Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: nokia 6680  (Pročitano 15417 puta)
Hronicar svakodnevice

?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 606
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.50
mob
Nokia N95 8gb Apple 3g
@x3me slazem se sa tobom samo ja cekam n80 naravno da se pojavi ida padne cena na bar 350 eur
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
HTC One X
na n91 ce to ranije da se desi, a ja sam osoba koja ne voli mnogo da ceka Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 152
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6680
Od tebe me nista neljuti,vidim da se u sve razumes,pa kad je tako postavicu ti jedno sasvim prosto pitanje a odgovor ocekujem, nadam se posto se u sve razumes vidim po raznim forumima.....pitanje glasi:Zasto pored AMD-procesora stoji oznaka +...npr..2000+,2200+,3000+.Ako odgovoris tacno na ovo A+ pitanje dobijas moj stari mob 6680 sa sve  kasperskim i to u paketu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 152
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6680
Uzgred objasnicu ti zasto ovo ima veze sa mobilnim aparatima(teksas instument)...Izvini na losem engleskom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC HD2
Od tebe me nista neljuti,vidim da se u sve razumes,pa kad je tako postavicu ti jedno sasvim prosto pitanje a odgovor ocekujem, nadam se posto se u sve razumes vidim po raznim forumima.....pitanje glasi:Zasto pored AMD-procesora stoji oznaka +...npr..2000+,2200+,3000+.Ako odgovoris tacno na ovo A+ pitanje dobijas moj stari mob 6680 sa sve kasperskim i to u paketu
"ne znam"!!! Smile
Jesi li zadovoljan? Mozes da zadrzis tvoj stari 6680, u zdravlju da te sluzi i da se manemo off-topica, ha?
Zakopaj ratnu sekiru!!! Smile
Ajd objasni ovo "+" u vezi sa mobilnim telefonima i texas instr.(nije na odmet nesto novo saznati)
« Poslednja izmena: 04. Jan 2006, 20:34:04 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 152
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6680
Ok slazem se,nisam ni mislio da se svadjam.Dopusti da su ukusi razliciti?Tebi se mozda dopada vise ovaj a meni onaj tel,ipak ovo je forum za 6680 pa necemo od drugim telefonima?Uzgder da te pitam jel se isplati dati 6680 za K750 bez doplate,pitam uzeo bih za moju curu a neznam kakav je k750 sem da je kamera dobra?Idem sa neta posto sam na poslu u svom lokalu pa cu ti kasnije napisati o tehas instrument koji je done prvi AMD sa svojim 939 socketom a sada se ubacuje i u mobilne aparate
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 284
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Kamera je strava na k750i !!!! fon je dobar.... bolji je 6680 zato sto ima symbian... meni su ukrali k750i i uzeo sam 6680.... po meni je bolji 6680 , sem u kameri.... 6680 je kao mali kompjuter a k750 je pravi mobilni,ali dosadi ,6680 mozes stalno da nadogradjujes.... po meni je k750 malo ,ali napominjem MALO losiji telefon od 6680 !!!! (moje misljenje) Da sad mogu da uzmem 6680 ili k750 bez razmisljanja bih uzeo 6680 ! ali posto je za devojku,mozda k750-zato sto je manji , i naravno mnogo lepsi od 6680 !!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
aj neka neko okaci sliku sa 6680 ja nisam dobio usb,pa bi hteo da vidim kako izgleda na kompu
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
HTC One X
Zasto pored AMD-procesora stoji oznaka +...npr..2000+,2200+,3000+.Ako odgovoris tacno na ovo A+ pitanje dobijas moj stari mob 6680 sa sve  kasperskim i to u paketu

AMD procesori za razliku od intelovih nemaju u oznaci stvarnu brzinu, vec je oznaka neko poredjenje sa intelom. npr ako stoji 3000+ to ne znaci da radi na 3000mhz (naprotiv, cak obicno radi na 2100-2200), vec da ima bolje performanse od intela iste klase na 3000mhz, i odatle ono "+" u nazivu  Smile
« Poslednja izmena: 06. Jan 2006, 00:02:03 od X3mE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 152
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6680
Nazalos momak nije tacno,  A+ ako znas sta je to,nije ti tacan odgovor,to si upravu za intel ali si pomesao malo kockice,vidi sve stoji kako si rekao samo mala ispravka a znaci puno a to je da recimo 3000+ radi kao intelovih 3000 i ako mu je procesor recimo na 1800mh pa ces tako sresti da 3000+,2200+,2100+,ili pak barton na 2500+ svi rade na 1800mh ali to AMD tako racuna a stavarna brzina je bas ta recimo 3000+ ima bas tu brzinu a ne 1800mh,jel kontas?Veruj mi polozio sam imam sertifikat od mickrosofta i radim kao serviser u svojoj firmici,malo sam iskomlikovao odgovor,nezgodno je ovako objasniti,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: nokia

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.331 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.