Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia E61  (Pročitano 92395 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
@Cigla tel... sta cu s tobom???  Smile
Tel. sam kupio iz drugih razloga. A jedan ces valjda provaliti iz ovog mog pitanja. Smor mi je vise da se pravdam i objasnjavam. A i upotreba GPS-a me toliko i ne zanima. Sve sto sam cackao po tom pitanju bilo je u pokusne i opitne svrhe.  Smile
Para imam , hvala bogu , ali za bacanje bas i nemam.  Smile

Doduse ovo pitanje sam mislio  postaviti u drugoj temi ali moze i ovdje ako mi ko znane odgovoriti. Ili cu se opet sam zlopatiti.  Smile

Dakle : Ako iko zna koja su podesavanja za VPN klient u E61 za pristup beogradskom KBCnet wirless provideru , neka ih podijeli sa mnom. Oran sam ovih dana sve to isprobati , ali vidim da to i nije tako lako.... U stvari ne znam kako to sve funkcionise jer nisam do sada probao... Samo znam da cu se lako povezati na server (preko vec aktiviranog naloga  Smile ) ... Ali da bi koristio net , moram podesiti VPN klijent u telefonu. Da li je to , uopste , moguce za KBCNet? Eto  ako neko zna neka kaze. Ruka mu se pozlatila.  Smile

P.S. Ako sam prekrsio koje pravilo Burek Foruma , unaprijed se izvinjavam.  Smile
« Poslednja izmena: 03. Apr 2007, 00:30:14 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
elborashon oprosti Cigla tel ,ne zna kakvu gresku cini  Smile , a u pravu je za 6630 - ja ga se nikad ne bih odrekao i jos uvek ga imam.
Na zalost ne mogu ti pomoci,jos nisam nista isprobao vezano za VPN.
Koristim TomTom,radi perfektno sa nokia gps,sta te zanima konkretno?Rade stare mape koje koristimo za v5.. na starim symbian telefonima(mislim iste sa 6630 koje sam nekad koristio samo je bitno da program bude za nas symbian 9 ali ne i mape) i imas novije mape v.660,koji god da nadjes rade odlicno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
radosavsavatijevic ma @Luckyyy-ja to zanima. Ja bas nesto i nisam u toku. Ali kad vec pocesmo....
Vrijedi li TomTom koristiti , po ovim nasim krajevima? Par poznanika iz inostranstva su mi rekli da GPS navigaciju ima smisla koristiti do Slovenije , a dalje ne. Jednostavno ... slaba pokrivenost , neprecizne mape... Koliko je to sve tacno ??  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
@Cigla tel... sta cu s tobom???  Smile
Smile Smile Smile
Para imam , hvala bogu , ali za bacanje bas i nemam.  Smile
Pa kako nemaš za bacanje kada si zamenio sasvim funkcionalan telefon još neograničen sa bilo koje strane, najbolji Symbian OS model ... za drugi kome je sve živo ograničeno i pride ima isti procesor?!?
Znači, čisto bacanje para i ništa više! Smile
Tel. sam kupio iz drugih razloga. A jedan ces valjda provaliti iz ovog mog pitanja. Smor mi je vise da se pravdam i objasnjavam.
Kapiram ja da je to zbog velikog i preglednog ekrana sa par miliona boja po nečemu kvadratnom ... na kome komotno čitaš, pišeš i uredjuješ atačmente, SMS poruke i .doc fajlove, ... no to sve može uz maaalkice manji komfor i na 6630 i ne treba pride odvajati 350€! Smile
Znači, da si zadržao 6630 i kupio GPS prijemnik za 100€ uštedeo bi 250€ zar ne?!? To ipak "nisu pare za bacanje" iako ih ima! Smile A sada kao škrtičarenje oko GPS prijemnika, eb'ga ...
 Smile
P.S. nije mi namera da pokrenem prepirku, samo malo konstruktivnije rasprave nije na odmet! Smile Smile
« Poslednja izmena: 03. Apr 2007, 01:59:47 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy 3
Dobro, dobro... zaj...te sad sa raspravama! Ako neko ima koristan link za Tom Tom i Eastern Europe mapu neka zvizne na PM! JA instalirao i deinstalirao vise verzija, jednostavno ne znam s kojom da se smirim! A da ne pricam da ne mogu da nadjem "zdravi" link za Estern mapu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
luckyyy Tomtom 6 Central Europe plus major roads of EU v.660.1212  - ove mape potrazi,one su najnovije i rade dobro mada i sa starim nemas problema,nemam link ali imam torrent ako skidas tako,oko 390MB.
Ako ne mozes da registrujes samu app da generises kod jer mora u DOS pusti mi IMEI telefona i kod za aktivaciju i ja cu ti generisati.
[
b]Cigla tel.[/b] verovao ili ne brzi je E61 od 6630! Imam oba i testirao,6630 jedino se brze upali i to je to,dobro je prilagodjen OS na E61 za njen procesor,mnogo brze otvara iste fajlove u wordu E61 itd. itd. a da ne komentarisem sto mozes da pokrenes 15 aplikacija i da rade u pozadini sto je na 6630 ne mo gu ce!Probaj E61 pa ga kudi ako te razocara,ovako nemoj jer me za srce ujedas  Smile greota,odlicna spravica E61 ako vam naravno treba nesto ovako.

elborashon stare mape nisu bas precizne da kazem 100%,znaju nekad da te zakucaju u jednosmernu ali nije toliko strasno,novije su mnogo bolje odradjene i preciznije.Situacija je sve bolja na ovom polju kada je rec o nasoj zemlji jer se ukljucuju i ostali proizvodjaci osim TomToma kao Navigon koji nisam imao jos prilike da koristim a jedva cekam da nadjem malo vremena da sredim fon i da se zabavim sa ovim.

