Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia E61  (Pročitano 88197 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung GS3
Tastatura u svakmo sluchaju bolja,za kucanje smsm ili nekog texta milina Smiley Dzojstik jest malo chvrshci ali je nekako malen i tanan...tako da nije bash najbolji. Sve igleda krupnije,ekran super,kucishte kvalitetno,nema skriputanja. Programi koji rade na N73 rade i na njemu bez problema,igrice takodje...nashao sam i igrice u 320x240 koje su super preko celog ekrana. Meni lichno je smetalo shto nema kameru,bila mi je neophodna u par sitacija kad ono cvrc Smiley Zvuk mnogo loshiji u odnosu na N73 i preko zvuchnika i preko slushalica to mi se isto nije svidjalo. Shto se tiche offica je super,rad sa text fajlovima,velika preglednost,odlichan za chitanje...
U svakom sluchaju super telefon ali sam ga ja vec prodao i vracam se na N73 ali sada u music edition varijanti Smiley
Sad videh za bateriju...duzhe mi je drzhala na N73 nekih 3 dana a na E61 2dana e sad to je u mom sluchaju,za druge ne znam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Citat
U svakom sluchaju super telefon ali sam ga ja vec prodao

sve si rekao ....  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung GS3
Ne,ne nisam hteo da tako zvuchi Smiley Prodao sam ga zato mi ne odgovara u potpunosti a ispala mi je neka shema...telefon je stvarno odlichan a to shto sam ja neki levak nema veze s tim Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
koliko sam shvatio na osnovu onoga sto si napisao, E61 je bolji od n73 ali si ga ti prodao i uzeo (opet) N73...... ne vidim neku logiku u tome.....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 247
Zastava Srbija, Beograd, Dorcol
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Iskrsla mu je dobra kombinacija a mislim da ga je smorilo sto fon nema kameru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
pa dobro ali opet..... sto ga je uzimao a znao je da nema kameru.....
opet, ja recimo nikad ne bih uzeo taj N73 a pogotovu nikad ne bih prodao E61 da bih uzeo N73.....
100 ljudi, 100 cudi.... 100 zena, 200 grudi Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ja od igrica imam samo instaliranu sky force reloaded. I sta da kazem , igra izgleda perfektno i joystick je veoma dobar i precizan za ispaljivanje lasera.  Smile
Ne znam sto ste navalili toliko na joystick na E61 ??? Pa kada je meni dobar poslije 6630 (koja , uz 6680 , ima jedan od boljih medju s60 telefonima).... ne vidim u cemu je frka. Po meni , a vi pricajte sta hocete , upotreba ovog joysticka na E61 je lagodnija nego petosmjernih navigacijskih tastera na , recimo : N70 , 6670 , 7610 i sl. modela. Zaista , nikakav problem nemam u vezi s tim.
Logicno je da N73 posto je N ima bolju multimediju (glasniju muziku) ... A E61 posto je E bolji rad sa office dokumentima i sl. Ovaj telefon , ni pod razno , se ne uzima za ku@cenje po lokalnim kaficima. A to je ovdje glavna fora. Uzima se zato sto je telefon veoma kvalitetno napravljen (usudjujem se reci da je jedan od kvalitetnijih nokia telefona koje sam imao prilike da probam) i zato sto pruza komfor pri radu sa mail-om i office-om i sl.....

I ne samo to... pa ljudi ako gdje ima wi-fi mreza i hot spotova ima ih u Beogradu. Fino otrcati do prve poste i uplatiti 4 evra i instalirati fring ili neki sl. program na E61 i razgovarati sa Amerikom , Njemackom i sl. preko skype-a 4 puna sata...Pozivati brojeve po slobodnom izboru... Smile Mozete razgovarati sa pumpe iz stana iz svake birtije koja ima hot spot... Ako to nije dovoljan razlog onda ce biti push e mail ...A ako i to nije razlog za kupovinu ovog telefona onda stvarno ne znam sta drugo moze biti.
Naravno da ovo ne treba svima... nekome je potrebnija glasna muzika... ja to razumijem i ne osporavam.
U stvari mislim da smo poceli da poredimo ono sto se porediti ne moze.  Smile
« Poslednja izmena: 20. Feb 2007, 18:24:54 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
kako taj fring fercera ?? to me zanima da se i ja prebacim na "digitron"
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia E61
albumag,kada kazes losiji zvuk u odnosu na n73,sta podrazumevas pod time? Tise se cuje ili sam kvalitet reprodukcije? I da li si uporedio sa istim slusalicama? Ja trenutno imam 6630,pa mogu reci da je na njemu reprodukcija zadovoljavajuca (powermp3+modifikovane slusalice),za e61 bi nabavio recimo ad-41 + neke kvalitetnije slusalice,mislim da bi to dosta izvuklo stvar.  Smile
IP sačuvana
social share
I have my fears,but they don't have me...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
kako taj fring fercera ?? to me zanima da se i ja prebacim na "digitron"
Probano preko gprs-a... skype-skype i google talk razgovor i onako...moze da prodje. Loko se naravno ne isplati ali USA- sigurno da. Mada je to sve ipak nazor i bez wi-fi konekcije je ipak patnja. I jeste jeftinije ali se ipak placa gprs - U ostalom Fring preko gprs/umts-a mozes probati i sa 6630. Naravno prava stvar je wirles i e61. - Cat funkcionise normalno... ali ko ce kucati kad moze i da se prica Smile
Uskuro ce  Wi-fi i u moj dom doci pa cu onda moci detaljnije da ti odgovorim Smile

P.S. Beogradjani , zar niko nije ovo isprobao preko Wi-fi-ja ??? Citav net trubi o tome. Ja ne bih mogao da sjedim skrstenih ruku a da ne probam. Smile

Ja trenutno imam 6630,pa mogu reci da je na njemu reprodukcija zadovoljavajuca
E61 ima mnogo bolji , kvalitetniji i glasniji zvucnik od 6630. Zvono neces sigurno propustiti.
Zvuk na slusalicama je takodje kvalitetniji ali i poprilicno tisi od 6630. (sa klasicnim slusalicama) Ako ti fon sluzi za slusanje muzike onda ti ne preporucujem E61.  Smile
« Poslednja izmena: 20. Feb 2007, 20:25:57 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.