Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia E71  (Pročitano 117465 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
@Mikele zaboravih da ti napomenem da pogledaš QuickOffice verziju!! Je li uključena nova 6.1.94 u ovom firmveru ili se opet mora skidati sa menadžerom??

@Belgrade dobro došao u klub ljubitelja digitrona!! Kupi koje pakovanje bensedina, da se nađe!! Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 530.1
mob
Apple iPhone
Nije ukljucena, morao sam da nadogradim na ovu besplatnu.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 119
Zastava Cacak
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple iPhone 4
I narode, sta predlazete? Update na v300 ili?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Apple iPhone
Apsolutno ne vidim nikakvu potrebu. Sugava Nokia.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Da!! Da su makar ukljucili ovu novu verziju office-a ili ispravili ove bitne stvari... Pa da covjek odradi update... ovako...

Ja imam jos staru veziju i ne mijenjam je dok ne urade nesto znacajnije od promjena!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Nokia E71
Znate sta,ove promene o kojima vi pricate i nisu bas toliko bitne.Sto je problem da se update office kad je dzabe?
Nego ono sto je ispod haube je jako bitno.
Ja sam updateovao firmware na ovaj prethodni(ne 300..)nego 200 i nesto mrzi me sad da gledam i otkad sam to uradio ne pojavljuje mi se vise "Web-Connection time out" greska,koja me je izludjivala na primer.
Ko zna sta su jos sredili osim toga i zato je bitno da se uradi update firmware-a.A ove kozmeticke promene mozemo i sami.
 Nego samo me jos jedna stvar nervira na ovom telefonu inace ga nikada ne bih promenio.Da li se i kod vas nocu kad je osvetljena tastatura vide iznad tastature tragovi svetla kao na ovoj slici?

Ako su sve takve onda je to po meni ozbiljan propust.
Nekako mi deluje nedovrseno...
« Poslednja izmena: 19. Jul 2009, 19:25:34 od djokica1973 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 119
Zastava Cacak
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple iPhone 4
@djokica

Samo gurni tastaturu na gore i primacices uz ekran. Tada ce rupa nestati Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
@djokica1973 ovo što kaže @nikoola je izvodljivo ali ti ja ne bih preporučio da to radiš!!

Tastatura inače može da šeta gore-dole, lijevo-desno. To je definitivno propust u konstrukciji. Stvar nije ni malo naivna!! Tako šetajući, tastatura može da dođe u poziciju kada prestane da reaguje normalno nego "poludi" i postane totalno neupotrebljiva!! Meni se to dogodilo a i drugima, net je prepun pritužbi na baš ovaj problem sa E71.
Moja preporuka ti je da ništa ne diraš, tj. nemoj gurati tastaturu jer može pobrljaviti! (okačio sam čak i klip na jednom drugom forumu)

Što se tiče softvera!! Da je Nokia ozbiljno shvatila pritužbe korisnika, sve ove bitnije probleme je mogla riješiti u 2-3 revizije i ostaviti kupce E71 da na miru koriste svoj uređaj. Ovako svaki mjesec izdaju novu verziju firmvera, mi visimo na netu skidajući megabajte i megabajte a od promjena tu je nova verzija internet radija i zabrana hakovanja. Imenik i dalje brljavi na srpskom, memory full u help aplikaciji se pojavljuje na mnogim modelima...itd. Jadno da jadnije biti ne može.

E71 je mogao vratiti "staru slavu" Nokiji. To je trebao biti model koji bi pokupio sve dobre stvari iz E i N serije ali na žalost on je sve uprskao. Izgubila se pouzdanost i jednostavnost E serije a od N serije je pokupio nekvalitetnu izradu. Ovo je najobičniji monstrum!!

Grubo s moje strane ali razočaran sam. E61 paklena mašina, E71 lijepo upakovano N-oliko g... Dobro ću razmisliti prije kupovine sljedećeg telefona!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Nokia E71
Dobro sad,nemoj da si toliko ljut.Sredice oni sve to u nekom sledecem firmware-u.
A sto se tice izrade,ja mislim da je odlicna,sve osim gore navedenog problema.Ekran se ne grebe metalno kuciste koje se lako obrise,cak i one gumene maskice za karticu i usb posle silnih otvaranja i dalje rade...
Ja sam zadovoljan sa mojom e71(sad posle novog firmware-a),jedino mi se ne svidja u mraku.Probacu da gurnem tastaturu dok je jos u garanciji.
Edit:
Gurnuo sam je nagore,bez problema.Nestalo je tog tragova svetla koje me je nerviralo,tako da mi je telefon sada savrsen.
Hvala na savetu.
@elborashon,znam da sam trebao tebe da poslusam kao iskusnijeg,ali mnogo me nervira to svetlo.Sad sljaka sve ok cak mi se cini tastatura malo prijatnija za rad ili ja to tripujem,ko ce ga znati?
Odoh sad malo da se igram sa telefonom u mraku... Smile
« Poslednja izmena: 20. Jul 2009, 19:41:04 od djokica1973 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
Vidiš i mene je taj zazor nervirao. 5-6 dan, nakon kupovine, sam gurnuo tastaturu na gore. Ne znam je li to uzrok problema koji su mi se kasnije pojavili!!

Ono u šta si se uvjerio je da tastatura ima luft i da se može pomjerati gore-dole, isto tako i lijevo desno. Tokom kucanja tastatura se pomjera i može da se desi da pobrljavi. Meni se desilo par puta. Onda je jedino rješenje da tastaturu mrdaš na sve strane dok ne počne raditi kako treba. Pošto se radi o dijelovima mm, veoma je opipljiv posao i može da potraje.

Ovo sve ne znači da će se tebi desiti. Neka je sa srećom. Nisam ukazao niti na jedan propust u izradi E71 osim na tastaturu. Na žalost to je najvitalniji dio telefona i tu su zabrljali. Bez poklopca baterije ili kamere može da se živi, bez tastature telefon postaje apsolutno bezvrijedna naprava.

P.S. Ljut jesam. Imam i razloga. Prethodnim Nokia telefonom sam bio zadovoljan, ovim nikako!! Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.