Ako hoces maksimalnu preciznos po Bg i ostalim vecim gradovoma mozes da primenis moj primer,na laptopu instaliras plan plus 2006 i spojis laptop sa gps nokia u mom slucaju,nema greske,uneli su i brojeve cak kuca itd.,svak cast za domaci softver. Kome ovo ne odgovara dobro ce i telefon zavrsiti posao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
b]Cigla tel.[/b] verovao ili ne brzi je E61 od 6630! Imam oba i testirao,6630 jedino se brze upali i to je to,dobro je prilagodjen OS na E61 za njen procesor,mnogo brze otvara iste fajlove u wordu E61 itd. itd. a da ne komentarisem sto mozes da pokrenes 15 aplikacija i da rade u pozadini sto je na 6630 ne mo gu ce!Probaj E61 pa ga kudi ako te razocara,ovako nemoj jer me za srce ujedas  Smile greota,odlicna spravica E61 ako vam naravno treba nesto ovako.
Razumem ja vas, ali probao sam ja E61 i njegovu brzinu skrolovanja i otvaranja dokumenata i tu su svi "u dlaku" što se toga tiče - i Noka 6630/6680 i Nokia N70 pa čak i Nokia 6670 ... po svim parametrima i brzini otvaranja dokumenata, menija, ikonica, ... jedino je izmedju pojedinih primetna brzina u transferu i instalacijama i ništa više pod milim bogom!
Meni su takodje ranije kada sam kritikovao N70 punili glavu da ovaj leti, jede malu decu, otvara dokumenta 100 puta brže od n6670 i kada sam najzad zamenio 6670 za N70 i pročačkao ga par dana ispade da je gotovo isti što se tiče brzine i to u svim aspektima. Čak šta više žalim što sam to uradio jer više problema oko bagovanja imam sa N70 dok nisam ni znao šta je to na 6670. Toliko o objektivnosti informacija od drugih dok se lično ne proba! Smile
Jedina prednost N70 je taj multitasking koji spominješ i na E61 ...
Eh sad, ne mogu da sudim u potpunosti o E61 jer sam ga probao vrlo malo vremena i to nije ipak objektivna slika, ali ipak je neki primer njegovih mmogućnosti i tu je u dlaku sa gore nabrojanim.

No, poučen prošlim primerima koje sam naveo više ne verujem nikome(pa čak ni samom sebi), bez uvrede, kada se tiče brzine i rada Symbian telefona jer ništa od toga nije tačno, sve su to subjektivna mišljenja pojedinaca.
« Poslednja izmena: 03. Apr 2007, 15:19:42 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
To je tacno i ja sam odavno prestao da uvazavam sta ko pise na forumima,testovima ili prica dok se ne uverim licno a ne ucestvijem u diskusijama tipa. koji telefon je bolji,lepsi,koji imas telefon,moj je najbolji itd. 
Inace ciglo ne kupuj E61,ne valja nista  Smile,za sve ostale telefon je odlican ako vam treba ovakav uredjaj kao sto je ubica trea.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy 3
Brzina SW je relativna stvar i zavisi od više faktora.(modela tel, oper. sistema, popunjenosti memorije, tema, multitaskinga...). Jedino sto treba da znamo jeste da je OVO MOBILNI telefon a ne Intel dual core.
Ako neko hoce brdo aplikacija na mem. kartici a da mu tel leti k'o zmaj  Smile ...
Vidim da poredite 6630 i E61 a ja sam u prethodnim komentarima napisao moje iskustvo upravo sa ova dva modela i... pa bili su tu negde. Posle nekoliko meseci korišćenja E61 mogu reci sledece:
+ fenomenalna izrada(najbolja koju sam do sada vidjao na mob.), odlična autonomija jer mi baterija traje i do 6 dana (sada ce Mikele reci: ma nema sanse Smile), displey najbolji u klasi, dobar procesor, odlican rad qwerty tastature, odlican rad sa dokumentima, dosta NAJPOTREBNIJIH aplikacija...
- u nekim trenucima odsustvo, ali zaista, kakve-takve kamere, jos uvek nemogucnost pristupa jeb....m sitemskim folderima, mrsav, citaj nikakav izbor 320x240 igara, gluposti sa sign-unsign aplikacijama, odsustvo nekih app koje sam voleo na staroj 6600...
Ovo je moj kratak , ali nadam se objektivan opis ovog telefona koji ce, siguran sam, zbog svih ljudi koji su vezani za njega , uci u istoriju.
Uostalom pogledajte samo nazive nekih sajtova koji se bave ovim modelom: E61 My mobile, E61 addicted, My and Your E61, E61 life...
BR. Luckyyy Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
odlična autonomija jer mi baterija traje i do 6 dana

nema sanse 6 dana  Smile Smile Smile

displey najbolji u klasi

e60 ima bolji display....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.