Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 7650 vs. 6600  (Pročitano 3058 puta)
29. Jun 2004, 17:55:29
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Razmisljam u poslednje vreme da menjam svoju 7650 za 6600, medjutim nisam siguran da li je to pametno jer ne mogu da vidim neke preterano velike prednosti u odnosnu na 7650, a cena je dosta veca. Moje sumnje je jos doatno podgrejao ovaj review preuzet sa mobilnog sveta.

Citat
Da skratimo priču, Nokia 6600 nudi par kozmetičkih izmena u odnosu na 7650/3650 modele, ali u celini - to je jedan isti telefon. Bolji ekran nije dovoljno dobar razlog za promenu na Nokia 6600 model, ali ovaj telefon je napravljen za ljude kojima treba više funkcija nego što postoji na Nokia 7650 modelu, ili im je jednostavno potrebno više memorije. Za vas koji kupujete prvi smartphone i tražite da telefon ima što više funkcija - ovaj model ne treba da razmatrate. Kvalitet kućišta i nekomforna tastatura su dve mane telefona koje treba uzeti u obzir. Usput, neki od novih Bluetooth slušalica sa mikrofonom ne radi sa Nokia 6600 telefonom.

Verovatno jedini telefon koji se može takmičiti sa 6600 modelom bi bio novi Sendo X, iako još nije sigurno da li će Sendo predstaviti ovaj telefon pre Božića. Po mom mišljenju, Sendo X će ostati potencijalni konkurent ali neće postati pravi. Uglavnom zbog različitih položaja na tržištu.

Sta vi mislite o svemu ovome? Jedino sto je definitivno bolje je memorija i podrska za memorijske kartice sto je stvarno velika prednost.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Manji je i kompaktiniji... ima svoje prednosti, ali posto za 7650 ne mozes dobiti vise od 200e a 6600 jos uvek kosta preko 300 ne isplati se jos uvek. 7650-3650 se isplati, a mane koje telefon ima jesu mozda velike na prvi pogled, ali covek se navikne.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2208
Zastava Beograd
mob
Samsung Note 4
Pogotovo 3650 i njen sasavi raspored tastature.... Smile

Ali ko se navikne...., teko se posle vraca na normalu...
IP sačuvana
social share
PRODAJ BRZO, KUPI LAKO!

Amazonka.rs
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Za 3650 ga ne bih menjao ni lud. Imam neverovatnu odbojnost prema tom telefonu. Velik mi je, ruzan, izradjen od jeftine plastike, tastatura prica za sebe, sve u svemu uzas. 6600 mi se veoma svidja vizuelno i ima memorijisku karticu sto je veliki plus, jer na 7650 nista ne mogu da stavim, a cak mi se desava i da ne mogu neke aplikacije da otvorim zato sto su kompresovane stacker-om a nemam dovoljno prostora da se aplikacija privremeno otpakuje. To su razlozi zasto bih uzimao 6600, naravno uz bolji display, ali ne bih bas za to davao vise od 100 eu.

Inace SF, sta ti mislis kako ce se dalje kretati cena 6600 i 7650? Znam da bi iblo pametno cekti da padne cena 6600, ali ce u medjuvremenu sigurno pasti i cena 7650, pa mu opet dodje na isto. Smile
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ne bi bilo pametno cekati, jer ce odnos cena biti manje vise isti, uvek ce biti barem 100 e razlike.... A ti ako imas odbojnost... znas kako se kaze za one sto ne mogu da se prilagode konfekcijskoj odeci i obuci Smiley a ti idi da ti siju, al kad dodje ceh na red, cuti i uzivaj Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa pazi, telefon je, mislim na 3650, stvarno odvratan. To je moje misljenje, sa kojim ce se siguran sam sloziti vecina ljudi. Telefon je prvo veci od 7650 koja je vec previse velika, telefon je napravljen ili bar tako deluje od neke mnogo jeftine plastike, ruznog je oblika, tastatura je gotovo neupotrebljiva, bar ne dok se ne prodje neka posebna obuka za koriscenje iste. Jedino sto valja na tom telefonu je sto ima memorijsku karticu. 7650 i 3650 je po meni kao nebo i zemlja kada je rec o ozbiljnosti telefona, sto je delimicno moje subjektivno, ali isto tako i objektivno misljenje. Sve u svemu ako pretpostavimo da 3650 nije jedna od opcija, sta mislis kako ce se dalje kretati cena 6600 i koliko kostaju novi 7650, posto na mobilnom svetu mislim da ih nema ispod 240 eu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nema ispod 250e nigde nov, to samo tako pise, da vidis dal ces naci.. ko sto ngage ima za 130e Smiley
I meni je 7650 bio ruzan, pa sam naucio da ga volim zbog njegovih prednosti Smiley
Ako si fensic i volis da ti sve bude slatko i lepo, a ti onda lepo uzmi xelibri i zaboravi na performanse Smiley mislim, realno je tako Wink
3650 je teen telefon po izgledu, i svakako ne ide uz odelo i kravatu, ali uz trenerku, sorc Smiley ne fali mu nista Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa znam da su to samo fore da ih ima za 240 eu, a kada hoces da ih za te pare i kupis, onda ih nema nigde. Ja mislim da bih mogao moj phone da prodam za preko 200 eu, posto je bas kao nov, nisam mu ni onu foliju skinuo, nigde nema nikakve znakove koriscenja. Vise me zanima za koliko bi mogao da kupim 6600 najjeftinije, jer ne bih bas hteo da doplacujem neke svemirske sume za malo bolji telefon.

