Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: nokia E61i  (Pročitano 59046 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Ljudi, telefon je SJAJAN. Evo vec dva ipo dana baterija ne mrda, a u pitanju je fabricko punjenje. Naravno jos uvek ispitujem sta i kako funkcionise, posto nisam do sada imao nikakav kontakt sa symian-om 9.1, a jos manje sa ovako mocnom spravicom.

Ono sto bih hteo da pitam i nema direktne veze sa telefonom, ali ipak moram da pitam za savet. Neophodna mi je torbica za nosenje ovog telefona. O tome nisam razmsiljao kada sam kupovao telefon, ali sada ispade da je i to problem. Telefon NECU da nosim bez torbice, a torbicu je nemoguce kupiti. Prvo mi je lik koji mi je prodao telefon nudio originalnu torbicu za 30 eur. To mi je naravno bilo preskupo pa sam ladno odbio. Onda sam se bacio u potragu i evo vec dva dana trazim i nista nisam nasao. Prosao sam sve zivo od Metro-a, preko Tehnomarketa, Tehnomobile-a, Roaming-a, cak sam bio i u Mobisu na kraju i jednostavno nema ne originalne, vec nikakve torbice za ovaj telefon. Postoje samo torbice u koje telefon moze da stane za fotoaparate, ali to nikako ne bih kupovao jer su to sve glomazne torbice koje kada se okace za pojas deluju kao da sam okacio kuciste od kompjutera. U Mobisu su mi rekli da ce mozda tek krajem sledece nedelje dobiti originalnu trbicu za 1800 dinara. To nije jeftino, daleko od toga, ipak je to obicna smrdljiva torbica, micro sd od 2 gb sam platio recimo 2 000 dinara, ali opet manje je od 30 eur, pa bih i to uzeo, ali ni toga nema sada, vec ce biti tek krajem sledece nedelje i to MOZDA.

Sada imam maksimalno glupo problem, jer imam telefon u kuci koji necu da nosim napolje jer necu da ga turam po raznim dzepovima i slicno gde cu ga sigurno pre ili kasnije izgrebati. Jel zna neko gde bih jos mogao da pokusam da nadjem tu usranu torbicu za ovaj telefon? Koja je prica sa tim ALPHA COPY-em? Jesu oni samo distributeri, ili imaju i neku prodavnicu i ako je imaje, gde je?

EDIT:

Treba mi jos par informacija. Smile Kako na E61i da obelezim neki tekst? Na 6630 sam drzao olovku i pomerao kursor. Ovde olovke nema, pa ne znam kako to da izvedem. Takodje ne znam kako da dobijem COPY PASTE opcije. Drugo koja je fora za format phone memory? Na 6630 sam to obavljao sa ona tri tastera. Ovde to ne moze, pa me interesuje kako se to ovde obavlja?
« Poslednja izmena: 04. Avg 2007, 20:48:12 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone
ako nece ono sa tri tastera, ima i drugih resenja -> Kako pravilno odraditi Back-up i Formatiranje Symbian telefona!
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82
Evo, probao sam sada i HOCE. Znaci logika mi nije valjala. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung GS3
OSNOVNI EKRAN
Ako držite # prebacićete se iz trenutnog profila u silent mode.
Ukoliko držite P ili M pokrenućete Web Browser Services.
Kada držite duže crveni taster imate mogućnost da prekinete UMTS/GPRS konekcije.
Plavi Function Key + Ctrl aktiviraBluetooth.
Plavi Function Key + Chr aktivira IR.

Ctrl + X cuts
Ctrl + V pastes
Chr + Any Letter to type those letters with notations like those smiley u’s.
Ctrl + Joystick Down functions as Page Down (goes to the next page down)
Ctrl + Joystick Up functions as Page Up (goes to the next page up)
Shift + Joystick Left or Right highlights one letter at a time.
Shift + Ctrl + Joystick Left or Right highlights one word at a time.
Ctrl + Joystick Left or Right moves the cursor from word to word.
Green Key (in Messaging) immediately sends your message.
Red Key (in Messaging) immediately discards your message.

KALENDAR
* toggles between different Calendar views (Montly, Weekly, Daily, To Do Lists)
# goes to Today

WEB BROWSER
0 - Returns to your homepage or bookmarks
1 - Shows your bookmarks
2 - Displays the text search dialog
3 - Goes back to the previous website viewed
5 - Lists windows (for those sites with pop ups)
8 - Page Miniature On / Off
9 - Displays the Address bar dialog
* - Zoom In

DOKUMENTI (tekst procesori)
Ctrl + B Boldface
Ctrl + I Italics
Ctrl + U Underscore
Ctrl + Joystick Down goes to the end of the document
Ctrl + Joystick Up goes to the start of the document

