Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia E51 slim symbian  (Pročitano 55128 puta)
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
E jel mozhe nekako da se povecava broj znakova koji stanu u jednu sms poruku??? Ovako kad pishem sms imam 160 znakova za jednu poruku shto je po meni malo... Chim se to predje automatski se pishe i sms poruka br. 2... Mislim po meni totalno mali kapacitet i nevidjena glupost...
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
E jel mozhe nekako da se povecava broj znakova koji stanu u jednu sms poruku??? Ovako kad pishem sms imam 160 znakova za jednu poruku shto je po meni malo... Chim se to predje automatski se pishe i sms poruka br. 2... Mislim po meni totalno mali kapacitet i nevidjena glupost...
cek cek pa to nije do telefona . . . valjda vec do mreze. . .pa sta mislis da mozes da napises ceo sastav u jednoj poruci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Apple iPhone
Naravno da to nije do telefona.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ma jok, do kakve crne mrezhe... Na staroj Nokii 5210 imam 459 znakova za jedan sms na 064 mrezhi a na E51 na istoj mrezhi imam 160 znakova... Necu sastav hocu proshirenu rechenicu ili dve a ne rec ili dve...
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
Ti onda sHalji dimne signale. Em sHto ih mozHesH slati cHitav dan, em broj dimnih signala nije ogranicHen na 160.
UzHivaj.

Što se tiče sms (short mesges) standarda on je takav i vjerovatno će ostati 160 karaktera u jednoj poruci dok se ne izmisli neki sms2 i sl standard.
Po meni, to nije nimalo glupo. To je veoma dobra stvar. Nema više pisanja pisama i čekanja, po 10 dana, da ih čika poštar donese. Jeste da se gubi na romantici i nekom posebnom feelingu kojeg ima to pisanje pisama ali sa SMS-om (od 160 znakova) informacije su tu za 5 sekundi i to je nešto fantastično a ne glupo.

Eto tako. Svako dobro druzHe. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Sto se e51 tice imam ga vec par meseci i odusevljen sam . . . Baterija objasnjava, signal odlican , dobri dugmici, kvalitetna izrada. . .

Mada ja i nisam ludak za telefonima ,  odlepio sam za onim e71. . .Mislio sam da je sranje dok ga nisam malo koristio . . .cudooviste od telefona. . . menjo bih moj za bilo taj ili e66. . . Mnogo je dobar
Ma jok, do kakve crne mrezhe... Na staroj Nokii 5210 imam 459 znakova za jedan sms na 064 mrezhi a na E51 na istoj mrezhi imam 160 znakova... Necu sastav hocu proshirenu rechenicu ili dve a ne rec ili dve...
ne znam sta da ti kazem . . ja vise zovem nego sto kucam al i ovako mi u jednu poruku stane ceo ekran slova i to mi je skroz dovoljno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Pa da i meni stane ceo ekran u jedan sms shto je po meni premalo... Sad sam gledao na Nokii 111 seriji u jedan sms stane ako se dobro secam chak preko 900 karaktera... E sad gde je tu logika ja stvarno ne znam.
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
Logika će ti se sama pokazati kad na toj Nokia-i otkucaš tih 900 karaktera i pošalješ nekome sms. Ubrzo ćeš vidjeti i shvatiti da će taj tekst biti poslat u 5-6 sms poruka a operater će ti to tako i naplatiti. Dakle shvatićeš da je to standard koji zavisi od mreže i koji su usvojili svi provajderi, da to nema veze sa modelom telefona te da sva ova priča nema veze sa ovom temom o E51. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
HTC One X
Nije tačno, prvi put kad pređeš 160 i svaki naredni put kad pređeš 140 i nešto (ne sećam se tačne cifre), to se tarifira kao dodatna poruka. To je standard na nivou svih mreža i nema telefona koji to može da pogazi Smiley. 900 je valjda ograničenje koliko makismalno slova može u razdeljenim uzastopnim SMSovima da se pošalje.

Na Twitteru je ograničenje 140, pa ljudi fino komuniciraju Smile

Edit: elborashon je bio brži Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zvezda je zivot ostalo su sitnice!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 646
Zastava nis
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung s3
Imam jedan problemcic kad sam na netu ne mogu preko telefona da gledam video klipove na primer odem na you tube kliknem na klip i krene kao potrbna veza sa serverom i nece da pusti klip inace na netu sam preko lan mreze,jel ima neko resenje?
IP sačuvana
social share
Smrt je sigurna! Zivot nije!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.