Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 6680/6681 - caskanje  (Pročitano 27110 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Insatlirao sam SmartSetings preko application  instruction ali kod prebacivanja sa kompjutera na nokiju mi se stalno pojavljivala ova ap.
"The application installer is already running in the phone.
Please finish the previous installation before starting a new one."
I preko toga sam dalje nastavio da prebacujem.Kada sam zavrsio otisao sam u manadzer tamo sam ga nasao ali nemogu da nadem gdje je otislo za podesavanje .Kako bi ga mogao podesit. Smile
Daj ti nama ovde lepo objasni preko čega iz kompjutera prebacuješ aplikacije u telefon?!? Radi li se o USB kablu, Bluetooth vezi, ili prostom kopiranju aplikacija na MMC karticu preko Card Reader-a sa PC-a?!?
Nikako ne mogu da vas ukapiram?!?
Kada ovo budeš objasnio lepo ćeš dobiti lako i korisno uputstvo kako najlakše instalirati aplikacije u telefon!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 6680
Jel vamse kad dogodilo na 6680 da jednostavno s karice slike nestanu. Memorija je i dalje popunjena ko da postoje ali ih nema nigdje za nać, niti u gallery, niti u image manageru itd.

Meni se par puta to dogodilo.....jer zna netko uzrok možda
IP sačuvana
social share
Race with the best, loose like the rest! ! ! !

Stvarnost je iluzija izazvana nedostatkom alkohola...........
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Jel vamse kad dogodilo na 6680 da jednostavno s karice slike nestanu. Memorija je i dalje popunjena ko da postoje ali ih nema nigdje za nać, niti u gallery, niti u image manageru itd.

Meni se par puta to dogodilo.....jer zna netko uzrok možda
Možda si prethodno koristi recimo Migital.Smart.Guard, MediaSafe, Smart Crypto, ili neki drugi program za zaključavanje i skrivanje slika, ....?! Možda si to odradio sa FExplorerom verzije 1.16 pa sada ....?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
USB kabel sam koristio da instaliram program.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 6680
Nikada ne koristim program za skrivanje slika.......npr. uđem u gallery pa images i kad pokušam otvorit neku os slika samo mi se ikonice njihove prepolove ko da su razbijene i nemogu nijednu više otvorit.....i onda izađem iz galery i opet uđem i slika više nema......prazan mi je folder za slike a memorija je i dalje puna dok su mi video i zvukovi nedirnuti i normalno rade....to mi se dogodilo nekoliko puta
IP sačuvana
social share
Race with the best, loose like the rest! ! ! !

Stvarnost je iluzija izazvana nedostatkom alkohola...........
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pronasaosam SmartSettings u programu.Medutim kada sam ga krenuo koristiti usporio mi je rad nokije,prikazivao mi se bijeli ekran (kao ono kada pocinje ukljucivanje nokije). kada ga ne koristim.
Sada sam ga deinstaliro i nokija bolje radi.Da li ima mozda neki drugi program ,posto ocu da mi se nokija odmah zatvara poslije razgovora.
Hvala. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
pronasaosam SmartSettings u programu.Medutim kada sam ga krenuo koristiti usporio mi je rad nokije,prikazivao mi se bijeli ekran (kao ono kada pocinje ukljucivanje nokije). kada ga ne koristim.
Sada sam ga deinstaliro i nokija bolje radi.Da li ima mozda neki drugi program ,posto ocu da mi se nokija odmah zatvara poslije razgovora.
Hvala. Smile
Edit:
Ovo si verovatno meni odgovorio ali normalno da nisam ni primetio jer nikoga nisi ni citirao. Takodje nisi ni dao precizan odgovor šta si pored tog US kabla koristio -> PC Suite, Oxygen, ... da li imaš kojim slučajem i bluetooth adapter ili ne, čitač memorijskih kartica, .... zatim, kada nešto pitaš onda i napiši to pitanje opširnije i jasnije da te ljudi ovde shvate!

Pored toga, koga ovde zanima da li si ti "pronašao" SmartSettings ili ne, ako nisi napisao puno ime i prezime aplikacije, verziju, za koju verziju OS-a si isti probao, ....?!?

No, uzimajući u obzir da SmartSettings nije za tebe jer ne možeš da se snadješ sa istim(tj., skinuo si verovatno krekovanu verziju koja ne radi - verovatno od majstora @3G365...) onda lepo zaobidji taj program(ili ga lepo kupi na oficijelnom sajtu i nećeš imati problema sa njime), već probaj neki od sledećih:

- Smartphoneware Best KeyLocker v1.04
- MobiFun.Soft.LockMe.v1.05
- AutoLock v0.5
- EasyLock by EasyClick
........... i gomila drugih srodnih aplikacija sa "sporednom" mogućnošću zaključavanja tastature!
« Poslednja izmena: 08. Nov 2006, 14:56:34 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala. Smile
Edit:
Ovo si verovatno meni odgovorio ali normalno da nisam ni primetio jer nikoga nisi ni citirao. Takodje nisi ni dao precizan odgovor šta si pored tog US kabla koristio -> PC Suite, Oxygen, ... da li imaš kojim slučajem i bluetooth adapter ili ne, čitač memorijskih kartica, .... zatim, kada nešto pitaš onda i napiši to pitanje opširnije i jasnije da te ljudi ovde shvate!

Pored toga, koga ovde zanima da li si ti "pronašao" SmartSettings ili ne, ako nisi napisao puno ime i prezime aplikacije, verziju, za koju verziju OS-a si isti probao, ....?!?

No, uzimajući u obzir da SmartSettings nije za tebe jer ne možeš da se snadješ sa istim(tj., skinuo si verovatno krekovanu verziju koja ne radi - verovatno od majstora @3G365...) onda lepo zaobidji taj program(ili ga lepo kupi na oficijelnom sajtu i nećeš imati problema sa njime), već probaj neki od sledećih:

- Smartphoneware Best KeyLocker v1.04
- MobiFun.Soft.LockMe.v1.05
- AutoLock v0.5
- EasyLock by EasyClick
........... i gomila drugih srodnih aplikacija sa "sporednom" mogućnošću zaključavanja tastature!

Hvala na preporuci.Malo prije sam instalirao Autolock i nokija mi se odmah zatvara.
Na gornjem desnom ekranu mi se nalazi neka crtica pu gore.Nemogu nikako da je skinem neznam odakle je dosla.
« Poslednja izmena: 08. Nov 2006, 17:35:16 od Dr.Zen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
@Dr.Zen, šta li ti radiš sa tolikim citatima?!?! Smile Smile
Nego, jesi li ti najzad našao dobru verziju SmartSettings programa ili nema teorije da se snadješ?!? Verovatno si jedan od malobrojnih koji ovaj program ne koriste.
Kojju ti tačno verziju imaš???
Citat
Na gornjem desnom ekranu mi se nalazi neka crtica pu gore.Nemogu nikako da je skinem neznam odakle je dosla.
P.S. jel znaš da hvataš screenshot-ove ekrana telefona?!?
« Poslednja izmena: 08. Nov 2006, 18:35:29 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Za Moderatora.ma nov sam na ovom forumu pa se jos dobro ne snalazim.
Na znam da vatam screenshot-ove na mobilnom.
Uspio sam da instaliram AutoLock i telefon mi sada radi sa zakljucavanjem.
I gde mogu da skinem ovaj smajl.
« Poslednja izmena: 08. Nov 2006, 21:53:09 od Dr.Zen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.117 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.