Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia E65  (Pročitano 38851 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Ma nemam pojma. Ja sam mislio da prodam 6630, pa da uzmem to. Znam da ne volis symbian 9.1, ali ipak da pitam, da li mislis da vredi menjati v2, za v3 telefon?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
Ma nemam pojma. Ja sam mislio da prodam 6630, pa da uzmem to. Znam da ne volis symbian 9.1, ali ipak da pitam, da li mislis da vredi menjati v2, za v3 telefon?

nezahvalno pitanje  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
Znam da je nezahvalno, ali ipak je pitanje. Ne zelim da imam dva ili vise telefona, to mi je skroz fuj. Imam odlican telefon trenutno, potpuno funkcionalan. Treba da ga prodam za smesne pare i doplatim 200 eur za E65, pa je logicno da prethodno proverim da li je to sve vredno toga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
Evo ja sam malopre zvao par radnji sa znate vec kog sajta, da proverim da li su cene sa PDV-om ili bez, kako pise na sajtu. U ovih par radnji koje sam zvao, a zvao sam samo najeftinije, situacija je sledece. Sve tri radnje DAJU memorijsku karticu (pozdrav mlinko).

Ne isporucuju sa karticom...naravno

E sada. U jednoj radnji NISU ZNALI od koliko je kartica i tu je telefon BORDO boje, sto ne bih kupio ni da je 100 eur. U drugoj nemaju, a u trecoj ima po ceni od 312 eur koja je navedena, ali mi riba kaze da je to skidano sa Vodafone mreze i da nista ne ide uz njega, CAK NI PUNJAC, a druga varijanta je kako ona kaze u ful pakovanju, sad ne znam da li je stvarno fabricko pakovanje, ili je za nju ful kada dobijes punjac uz telefon, kaze da NIJE SKIDAN SA MREZE, ide memorijska kartica od 256 mb, a boja je BRAON, kakva je to boja nemam pojma. Ta varijanta kosta kod njih 330 eur. To je sve sto sam saznao. Znaci u prevodu po toj ceni od 312 eur telefona, osim ako necete da kupite crveni, verovatno skidan sa mreze, mada su verovatno i ovi ostali skidani sa mreze. Sta je podrazumevala pod tom bron bojom, ja nemam pojma. Ja sam video samo crni i crveni na slikama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Kupuje se ovaj telefon , mada bi bilo ok da ima podršku za HSDPA , ali Nokia kao Nokia ....uvijek nešto nedostaje  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
Kupuje se ovaj telefon , mada bi bilo ok da ima podršku za HSDPA , ali Nokia kao Nokia ....uvijek nešto nedostaje  Smile

Nedostaje i druga kamera za 3G pozive. Ako to nije biznis funkcija onda ne znam sta jeste. Nedostaje i FP1. Nedostaje i FM tuner, meni dosta bitan. Ima tu puno stvari koje nedostaju, ali jbg, to je sto je, pa ko voli nek izvoli.

Ma lepo odes i vidis sam sta nude... ovako preko telefona ti ne vredi previse... Smiley

Jbg, ne znam. To je sto sam za sada saznao. Ako budem u prilici mozda odem i do koje radnje, mada i ako ssam se bio zapalio juce da umzme taj E65, sada kada sam se malo presabrao, mislim da je ipak preskup za ono sto nudi, a sto je bar meni potrebno, tako da ako se opet nesto ne prodmislim, sto nije nemoguce, cekam najverovatnije N95.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.21
mob
HTC One X
Nedostaje i druga kamera za 3G pozive. Ako to nije biznis funkcija onda ne znam sta jeste. Nedostaje i FP1. Nedostaje i FM tuner, meni dosta bitan. Ima tu puno stvari koje nedostaju, ali jbg, to je sto je, pa ko voli nek izvoli.

Ja imam drugu kameru vec dve godine na 6680 i ne sluzi mi nizasta  Smile
FM tjuner... to je po meni mnogo glupa stvar... ionako je prijemnik u slusalicama tako da i ne moze da se kaze da je to funkcija u vecini telefona, ali ako ti to nedostaje onda ok...
FP1... pa zapitaj se sta u stvari donosi? Meni se recimo vise svidja "stara" galerija od one nove i po meni veoma nepregledne... a i kod kamere mi je svejedno da li je portrait ili landscape, zavisi kako kome odgovara - to su otprilike, uz malo bolje organizovane opcije oko nekih connectivity stvari, i glavna poboljsanja... Uostalom taj FP1 je softverski update, nesto kao service pack, tako da je vrlo moguce da se i on ukljuci (ili neki njegovi delovi) u neki naredni firmver...

Razmisljaj o prednostima koje dobijas... Veliki i kvalitetan ekran, dobra RAM memorija, dobra brzina, WiFi, pa na kraju i lep izgled, dobra baterija,... Slazem se i ja da je n95 bolji telefon, ali njemu cena nece pasti ispod 400 u narednih godinu dana pa i vise sigurno... E65 nije savrsen, ali se odlicno uklapa u cenu po kojoj se prodaje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Jel nagovestih da ne idete u off jer postoji tema: [Nedoumice oko kupovine i preporuka mobilnih telefona - samo ovde]?!?
Ljudi moji, ako se ne možete odlučiti o kupovini, imate nedoumicu oko iste, ... zato je i stvorena data tema. Nastavite u njoj iznositi predloge a ne puniti ovu temu takvim komentarima!

Baš tako, i koristio to neko ili ne ipak bi trebalo da se nalaze u telefonu. Naravno da ništa od toga nije hendikep jer 99% korisnika nikada te funkcije i ne koristi, ... no nedostatak istih i kamera iz perioda N70 bi trebalo da povuku znatno cenu uredjaja na niže, a ne da košta astronomskih 320 i kusur evra i to jedino zbog dizajna i dodatog Wi-Fi ....
Citat
a boja je BRAON, kakva je to boja nemam pojma.
Baš sam takav model imao kod sebe u braon boji kože i fenomenalno izgleda ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia N82
Daj neku sliku ako imas. Ja sam video samo crni i crveni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.