Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia E61  (Pročitano 92419 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
HTC One X
Uradi format, verovatno će rešiti problem...

Za ovu opciju pod 1. , da li ce moci da se update-uje cak iakao mi je trenutno verzija 3. 0633. 09. 04? Smile

Opcija pod 2.  mi se najvise dopada, ali sta cu kada ovde u Beogradu ne mogu da nadjem tastaturu nigde.  Smile

I za ovaj Active standby ako bi neko mogao da mi potvrdi da ne treba da bude onako kao sto sam opisao, bez baterije mreze i sata na glavnom ekranu (desktopu). . .

Smile

Čak i da imaš poslednju verziju, ponudiće ti da je prebrišeš. Vidi da li će se to sa ActiveStandby-jem rešiti nakon update-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
@ neske78
Jel si ti iz servisa nekog ili si dobra dusa i zelis da mi pomognes?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
HTC One X
Khm, pp/email  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
I za ovaj Active standby ako bi neko mogao da mi potvrdi da ne treba da bude onako kao sto sam opisao, bez baterije mreze i sata na glavnom ekranu (desktopu). .
Ovo o čemu si ti pisao je nevjerovatan fenomen. Ne mogu da vjerujem da ti na desktopu nema pokazivača baterije i mreže....čak ni sata!!!  Smile
Tu nisu čista posla. Nešto ne štima. Ja sve i da hoću ne mogu to poisključivati sa desktopa.  Smile
Updejtuj sw sa onim produkt kodom i riješićeš problem. Ili se javni korisniku @neske78 da ti to on "pre-naštema" motikom. Pošto čovjeka lično znam... mogu samo da potvrdim da kad on "naštema" E61 tu viš' trava ne niče na desktopu.  Smile Smile

Malo šale nije na odmet  Smile a ubijeđen sam da korisniku Simeonn serviseri nisu dobro odradili flash telefona. Em nisu znali da se ne može flashovati azerty tastatura srpskim fw-om, em telefon baguje, ne prikazuje pokazivače baterije i signala. Format pa flash po proceduri opisanoj u onoj temi bi trebao da vrati stvari u normalu.  Smile

@Neske78  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 1110
@Simeonn

Pa procita li ti moj post kako valja? Rekoh da sam kupio telefon i imao isti problem sa tastaturom.To sa pokazivacem baterije i mreze mi se nije desavalo. Posto ne mogu da saljem pp javi se na neske78 at gmail tacka com ako hoces da ti ubacim softver koji odgovara tvojoj tastaturi.

@elborashon  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Kada se iskljuci Active standby onda je bilo i sata i indikatora i sve kako treba. Sa active standby-om nije bilo, ali recimo kada dugo drzim dugme 0 / M za web onda pre nego sto udje iskoce i sat i indikatori ali preklopljeni sa ikonicama. Verovatno su se ti paneli zeznuli bili nesto. Stvarno neverovatno deluje.

Uspeo sam sam da izvrsim reinstall software-a, iako sam se mucio i sa NSS-om i NSU-om, tasteri pisu ono sto pise na njima  Smile, active standby problem nestao. Veoma sam srecan sto ne moram vise sa kilavim serviserom  Smile da se cimam, koji valjda traga sada za originalnim orange softwareom  Smile.

@elborashon Hvala na pomoci  Smile
@neske78 I tebi isto hvala sto si hteo da pomognes  Smile, mozda drugi put, ali valjda nece trebati  Smile.

Smile

« Poslednja izmena: 12. Apr 2008, 19:27:35 od Simeonn »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
To sa pokazivačima je najvjerovatnije poslijedica Orange software-a, koji ima vertikalan meni. I onda kada je pregažen našim sw-om vjerovatno se telefon zaglupio i pokazivao te čudne simptome. No sad je to sve prošlost, sad telefon radi kako treba.  Smile
Ja bih ti predložio da poslije svega toga što si odradio, formatiraš telefon i karticu i tek onda počneš instaliravati programe na E61. Eto tako. Pozzz i da te dugo služi taj digitron.  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 13. Apr 2008, 00:28:19 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 953
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N70
Kad u udjem u Notes, nece uopste da mi otvori options dugmetom iznad zelene slusalice  Smile. Dugme u ostalim slucajevima radi inace. Da li je jos neko naleteo na ovaj problem i sta predlazete da uradim da bih ga resio?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
NokiaE61-1 3.0
Počni sa deinstalacijom nekompatibilnih programa, poslije kojih ti se i pojavio taj problem. Nastavi preko soft reseta, ako ne pomogne onda hard reset (format) hoće sigurno. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Nokia internet radio na E61, preko wi-fi veze, radi kao zmaj. Instalirati verziju za N73.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.355 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.