Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia E65  (Pročitano 38586 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Nisam ni rekao da sve to moze da se radi samo na e65 kao sto ti kazes.Imam ja sertifikat ali ga uopste ne koristim.Ja sam haknuo tel tako da i ja mogu da instaliram sta god pozelim bez potpisivanja.Najlaksi je hack koji se radi sa samim tel,bez pomoci kompa.Na taj nacin mi ne treba ni 2min da hacknem tel.Pa hajde reci mi mi da li znas npr da prepravljas java app na tel?Cak i class fajlove editujem samo preko tel.Reci nesto konkretno,bas me zanima da li to znam.Ne moras da opisujes postupak.Koju verziju softwera imate?Moja je iz februara ove god pa me zanima da li ima novije.Ovo je moj sw 3.0633.69.00 od 06-02-08 , RM-208
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 803
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia Lumia 820
Uopste ovde ne vidim poentu... Smile
Zbog cega bih uopste i imao java aplikacije pored symbian apps, i jos ih pritom editovao, pitam se zbog cega, i jos na fonu?! Meni to uopste ne treba, ali ako tebi odgovara, kao sto vidim, svaka ti cast na trudu i tome sto si uspeo.
Preko rom patchera mi treba 3 sekunde da izaberem disable caps, neuporedivo krace od 2 minuta Smile
Pozdrav i sve najbolje, moj komentar vise neces cuti jer me uvek pogresno shvatis, pa samim tim ne vidim razlog za to... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Ocigledno ne citas pomno moje postove pa su ti odgovori tako konfuzni.Ja hacknem tel za 2min,decko znas li ti sta to znaci?!Posle toga instaliram sta hocu do mile volje i ne trebam da kliknem na capsON da bih instalirao unsigned app.Jednostavno posle restarta tel kliknem na capsON i posle toga do sledeceg restarta ne diram to.To treba da se klikne jedino ako cackas po data,private,resource,sys i systemu,a da bi instalirao unsigned app uopste to nije potrebno.Proces kojim hackujete tel pomocu kompa je dug kao "gladna godina" i logicno je da ne bi stigao da povezes jos tel i komp a ja bih vec hacknuo moj tel.Hack radi sve dok ne resetujes tel.Sto se jave tice,opet gresis jer nisi svestan sta pravim.Dovoljno je reci app za mail2sms za sve mreze i mail2mms za telenor,pa menjanje rezolucije u java igrama...boy,suvisni su tvoji komentari.Znas li ti onu staru:Sto vise znas,vise vredis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC One X
Dobro, sve je to jako lepo, sad dosta off-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 53
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Aj da vas vratim malo na temu i da vas pitam nesto u vez E65.
Naime, o cemu se radi... Posto sam trenutno na selu imam problem sa signalom, tj. nemam problem jer ga nemam na E65. Imam i SonyEricsson w200i kojem je signal skoro uvek pun, cale 3330 koji nema problema sa signalom.
Sto se tice novijih modela Nokia, u komsiluku su mi N73, N81, E51 i ni jedan od njih nema problema.
Moj fon dok se drzi na par crta (kad se iz grada vratim za selo) drzi, a posle toga nema sanse da se zakaci ni na Telenor ni MTS mrezu.
Inace, fon radi extra, ne mogu da se zalim iako ga nisam nesto posebno ni namucio... svega par desetina minuta razgovora, nesto sitno poslatih poruka. Sa WiFi sam se odusevio kako hvata signal.

Ali eto, moze li neko da pokusa da mi pomogne sto se tice signala? Ima li neki kod za pojacavanje signala ili slicno?
Aj da vas cujem mastori, taman da prekinete sa prepucavanjem i pomognete malo!  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC Bravo
Možda ti je fon na ručnom odabiru mreže, pa treba da ga prebaciš na automatsko traženje. Druga mogućnost je da si podesio "3g only", pa bi trebalo da u podešavanjima mreže vratiš na "gsm only". Verujem da si ovo već proverio, ali eto, napisah za svaki slučaj...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zivot laze ko kurva,a ja ga rolam ko makro!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia E65
Ljudi pomagajate imam telefon 2 nedelje extra je..ali da ne duzim pricu i ne kenjam mnogo preci cu na stvar..
Znaci ono skinem neki program sa extenzijom .sis i ubacim preko usb-a i krenem da instaliram i kaze mi da je unsuported tipe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 131
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC TP2, Nokia 1100
1. Skidaj aplikacije za Symbian 9.1

2. Ako ni tada nece, onda znaci i da ti treba sertifikat, tj. da nije sertifikovana aplikacija

3. Razbi zastitu, nece ti trebati sertifikat, a dobices jos pogodnosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zivot laze ko kurva,a ja ga rolam ko makro!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia E65
A kako da razbijem zastitu i da odakle da skinem taj sertifikat ili .. ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 131
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC TP2, Nokia 1100
Kako razbiti zastitu imas opisano npr. u temi ROMPatcher by ZoRn & FCA00000 - Uputstvo ili u temi Symbian s60v3, s60v3 FP1, UIQ - protection kacked!, a najlaksi nacin da dobijes sertifikat je opisan u temi Certifikat od kineza preko otorinolaringologa.

Sve ima na forumu, samo treba potraziti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.