Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia Fake & Rumours  (Pročitano 120534 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
HTC One X
Na nekim blogovima pišu da će pripadati N seriji, i biti prvi hibrid N i E serije...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Šta znam. Meni ne djeluje logično. Ako se ne varam Nokia-ina odjeljenja za proizvodnju E i N serije djeluju odvojeno , razvijaju se svako u svom pravcu , čak prave i konkurenciju jedni drugima na nekim poljima. Ne vidim zašto bi prvo pravili toliku distancu a potom opet sve ujedinili ???  Smile

Mada je opet moguće... Ja bih to čak i volio , kad se sve sabere. Multimedija iz N serije i kvalitet iz E serije....  Smile

Vidjećemo. Trebalo bi da bude predstavljen u februaru a prodaja da počne u drugom kvartalu ove godine ako su ove glasine tačne.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
HTC One X
Ja bih to čak i volio , kad se sve sabere. Multimedija iz N serije i kvalitet iz E serije....  Smile

Upravo na to i ciljaju Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
HTC One X
Nokia "Dora" - E65 successor?  Smile
Super slider from Nokia leaked!

Wow, simply amazing, Boy Genius has managed to get the confidential Vodafone’s materials that show the Vodafone’s 2008 lineup! The most interesting for us are two Symbian phone, Dora and Liam. So lets start with Dora.

The Dora or Nokia E66 is the looks like the Nokia E65, slim, sexy and very well equipped business phone. Phone is improved a lot and brings features like the GPS and 3.2 mpx camera.

It also brings the front cam for the video call, Wi-Fi, a quad-band GSM/GPRS/EDGE radio with UMTS/HSDPA (3G bands are not specified), and you got your standard Bluetooth. And a quite strange 320×320 display?!

Phone is supposed to be available in the Q2 for a little bit more than a 500 Dollars, that’s all for now, I hope I’ll manage to get some more info and hope that you like my cleaned photos, I gave my best really Wink

Izvor

Meni deluje realno... Jedino što ovo 320*320 mislim da je greška, ekran je izdužen, nemoguće da se radi o toj reoluciji...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
HTC One X
Nokia "Liam"
Next Nokia QWERTY Leaked!

OK, here is the next Symbian phone from the Boy Genius Report's Vodafone breakdown already mentioned E61i successor, the Nokia Liam!

Nokia Liam is obviously Nokia E61i successor in a smaller compact body with more stylish design!

Real business beast that probably features all you’ll ever need, quad-band GSM/GPRS/EDGE, UMTS/HSDPA, same as Dora or E90 it features 3.2 mega pixel camera that it seems becoming a standard for the upcoming E series devices.

Furthermore it has standard set of connectivity options like Wi-Fi, Bluetooth and the same strange 320×320 QVGA 2.36" screen.

Obviously it is QWERTY equipped and also has an integrated GPS and the front cam for the video calls.

Same as Dora phone will be probably released during the Q2 ‘08, no word about price so far.

Izvor

Možda je ovo onaj hibrid? I opet ova čudna rezolucija...
« Poslednja izmena: 06. Jan 2008, 12:38:56 od X3mE »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone
I 2.36" display  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Siguran sam da je to "onaj" E71. Znao sam da će nešto zas**ti.

Mada mislim da ovo oko displeja nije tačno. Em što su napisali nevjerovatne rezolucije 320*320 , em 2.36" displej ne postoji u Nokia programu , sad za sad.
Uf mnogo dobro izgleda... Samo da display bude kako treba. Bar 2.4" , nekako bi se moglo podnijeti.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
HTC One X
Teško da su ovo tačni podaci, pre će biti neka nagađanja, i to nestručnih ljudi  Smile

Nemoguće je, ponavljam, da na izduženom ekranu bude kvadratna rezolucija, mislim, moguće, ali to ne liči ninašta  Smile

A i za većinu stvari stoji "to be decided", tako da je ovo sve daleko od nekog finalnog ili predfinalnog oblika...

Jedno je sasvim izvesno - E71 (ili kako ga već nazovu) će se vrlo verovatno pojaviti čim se ovoliko priča o njemu, a i E66 deluje prilično realno. Ionako su zbrzali stvari sa E65 pa su neke stvari ostale nedorađene, a imao je dosta potencijala; i očekivao sam da će kad-tad ispraviti grešku  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone
E71 ce biti pun pogodak  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
HTC One X
Ako bude imao normalni ekran, normalnu rezoluciju, accelerometer, nekih 1500-1600 mAh, i uz to 80-90 MB RAM-a, plus sve ovo što piše, neće to biti loša kupovina  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.