Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 115 116 118 119 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 254143 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung Galaxy S6 White
Smile Smile Smile  ma nije poanta u petkrakama ili kako god nego me zanima kako izgleda neokićen

Slikaću ja i ortakov neokićen crni N70...mada su slične slike već bile na forumu, treba ih samo malo potražiti... Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
 Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
CiglaTel:
Ovo za MAYBE-BAYBE sam pitao iz razloga shto sam chitao da je jedna japanska firma "NTT DoKoMo" izbacila u prodaju telefon koji ima svrhu slichnu kao Maybe-Baybe (naravno, ne lize se). Ti si izgleda neki jako iskompleksiran dechko. Chitao sam tvoje odgovore na nekoliko pitanja (onaj koji mi je stao urezan u secanje je - pitanje jednog lika da li telefon podrzava MP3 i ..., a tvoj odgovor je bio u fazonu - mnogo si glup i tome slichno, a kad ti je uzvratio da od tebe nije ni ochekivao odgovor, pocheo si da mu se brecash kako na forumu svako moze da odgovara itd. itd.). Ja se ne razumem u Symbian, i to ne krijem, jer sam od skoro pocheo da koristim smartphones. Shto se tiche tvoje preporuke da kupim digitalac - imam ja S3, i nije mi bitna stvar da li ce telefon da mi pravi kvalitetne slike ili ne, ali sam navikao koristim sve funkcije onoga shto sam platio, pa sam zato pitao da li je "problem" u hardveru, softveru ili meni. Shto se tiche memorijske kartice, ona je "Kingston 512MB MMC Mobile, Dual-Voltage" i kazu da nije za "kupus". I na kraju: mozda jesi pametan, ali zapitaj se da li ovakav nachin tvojih "odgovora" dokazuje tvoju pamet.

P.S. NiNaNiNa: HVALA VELIKA Smiley
Kao što vidiš, umesto da se usredsrediš na sama pitanja koja su tebe interesovala a ne mene, ti pokušavaš da se raspravljaš bez ikakvog razloga i svoja prethodna pitanja bukvalno dovedeš u drugi plan kao da te odgovori i nisu interesovali.
Jeste bila šala o "maybe-baby" i valjda si to shvatio - ništa zlonamerno. Dobio si odgovor na to pitanje od strane @NinaNina i šta je sledeće na redu bilo????
Pitao si zašto ti se telefon restartuje periodično, ja sam ti postavio pitanje, citiram:
Citat
Na ovo pitanje o periodičnom restartovanju telefona se može odgovoriti jedino ako nama ovde pružiš ceo uvid u svoj telefon - koliko ima zauzetog ram-a, koliko je memorije zauzeto na "C", koliko na mmc kartici, koje je veličine i marke sama mmc i nadasve spisak svih aplikacija koje su instalirane na memoriji telefona i same mmc kartice. Onda će se vrlo lako rešiti problem restartovanja.
Doduše postoji i "faktor loše dekodiranog telefona" i tu se ništa ne može uraditi ali je on vrlo redak!
Od svega ovoga, ti si jedino odgovorio koja je MMC u pitanju što je najmanje bitno.
Kao što vidiš, umesto da te interesuje da rešavaš svoje probleme i budeš uporan u rešavanju istih i dobijanju odgovora ti sve to odbacuješ radi nekog preispitivanja mojih postupaka na ovom forumu bez ikakvih razloga jer verujem da bi trebalo da te to i najmanje interesuje.

Ako te kojim slučajem interesuje sledeći put zašto sam ja onom liku koji nezna da li telefon podrzava MP3 odgovorio na takav način na koji si ti to protumačio umesto nekog pitanja u vezi problema sa telefonom, onda i postavi takvo pitanje upućeno meni a nemoj pitanja o problemima sa svojim telefonom koje zanemaruješ! Smile
« Poslednja izmena: 19. Nov 2006, 02:21:09 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone
Smile Smile Smile  ma nije poanta u petkrakama ili kako god nego me zanima kako izgleda neokićen

Slikaću ja i ortakov neokićen crni N70...mada su slične slike već bile na forumu, treba ih samo malo potražiti... Smile

'oce li te slike skoro?  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Galaxy S6 White
'oce li te slike skoro?  Smile  Smile

Pa operacija "ozvezdavanja" je završena, ali nemam digitalac trenutno da bih to slikala...Čim slikam, okačiću slike na forum...... Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone
a kakva je ortakova maska? ista kao tvoja ili skroz crna?  Smile
mislim da znam koji ortak je u pitanju  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Galaxy S6 White
a kakva je ortakova maska? ista kao tvoja ili skroz crna?  Smile
mislim da znam koji ortak je u pitanju  Smile

Jeste njegova skroz crna... Smile...A naravno da znaš ortaka...on je i tvoj ortak... Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone
aaaa...... odakle mu? gde ju je uzeo?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 180
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia N95 8GB
Pozdrav ljudi!

Zelim kupiti veću MMC karticu za N70.
Našao sam jeftinu Silicon Power MMC Mobile od 1GB ili 512MB, ali me interesira hoće li raditi, jer koliko sam vidio na netu, piše Power Specifications: Operation voltage: 3.3V.
Jel to znači da nije dual voltage? Zašto se onda zove MMC mobile (Vidim da je RS, a DV ne znam)?

Koja je brza, od 1GB ili 512 MB? Što savjetujete?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone
MMC mobile ce ti raditi....
a sto se tice kapaciteta, cuo sam da sa karticom od 1GB secka dok se snima video ali kad se pusta, sve je ok!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 115 116 118 119 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.