Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: nokia E61i  (Pročitano 59002 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Evo vam jos jedna slicica Smiley

[Edit by Cigla tel.: Slike sa kamere telefona postavljati u temi predvidjenoj za takve namene!

Inace evo posle prvog punjenja prosao je jedan dan i nije mi ostalo jos tako puno baterije. U zavisnosti od mog silovanja telefona procenjujem da ce izdrzati dan i po. Al stvarno ga ne ispustam iz ruku a desavalo mi se da pustam mp3 na speakrphoneu i istovremeno surfujem sa gprs-om.

Danas sam isprobao i net preko wi-fi. Iskoristio sam neki "divlji" signal sa ulice pa sam malo surfovao i downloadovao sam onaj WorldMate i GolfPro.

Nokijin PCSuite radi odlicno i tu nemam zamerki. Danas sam backupovao telefon i pokusao da upgradujem firmware al mi reko covek da nema noviji od mog. Jel se zna nesto kad ce izaci?
« Poslednja izmena: 23. Jun 2007, 16:02:35 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Dan i po? Pa ja sam ocekivao vise. Na E61 traje dosta duze. Znam da kamera jede bateriju, ali bas toliko, to nisam znao. Sad, pitanje je sta ti podrzaumevas pod intenzivnim koriscenjem. Nadam se da ce baterija da izdrzi bar 3-4 dana kada ga budes napunio par puta i kada ga budes normalno koristio. Slika je sasvim pristojna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Danas sam backupovao telefon i pokusao da upgradujem firmware al mi reko covek da nema noviji od mog. Jel se zna nesto kad ce izaci?
Izaći će onda kad bude potrebe da izađe. Kad se uvide neki nedostaci u starom... Što ti je to toliko stalo?? Ima li toliko bug-ova u softveru pa da mu odmah treba novi firmver??  Smile

Dan i po? Pa ja sam ocekivao vise. Na E61 traje dosta duze. Znam da kamera jede bateriju, ali bas toliko, to nisam znao. Sad, pitanje je sta ti podrzaumevas pod intenzivnim koriscenjem. Nadam se da ce baterija da izdrzi bar 3-4 dana kada ga budes napunio par puta i kada ga budes normalno koristio. Slika je sasvim pristojna.
Baterija je istog kapaciteta i na E61 i na E61i... Meni na E61 sada u prosjeku traje 3 dana a može i više i manje... Sve zavisi od načina korišćenja. Vjerujem , kada naš kolega TurboMaximus isproba sve što treba da isproba i zadovolji svoju znatiželju , da će trajanje baterije doći na neku normalu. Tj. 3-4 dana.  Smile

P.S. Mene najviše zanima kolika je količina slobodnog rama na E61i , poslije restarta telefona. TurboMaximus kad budeš u dokolici , okači screen da vidimo koliko ima RAM memorije. Eh... da... Slike zaista izgledaju solidno. Dovoljno (i više nego dovoljno) za hvatanje svakodnevnih naj(ne)važnijih trenutaka u životu.  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 23. Jun 2007, 14:24:26 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
i mene zanima situacija sa RAM memorijom  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Izaći će onda kad bude potrebe da izađe. Kad se uvide neki nedostaci u starom... Što ti je to toliko stalo?? Ima li toliko bug-ova u softveru pa da mu odmah treba novi firmver??  Smile

U pravu si. Nisam naisao ni na kakav bug. Al opet pitam cisto tako...mozda ubace jos neku sitnicu, ne moraju samo da popravljaju. Smile

P.S. Mene najviše zanima kolika je količina slobodnog rama na E61i , poslije restarta telefona. TurboMaximus kad budeš u dokolici , okači screen da vidimo koliko ima RAM memorije. Eh... da... Slike zaista izgledaju solidno. Dovoljno (i više nego dovoljno) za hvatanje svakodnevnih naj(ne)važnijih trenutaka u životu.  Smile  Smile

Evo restartovao sam fon i upalio samo Handy Taskman i on veli 24.8M slobodnog RAMa. Nisam instalirao nikakav program sa screenshotove, tako da cete mi morati verovati na rec. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
odlicno, 24.8 mb je super  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Danas sam isprobao i net preko wi-fi. Iskoristio sam neki "divlji" signal sa ulice pa sam malo surfovao i downloadovao sam onaj WorldMate i GolfPro.
Stvarno?!? Tamo kod tebe internet fraj, samo se prikačiš i pičiš? Smile Smile Smile
Daj ne foliraj se previše! Nije signal za wireless mrežu poput radio signala da mu ne smeta ni prepreka ni planina,... ili poput signala mobilne telefonije .... ovome svaka dlaka smeta i te pričice o "usputnom" hvatanju divljih signala sa ulice prolaze kod dečice koja ne znaju razliku ....!
Citat
Evo restartovao sam fon i upalio samo Handy Taskman i on veli 24.8M slobodnog RAMa. Nisam instalirao nikakav program sa screenshotove, tako da cete mi morati verovati na rec.
Ja ti već ne verujem na reč!~ Smile
Imao si vremena da hakuješ lokalne internet provajdere i nakačiš se na njihovu mrežu džabaka što je nemoguće, naročito iz mob. telefona, ali isi imao vremena da nam prikažeš koju sliku ekrana iz istog?!?
Btw. postavi screenshot-ove kao dokaz da bi ti neko verovao, ovako nikoga ne interesuje pa napisao ti da ima ne tih 24MB već 240MB slobodnog RAM-a .....

Pored ovoga, ne postavljaj u ovoj temi linkove ka slikama iz istog telefona jer imaš temu specijalno namenjenu postavljanju slika uradjenih kamerama iz mob. telefona i nosi naziv: Zanimljive slike slikane vašim kamerama na mobilnom telefonu
« Poslednja izmena: 24. Jun 2007, 01:57:35 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Stvarno?!? Tamo kod tebe internet fraj, samo se prikačiš i pičiš? Smile Smile Smile
Daj ne foliraj se previše! Nije signal za wireless mrežu poput radio signala da mu ne smeta ni prepreka ni planina,... ili poput signala mobilne telefonije .... ovome svaka dlaka smeta i te pričice o "usputnom" hvatanju divljih signala sa ulice prolaze kod dečice koja ne znaju razliku ....!
Da ovo sam i ja zapazio ali čovjek je stavio "divlju" pod navodnike pa bi bilo lijepo da nam to opiše malo. Kao i da nam kaže, da li ta mreža funkcioniše kao VPN i kako je podesio VPN klijent u telefonu...

P.S. Ako je situacija sa ram-om ovakva kakva jeste ... bio bi to dobar rezultat. TurboMaximus okači screen-ove.  Smile
« Poslednja izmena: 24. Jun 2007, 01:59:38 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
e, dosta je bilo!
za prepiranje koje nema veze sa temom, koristite pm, mail itd!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

*Dok bude ljudi biće i para*

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2200
Zastava Srbija i Fruska Gora
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia E61i & S200
Od 16.o7.07.  sam postao ponosan vlasnik ovog telefona! Prvi utisci više nego zadivljujući....ovu tastaturu zaista treba osetiti....sutra počinjem da ga punim aplikacijama,koje sam spremao,pa da vidim kako se ponaša.... Smile
IP sačuvana
social share
MobilManijak*****

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.