Smile
IP sačuvana
social share
"Dobra fotografija je znati gde da staneš" - Ansel Adams.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

GoD.FoRgIvES.I.DoNT

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 149
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia N73
Kako da ove slike u galeriji podelim na vise foldera..? Da mi ne bude ovako razbacano nego da podelim lepo? Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
ne mozes u galeriji, instaliraj Resco Photo Viewer pa tu mozes da rasporedjujes slike kako god hoces
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 195 196 198 199 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.