Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 118
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 6630 - Pitanja i odgovori  (Pročitano 108793 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Šta znam , nisam probao. Najveća , koju sam stavljao , je bila od 1Gb. Ta mu je i po specifikaciji.  Smile
S obzirom kakav je telefon 6630 , ne bi me začudilo da mu ubaciš kamen a on da ga prepozna kao mmc karticu. (2Kg kamena=2Gb na kartici) Smile

Nisam siguran za ovo... Moraćeš sam provjeriti.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
sto muka, nadam se da podržava 2 GB  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Pa telefon podržava UMTS. Što znači da podržava velike brzine prenosa podataka , Video telefoniju i ostale 3G servise....

Ako nema dvije kamere to ne znači da ne možeš primiti i poslati video poziv. Naravno da možeš ali tebe niko neće vidjeti , zbog nedostatka prednje kamere.... ili ako si baš raspoložen , ima da se kupi video stalak za ovaj telefon... Na sebi ima kameru pa će onda i tebe vidjeti.

e sad je jasno Smile hvala
Samo jedna mala ispravka.Koristio sam 6630 za video pozive,i sagovornik me je mogao videti
,bilo je potrebno samo da kameru okrenem ka sebi.Kada to ne bih uradio,sagovornik bi video ono sto je ispred mene.Kamera je dusu dala za prikazivanje lepih beogradskih devojaka... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
 Smile Ovo nisam znao , da se može koristiti zadnja kamera tokom video poziva. Svaka čast za ovo.  Smile
Samo opet nije full 3G... On tebe vidi ali ti ne vidiš sagovornika...   Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Kad se samo setim svog prvog video poziva(obavljen nekoliko dana pre zvanicnog pustanja u rad 3G mreze,u decembru)...Ja sedim u kuhinji,jedem,fon pored mene,zvoni(zove me kolega),telefon me pita da li hocu da posaljem video zapis,ja kliknem "yes",i u sledecem trenutku vidim kolegu,cije je prvo pitanje "Je l' ti to jedes omlet?"... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ćuti , mogao si biti na nudističkoj plaži.  Smile
Kolega bi pretrpio teške traume u tom slučaju.  Smile

P.S. Svaka čast za ovo. Stvarno nisam znao da se 6630 može upotrebiti za 3G razgovor u full-u. Doduše , uz malo gimnastike i okretanja telefona. Ali može.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung Galaxy S6 White
Smile Ovo nisam znao , da se može koristiti zadnja kamera tokom video poziva. Svaka čast za ovo.  Smile
Samo opet nije full 3G... On tebe vidi ali ti ne vidiš sagovornika...   Smile Smile

Ili ti vidiš njega, ali ne i on tebe...Na tvom ekranu, ukoliko imaš 6630, možeš da vidiš sagovornika... Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Hunny bunny  Smile - Evo wayfaringpilgrim reče da se može iskoristiti zadnja kamera na 6630 za video poziv.
Dok priča sagovornik okreneš ekran prema sebi.. i ti vidiš njega a on vidi ono što hvata kamera iza telefona. Pa kad dođe tvoj red da pričaš , samo zarotiraš telefon i okreneš kameru prema sebi ... i sagovornik vidi tebe a njega vide svi slučajni prolaznici.  Smile

Ili ja ovo sve nisam baš najbolje ukapirao.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Sve si super razumeo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Hunny bunny  Smile - Evo wayfaringpilgrim reče da se može iskoristiti zadnja kamera na 6630 za video poziv.
Dok priča sagovornik okreneš ekran prema sebi.. i ti vidiš njega a on vidi ono što hvata kamera iza telefona. Pa kad dođe tvoj red da pričaš , samo zarotiraš telefon i okreneš kameru prema sebi ... i sagovornik vidi tebe a njega vide svi slučajni prolaznici.  Smile

Ili ja ovo sve nisam baš najbolje ukapirao.  Smile

brate dragi sve se rješi jednim damskim ogledalcem koje koristiš na principu retrovizora i svak vidi svakoga pa melji i žrvnaj koliko god hoćeš  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 118
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.