GALERIJA
5 zooms in
0 zooms out
1 rotates counter clockwise
3 rotates clockwise
* toggles between the windowed and full screen view
2, 4, 6, 8 functions as your joystick would, panning through the image

AUDIO PLAYER
4 goes to the previous track
Hold 4 rewinds the song
6 plays the next track
Hold 6 fastforwards the song
5 plays/pauses the file
8 stops the song

REAL PLAYER
2 toggles Full Screen Mode (or vice versa)
Joystick Up fastforwards the video file
Joystick Down rewinds the video file
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

*Dok bude ljudi biće i para*

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2200
Zastava Srbija i Fruska Gora
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia E61i & S200
milisav_bl xaxaxa....  Smile  moram se nasmejati,ali ne cinično,nego pozitivno!

lepo od tebe što hoćeš da ga sačuvaš. Nego ja sam dobio torbicu uz njega,ali ne kožnu,nego onu platnenu što ide i uz N93i ....
Ujedno prezadovoljan sam i ja sa ovim telefonom,primera radi bio sam do pre dva dana u herceg novom,a punjač skoro da nisam morao nositi  Smile
to sam sanjao sve vreme...da imam szmbian telefon sa brdo mogućnosti a da baterija šljaka bar nekoliko dana! iskreno,dojadilo mi da telefon ne odvajam sa punjača... Smile
IP sačuvana
social share
MobilManijak*****

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
Treba mi jos par informacija. Smile Kako na E61i da obelezim neki tekst? Na 6630 sam drzao olovku i pomerao kursor. Ovde olovke nema, pa ne znam kako to da izvedem. Takodje ne znam kako da dobijem COPY PASTE opcije. Drugo koja je fora za format phone memory? Na 6630 sam to obavljao sa ona tri tastera. Ovde to ne moze, pa me interesuje kako se to ovde obavlja?
Koristi SHIFT , lijevi ili desni kako ti je na ruku kada hoćeš da selektuješ neki tekst...
Ne radi format na klasičan način... tj. kombinacijom tastera nego ćeš morati da upotrebiš šifru za hard format.
Copy-paste :
Citat
Ctrl + C copies
Ctrl + X cuts
Ctrl + V pastes
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82
@albumag

MNOGO ti hvala. Ovo mi stvarno jako puno znaci. Smile Manje vise nista od ovoga nisam znao, a sve mi je trebalo, sto znaci da bih za sve sto ne nadjem po netu morao da smaram vas ovde, a to bi potrajalo. Ovako sve sam dobio na jednom mestu i sada mogu da koristim telefon bez problema. Smile

@mobilmega

Jel mozes da postavis neku sliku te torbice i eventualno mi kazes gde mogu da je nadjem? Inace, slazem se sa tobom. Telefon je stvarno nesto najbolje sto sam drzao u ruci kada su mobilni telefoni u pitanju. Iskreno nisam ga pre nikada koristio i sliku o njemu formirao sam na osnovu tekstova koje sam citao uglavnom na ovom forumu. Medjutim i ako sam mislio da je to nemoguce, telefon je jos bolji, kvalitetniju, superiorniji sada kada sam konacno i poceo da ga licno koristim.

@elborashon

Hvala ti, mada vec je albumag postavio sve sto me je zanimalo. Pazi ovaj hard format funkcionise. Mozda su to promenili u odnosu na E61. Probao sam sinoc i nakon toga kada se ucitao symbian dobio sam ono da biram lokaciju, vreme, datum i naravno nije bilo nicega sto je bilo u memoriji telefona. Znaci to izgleda moze na E61i. Probaj, mozda moze i kod tebe. Naravno drzao sam samo TRI tastera, a ne CETIRI, koliko bi teoretski trebalo posto je * kombinacija dva tastera.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 600
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung GALAXY NOTE 2
milisav bl , mozda je glupo ali ja neznam kako drugacije da ti pomognem-zasto neodes kod nekog dobrog krojaca pa da ti on sasije  fotrolicu po meri nesto kao nalik kao sa one slike gore ja mislim da za njih to nikakav nije problem,a ti jepo izaberes neku kozu ili platno i boju  sta vec volis.Mislim da bi to bilo full i po meni bilo bi bolje od originala Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82
Pa nemam pojma. Na kraju cu mozda i za tako nesto da se odlucim. Sve u svemu za sada nemam torbicu i trazim je pa ako neko nesto sazna neka javi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

*Dok bude ljudi biće i para*

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2200
Zastava Srbija i Fruska Gora
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia E61i & S200
Evo nekih slika te moje fotrole... takva ide u originalnom pakovanju za N93,N93i a i ja je dobio uz E61i  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

DSC03752.JPG
(1487.24 KB, 2048x1536)
DSC03754.JPG
(1463.67 KB, 2048x1536)
IP sačuvana
social share
MobilManijak*****

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.428 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.