Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia E65  (Pročitano 38850 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC One X
6 puta vise slobodne memorije nego sto imam trenutno na 6680 Smiley

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Noname.jpg
(13.72 KB, 248x203)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
NokiaE61-1 3.0
Ja mislim da nećeš pogriješiti. E65 je , po meni , jedan od boljih izbora. Ima sve što treba da ima telefon danas po , koliko toliko , "normalnoj" cijeni. A ne kao ova prenapuvana i uglavnom precijenjena N serija... Smiley
Jedina stvar koja mi smeta na ovom telefonu je slajder...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia E65
Ja mislim da nećeš pogriješiti. E65 je , po meni , jedan od boljih izbora. Ima sve što treba da ima telefon danas po , koliko toliko , "normalnoj" cijeni. A ne kao ova prenapuvana i uglavnom precijenjena N serija... Smiley
Jedina stvar koja mi smeta na ovom telefonu je slajder...
...sto je stvar ukusa naravno

Ali moras priznati da je ovo najlepsa nokia
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone
stvarno je jedan od najlepsih Nokia modela.....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Tačno, ali isto toliko puta je i sam operativni sistem zahtevniji, tako da se svodi na jedno te isto ... opet ćeš doživeti "memmory full" pa to ti je ...
Problem je u tome što je ovaj OS neverovatno zahtevan i loše optimizovan i 20MB RAM memorije mu ne znači ništa ...
Toliko o tome da je OS mnogo optimizovaniji od prethodnih, jer da je tako tih 8MB bi mu bilo dovoljno....
Pored ovoga, ovaj telefon je dosta skup za ono što nudi i treba sačekati da mu se cena spusti ispod 300€ jer je ovo nenormalno mnogo za telefon bez FP1 i sigurnih problema sa kompatibilnošću aplikacija i raznih drugih stvarčica ...
« Poslednja izmena: 23. Maj 2007, 00:42:26 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC One X
Tačno, ali isto toliko puta je i sam operativni sistem zahtevniji, tako da se svodi na jedno te isto ... opet ćeš doživeti "memmory full" pa to ti je ...
Problem je u tome što je ovaj OS neverovatno zahtevan i loše optimizovan i 20MB RAM memorije mu ne znači ništa ...
Toliko o tome da je OS mnogo optimizovaniji od prethodnih, jer da je tako tih 8MB bi mu bilo dovoljno....
Pored ovoga, ovaj telefon je dosta skup za ono što nudi i treba sačekati da mu se cena spusti ispod 300€ jer je ovo nenormalno mnogo za telefon bez FP1 i sigurnih problema sa kompatibilnošću aplikacija i raznih drugih stvarčica ...

I ne nameravam da dam vise od 300€ za njega... Sto se optimizovanosti tice, ne znam kako ce se ponasati, ja sam ipak optimista... Kao sto rekoh, probao sam par puta na kraci vremenski period neke modele iz N serije i utvrdio da moje zahteve zadovoljavaju (bez obzira na tzv. "ogranicenja"), a E seriju nisam imao mnogo prilike da koristim, ali smatram da je bolje uradjena i da su cene modela realnije. Jeste glupo sto taj FP1 nije ukljucen, ali mozda ce buduce verzije firmvera doneti to sto nudi... ionako mi ne treba A2DP, Flash player, bolji browser (tu je opera), ali opet - e65 je telefon koji me je odusevio i svakako ce pre ili kasnije biti moj Smiley. Naravno da nijedan telefon nije savrsen (niti ce takav ikad biti proizveden  Smile ), ali treba uzeti u obzir i sve prednosti koje ovaj telefon ima.
« Poslednja izmena: 23. Maj 2007, 14:02:18 od X3mE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Uzimajući u obzir da juče i danas ceo dan imam u posedu jedan E65 model i da se iživljavam nad istim, mogu reći da je znatno brži u odnosu na N70 što nije ni čudo, radi mu fenomenalno multitasking i do deset(10) aplikacija pokrenuto pa čak i snimanje kamerom pride i sve o.k., Wi-Fi radi takodje odlično ... stegnut, utegnut, ... bla, bla, ... da ne tupim dalje, .... free RAM samo 20MB i to pre ikakvog opterećenja:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot0008.gif
(23.05 KB, 240x320)
« Poslednja izmena: 19. Jun 2007, 17:11:36 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
I njemu procesor radi na 206 MHz?? Čudno...  Smile

Pusti podatke iz tog programa... Bitnije je kako se ponaša u realnom radu... Po tvojim riječima izgleda da mu multitasking radi odlično. Smile
A nadam se da je i jasno da tih 206 MHz ne pretstavlja problem što se tiče brzine. Sad lično možeš da se uvjeriš da su bile čiste laži onih koji su govorili da je n70 brži od E61. (tu su negdje E61 i E65 što se tiče brzine) nadam se . E serija radi k'o mina.  Smile Smile

Zvuk na slušalicama , preko zvučnika???  Smile Smile
« Poslednja izmena: 19. Jun 2007, 17:32:28 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
Uzimajući u obzir da juče i danas ceo dan imam u posedu jedan E65 model i da se iživljavam nad istim, mogu reći da je znatno brži u odnosu na N70 što nije ni čudo, radi mu fenomenalno multitasking i do deset(10) aplikacija pokrenuto pa čak i snimanje kamerom pride i sve o.k., Wi-Fi radi takodje odlično ... stegnut, utegnut, ... bla, bla, ... da ne tupim dalje, .... free RAM samo 20MB i to pre ikakvog opterećenja:

tvoj komentar mi je bio sasvim dovoljan da resim da ga uzmem!

« Poslednja izmena: 19. Jun 2007, 19:06:34 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
A nadam se da je i jasno da tih 206 MHz ne pretstavlja problem što se tiče brzine. Sad lično možeš da se uvjeriš da su bile čiste laži onih koji su govorili da je n70 brži od E61. (tu su negdje E61 i E65 što se tiče brzine) nadam se . E serija radi k'o mina.  Smile Smile
Zvuk na slušalicama , preko zvučnika???  Smile Smile
Ko je i rekao da je N70 brz uopšte?!? N70 je najsporiji model iz "8.x" družine da ne govorim o tome koliko davi i baguje ....

Čini mi se u uveren sam da tečnije radi E65 od E61 modela ... mada me taj kratki džojstik kod E61 tako lepo nervirao da je to  Smiley 1 ...
Zvuk preko zvučnika kod E65 - ništa posebno, čak mi je i loš .... preko slušalica nisam još ni proverio, sad ću ... pazi kada je lik dobio mono slušalicu uz isti?!' Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.184 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.