Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia E65  (Pročitano 38925 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Zato uzmes E61i koji je od metala, pa da vidim tog junaka koji ce to da izgrebe. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ja poznajem ljude koji bi polomili i tenk a ne izgrebali telefon. Kao i svaka stvar treba da se čuva pa neće. Ne treba ni pretjerivati i biti bolesnik u tom čuvanju.  Smile

milisav_bl vidim da te interesuju baš specifične stvari u vezi mobilnog telefona. Ne mogu pričati generalno za E seriju ali za E61 mogu. Zvuk u slušalici je dobar , svi noviji Nokia telefoni imaju automatsko pojačavanje zvuka u slušalici kad je povećana buka. Uvijek sam dobro čuo sagovornika... Ama baš nikakvih problema s tim nemam. Sad sve zavisi i od modela ali ne vidim razloga , zašto bi baš E65 sfušerili kad kod svih drugih radi dobro. Ipak će biti kompetentniji da ti odgovori na ovo pitanje neko ko već posjeduje ovaj telefon. Ali mislim da je što se svega toga tiče O.K.  Smile

« Poslednja izmena: 21. Jun 2007, 12:39:50 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Nisi me razumeo. Ja sam se interesovao generalno za celu E seriju, posto ocekujem da ta serija pruza kvalitet, a meni je potreban kvalitet zvuka u slucalici. Ne kazem da ostlai nokia modeli nemaju solidan kvalitet, ali vec sam rekao da mislim da svi SE, cak i oni jeftiniji modeli siju nokiju po tom pitanju. Zato me zanima da li se u E seriji nesto promenilo, u odnosu na neke prethodne modela, recimo 6630 koji ja posedujem. 6630 nema to automatsko pojacavanje zvuka kada je velika buka. Mozda je to primenjeno na novijim modelima, ali kod 6630 toga nema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Deluje da ima po duzini isti, a po sirini uzi display od N80, a svi smo se ovde zalili da N80 ima jedan od najmanjih ekrana u seriji.
Ako misliš na E65 onda ima mnogoooo duži displej od N80 i sl., modela ... jedino je tačno to da je uži ... no, kada se uzme u obzir Nokia E50 i taj displej i to koliko je tek kod tog telefona uži, onda je ovaj apsolutni šampion po veličini! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.1
mob
Nokia E65
Mnogo je bolje da imas ekran od 16 miliona boja koji je malo uzi od ekrana sa 262.000 boja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia Lumia 1020
Mnogo je bolje da imas ekran od 16 miliona boja koji je malo uzi od ekrana sa 262.000 boja
ne znam da li ste svesni da se ta razlika u bojama ne primećuje toliko...eventualno između 3650 i 6600 se primeti Wink
al je zato rezolucija veoma primetna
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
HTC One X
Primecuje se razlika izmedju bilo kog os8 i bilo kog os9 modela... e sad izmedju os9 modela medjusobno i ne toliko, ali i meni se cini da ima razlike  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia Lumia 1020
Citat
Primecuje se razlika izmedju bilo kog os8 i bilo kog os9 modela
čini mi se da je tu više u pitanju kontrast i osvetljenje...ali nije ni važno Wink
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.1
mob
Nokia E65
ne znam da li ste svesni da se ta razlika u bojama ne primećuje toliko...eventualno između 3650 i 6600 se primeti Wink
al je zato rezolucija veoma primetna

Primecuje se razlika izemdju ekrana n80 i e65 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Da , da ... Naravno da se primjećuje razlika. Ako smijem da kažem.... Meni je fizička veličina najbitnija. Sad naravno da na fizički male telefone ne mogu da se stave velike ekrančine.

mlinko eto koristiš telefon već neko vrijeme. Ima li šta da ti je zasmetalo na njemu?? Neka mana i sl.... Čisto iz radoznalosti pitam.  Smile
« Poslednja izmena: 22. Jun 2007, 12:30:25 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.