Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia Lumia 920  (Pročitano 48299 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Apple iPhone 6S
Pojavio se u francuskim oglasima za 500 eur. Ok je cena s'obzirom na to da je ovo tek pocetak prodaje. Verujem da ce uskoro pasti na ispod 400 eur.
« Poslednja izmena: 04. Nov 2012, 15:43:18 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Mac OS X v: 10.7.5
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Apple iPhone
Pa ne znam bas da li je ok cena Smiley Mislim da je bas precenjen (kao i svaki Nokia telefon do sada).
Das dosta para, Microsoft najavi WP9 i kaze da ga ovaj telefon nece dobiti  Smile Moze da se desi, desilo se vec. Ja bih sacekao dosta sa kupovinom WP telefona... da vidimo kako ce to da napreduje.... i da li ce poceti aplikacije da se pojavljuju (one koje stvarno vrede, ne mislim na krs aplikacije)... I ako to sve bude kako treba, pojuriti sledecu generaciju WP telefona...
« Poslednja izmena: 04. Nov 2012, 16:26:43 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Apple iPhone 6S
Ne verujem da su ovi iz Nokije bas toliki retardi da nisu obezbedili neki dogovor sa M$ oko tog update-a. Ipak, ispalili su ih vec jednom i ne verujem da bi se opet kocakali po tom pitanju a da se nisu obezbedili. Opet sto se aplikacija tice, koliko sam cuo, postoje sve ove osnovne aplikacije, tipa facebook, twitter, iGO i tako dalje. Cak je valjda i B92 izbacio verziju za wm8 Smiley. Dakle ne verujem da ce to bas biti da nece biti uospte alikacija. A i ipak je M$ ozbiljan kompanija i ako hoce da uniste nokiju, ne verujem da imaju nameru i HTC, samsung i ostale. Ok, znam da je nokia u problemima velikim, ali koliko sam cuo ni HTC-u ne cvetaju ruze finansijski, tako da ne verujem ni oni da bi dozvolili da se igraju i ulazu pare u nesto sto je neizvesno. Ja mislim da ce se ta platforma sasvim lepo razvijati. Ok, naravno da nece u prvoj godini ugroziti iOS ili anroid, ali svakako da ce naci neko svoje mesto pod suncem i ako budu pametni, mislim da mogu da postanu ozbiljan igrac. Mada naravno ja sve ovo pricam teoretski. U sustini ja cu svakako jos DOBRO razmisliti da li cu uopste menjati iPhone, koji realno mi zadovoljava apsolutno sve potrebe i jedino sto sam navikao da menjam iPhone za novi jednom godisnje, pa me sad malo "svrbi" da promenim, a petica mi se ne uzima iz znas vec kojih razloga i onda nekako trazim nesto novo, sveze (android sam isto koristio vec), pa mi je ovaj WM zapao za oko. Opet nekako ova lumia 920 mi se svidja poprilicno i vizeulno i hardverski. Meni je recimo bitna vrlo kamera na telefonu, a onda bi trebalo da ima najbolju trenutno, pa opet daj ekran koji ima taj ogroman ppi i za koji kazu da bi trebalo da bude fenomenalan. Pa svidja mi se da je telefon malo "tezi" da ga "osetim" u ruci. To mi nekako odaje utisak nekog kvaliteta. Ne volim bas ove telefone od "50 g" koji deluju kao da su napravljeni od stiropora. A i koliko sam cuo prethodni wm telefoni su sa daleko slabijim hardverom radili mnogo lepo i fluidno, tako da verujem da ce ova nokija da razbija sto se toga tice

Ali kazem opet. Cisto mi je medju trenutnom ponudom bas ta nokija iz vise razloga zapala za oko. Sigurno je da je necu kupiti odmah. Sacekacu ja poprilicno da se ne uverim da je to to. Za sada sam samo zaitneresovan i cekam da se poajvi i da vidim da li je to to sto meni odgovara.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Mac OS X v: 10.7.5
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Apple iPhone
Uzeces ti iP5  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Realno, meni se iP5 sviđa, savršeno leži u ruci, ekran razbija, ali cifra mi se ne sviđa po kojoj se prodaje ovde. Sa druge strano isto ću malo sačekati da vidim kako će se pokazati WP na ovim uređajima, ovaj model nokia mi je faforit, a do tad note 2 me je impresionirao i moram ga imati.
« Poslednja izmena: 04. Nov 2012, 20:07:56 od radosavsavatijevic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Apple iPhone 6S
Uzeces ti iP5  Smile

Nije nemoguce. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.17
mob
Apple iP5
Ova Nokia lepo izgleda, ali je definitivno prevelika i preteska za moj ukus, a ni Windows Phone OS mi nije vise zanimljiv kao ranije narocito kada se ovako uporedi sa iOS:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Browser
Safari 536.26.17
mob
Apple iP5
Nokia Lumia 920 Review

The new Nokia Lumia 920 is a phone crammed full of features, with everything from Xbox gaming and Microsoft's raft of applications to Nokia Music and the new Nokia Drive. Available in both 3G and 4G LTE variants, the 920 boasts extra SkyDrive storage to boost an already large 32G internal memory. Running the new Windows Phone 8 OS, complete with resizable Live Tiles interface, the dual-core handset comes with 1GB RAM housed in a sleek unibody design that's certain to catch the eye.

To read the full review of the Nokia Lumia 920 visit:
http://community.phones4u.co.uk/nokia-lumia-920-nokia-shows-us-the-bright-lights/

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Browser
Safari 536.26.17
mob
Apple iP5
Ke$ha ima novi hit koji se zove Die Young i u spotu za tu pesmu se u nekoliko kadrova pojavljuje Lumia 920:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Browser
Safari 536.26.17
mob
Apple iP5
Nokia Lumia 920: Unboxing & Review

The new Nokia 920 is one of the first phones rocking Windows Phone 8 and sports some impressive specs and features.

$450 (Off Contract)

CPU: 1.5GHZ Snapdragon S4 Dual Core
RAM: 1GB
Storage: 32GB and 7GB SkyDrive (online)
Display: IPS LCD "ClearBlack" 1280x768 (332 PPI)
Battery: 2000 mAh
Camera Rear: 8.7MP 1080p 30fps AF (Mechanical Stabilization)
Camera Front: 1.2MP 720p 30fps

Colors: (Black, Cyan, White, Red, Yellow)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.349 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.