Inace ako iko ne voli fancy stvari onda sam to ja, tako da to sto mislis da ja kupujem telefon zato sto je fancy nikako ne ide uz mene. Naravno sa druge strane hocu da mi telefon bude simpatican makar, ako ne lep, sto 3650 nikako nije, bar za mene. Mislim da cena telefona na trzistu dosta govori o svakom telefonu, a 3650 i ako se pojavio posle 7650 i ako bi trebalo da je bolji telefon od nje, kosta 180 eu, a 7650 kosta 240 eu. Cak i 7660 koji ima 65000 boja i normalnu tastaturu i koji se mnogo kasnije pojavio od 7650, pa cak i 3650, kosta 190 eu tj. mnogo manje od 7650. To je uvek pokazatelj kvaliteta telefona, jer trziste je nemilosrdno i ona telefon koji uspe da zadrzi svoju cenu na trzistu ili makar ublazi njeno ubrzano opadanje, taj telefon je vredan pomena. Inace meni je 7650 sasvim ok sto se izgleda tice, tako da ja nisam imao problem da se naviknem na njen izgled, mozda malo na dimenzije i bateriju, ali to je bilo nesto cega sam se morao odreci zarad drugih velikih prednosti.

Nisi mi opet rekao, sta mislis da li ce 6600 i dalje ubrzano padati sa cenom i gde se moze icekivati zaustavljanje pada cene, odnosno kada je najbolji trenutak za kupovinu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nece uskoro pasti ispod 300e, ali mislim da ce u narednih par meseci stici na 300.
Nije cena telefona uvek pokazatelj kvaliteta, vec jednostavno to nisu telefoni za istu publiku.
O cem ti bulaznis sa 7660? Mislis na 3660 koji takodje samo na jednom mestu kosta ispod 220eura, sto sve govori.
Zadrzati cenu... a sta rade i 7650 i 3650? 3650 je od pocetka koncipiran kao jeftiniji i cena mu je maltene ista poslednjih godinu dana 220 eura, ima negde da se nadje i za malo manje, ali to je realna cena.
To sto ti je telefon kao nov, i dalje ne znaci da mozes da ga prodas za 200+ eura, jer ma kako lepo izgledao, polovnjak je polovnjak. Eventualno ako nadjes nekog poznanika koji ce ga uzme, inace, tesko.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Da, naravno mislio sam na 3660. Mislim da je glupo da sada diskutujemo o 3650 jer ni u kom slucaju necu taj telefon, jednostavno mi je odbojan i ne mogu da ga smislim. 3650 kada se pojavio kostao je mnogo vise nego sada. Ne znam tacno koliko je kostao kada se pojavio, ali znam recimo da je moj drug upravo ovaj telefon kupio pre nekih recimo godinu dana i da smo ga jedva nasli za 320 eu, sto znaci da je kostao makar toliko ako ne i vise kada se pojavio, a sigurno je bio i vise nego tada kada smo ga mi trazili. Sada kosta manje od 200 eu ili da budem precizan 185 eu, bar po mobilnom magazinu koji i ako laze sto se cene tice, bar se moze videti odnos cena, posto lazu ravnomerno za sve telefone. 7650 je stariji model i to dosta od 3650 a cenu izmedju 250-300 eu drzi vec ko zna od kada, pa cak i sada posle nekoliko godina od kada se pojavio kosta 250-320 eu i to prema istom onom sajtu, tj. mobilnom svetu po kome je 3650 185 eu, a 3660 195 eu. Ali kazem opet, nije to sve bitno. I da kosta 100 eu ne bih ga kupio, tako da to nije jednostavno nesto o cemu razmisljam. Razmisljam jedino o 6600 jer mi je bas mocan telefon, ali bih ipak sacekao da mu cena padne bar na 300, mada ga vec ima za 310 eu i da ovaj moj prodam bar za jendo 220 eu. A inace kako ce neko ko se javi preko oglasa znati da li je moj telefon nov ili ne? Ima foliju, nema ni jednu tackicu na sebi, ima kutiju originalnu i sve ostalo, tako da ne moze nikako da provali da li je telefon nov ili ne, pa ga mogu i kao takvog prodati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: nokia

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.