Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia E61  (Pročitano 88455 puta)
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 18
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung D880
Jedina zamerka za ovaj vrh telefon su pikseli, ocekivao sam kvalitetniju sliku. Zamenio sam E60 za E61. Ko je koristio E60 razumece, ne postoji bolji displej od tog.
IP sačuvana
social share
Mrav zna orla, ali orao ne zna mrava.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Jedina zamerka za ovaj vrh telefon su pikseli, ocekivao sam kvalitetniju sliku. Zamenio sam E60 za E61. Ko je koristio E60 razumece, ne postoji bolji displej od tog.
Zašto si ga onda zamenio?!? Nedostajala ti je mogućnost rada na mob. telefonu sa obema rukama???
Normalno da je bolji ekran na E60 kada ima mnogo veću rezoluciju! Ne razumem u čemu je fora pa odustao od njega i došao do ovog modela???
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 18
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung D880
 Smile brzina kucanja i velicina displeja
htedoh da kazem, da sam bio razocaran u momentu kada sam ga ukljucio, posto nisam imao mogucnosti da ga probam pre toga
IP sačuvana
social share
Mrav zna orla, ali orao ne zna mrava.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
@nebtod .... Kao prvo koja ti je verzija software-a ?? *#0000#
Sta znam ... Ako su ti se problemi pojavili poslije update-a sw ... Znaci u tom grmu lezi zec. Probaj prvo da formatiras memorijsku karticu ... pa ako ne pomogne predstoji ti kompletan format telefona ... *#7370#
Trebalo bi da pomogne... A ako ni to ne pomogne ima ovdje tema na bureku http://forum.burek.com/index.php/topic,105581.0.html      ..... pa probaj i ovako. S tim da ne smijes raditi downgrade software-a ali moze na istu verziju... A ako i to ne pomogne flash u servisu sigurno hoce.
Iskreno mislim da ti problem prave neki repovi od aplikacija na memorijskoj. Format memorijske i telefona bi trebalo da rijese stvar.
Osim toga , ne rece da li je update preko NSU-a prosao o.k. ... s koje si verzije updateovao na koju? Kad se telefon restartuje?? Kad upalis wirless ili stalno.
Eto tako ja ne znam sta da ti kazem vise. Ja bi tako uradio.  Smile

@bura ti ekran E61 pretvori u ekran kao na 6600 ili jos gore , kao u neki starih Siemensa. Ekran na E61 je odlican. Okrenut horizontalno.( sto tebi mozda ne odgovara- ali jbg ovaj telefon svakako nije bas za svakoga) - no to si morao znati prije kupovine. Pikseli su malo veci u odnosu na E60 ( sto je i logicno - e60 ima manji ekran i jos plus vecu rezoluciju) ... ali ljudi moji ja ne mogu da shvatim toliku razmazenost. Jos malo ce nam i 1280 x 1024 biti malo za mobilne telefone Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
... ali ljudi moji ja ne mogu da shvatim toliku razmazenost. Jos malo ce nam i 1280 x 1024 biti malo za mobilne telefone Smile
Odlična primedba! Smile Smile Smile
Meni ne smetaju i ne vidim te piksele koji vama bodu oči čak ni na N70 iako ima standardnu rezoluciju a neko već kuka kao na rezoluciji od 320x240 može da ih vidi i to mu smeta. Stvarno je u pitanju razmaženost, odlična reč za objašnjenje! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Pa sta znam .... mozda smo nas dvojica slabog vida... Kilo mrkve ce da rijesi problem Smile  Smile
Ali ekran na E61 je extra. Ja sam jedino mogao da primjetim po koji mrtvi piksel od 6600 pa do danasnjih dana na ekranima mobilnih telefona. I to mi je vise bolo oci...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 247
Zastava Srbija, Beograd, Dorcol
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sto se tice ekrana na E61 odlican je (fizicka velicina) ali pikseli se primecuju. Nista strasno ali ja ih i dalje vidim, sta da radim kad sam razmazen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy 3
Alo ljudi kakvi pikseli , o cemu pricate bre?
Kritikujete ono sto je na ovom telefonu najbolje!
P.S. meni jos uvek ide na dendrite to sto ne mogu da nadjem futrolu za njega...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia E61
I ja trazim futrolu za njega,ali nema je nigde.Ocekuju je kod zvanicnog uvoznika po ceni od 3700din?!!  Smile
Za te pare kupim nove farmerice i eto mi futrole  Smile
Inace sto se tice zvuka,kupio sam ad-41 + hs-20 sluske i uz malo igranja sa equalizer-om,zvuk je pristojno glasan.Uz neke malo kvalitetnije bubice moglo bi jos bolje  Smile
Inace ne znam da li ja tripujem,ali cini mi se da je default player glasniji od LCG Jukebox.

A ekran je stvarno....ehm,oduzima dah  Smile
Meni ni na 6630 nisu smetali pixeli,pa nece ni ovde,ali rad sa ovim telefonom je pravo uzivanje  Smile
IP sačuvana
social share
I have my fears,but they don't have me...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
NokiaE61-1 3.0
Evo da i ja kazem nesto u vezi piksela i vise necu niti jedne rijeci na tu temu.
Pikseli se vide i veoma su veliki kada se telefon priblizi na oko 1,5 cm od oka. Kada se jos vise priblizi ne vide se pikseli , u stvari ne vidi se nista samo neka tama. Smile Svo ovo me je ponukalo da pod hitno odem ocnom doktoru a najvjerovatnije cu prodati i telefon. Mislim ... tolike pare dati a da mu se vide pikseli kad se problizi na 1 cm od oka ( sto je i normalna udaljenost prilikom upotrebe telefona , jelte ) nema nikakvog smisla!

Sto se tice lcg jukebox-a ... tisi je od default playera poprilicno. Ovaj se program jedino moze upotrijebiti za slusanje internet radia a za slusanje muzike je najbolji default.... u mom slucaju. Smile

Edit : I ja trazim futrolu... Mozda ima neka sema da je iz Njemacke zbavim.... pa da pitam za misljenja koja je po vama najbolja.  Smile
« Poslednja izmena: 07. Mar 2007, 16:00:32 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.