Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 118
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 6630 - Pitanja i odgovori  (Pročitano 108894 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
ok, videcu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 198
Zastava СРБИЈА
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Apple 5c
Jedan tip mi nudi neko postolje za 6630, koje sluzi za 3g, odnosno video telefoniranje. Nisam jos to ni video, a ne znam ni kako izgleda. Koliko bi to, polovno, moglo da vredi, da znam koliko to da mu platim?

Изгледа овако, а за цену ћемо се распитати  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

pic5.jpg
(40.69 KB, 471x390)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Cool.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 6630
Pozdrav, pitanje je sledece: da li je i kako moguce umesto imena profila na telefonu (6630) postaviti da stoji datum, naime kad je u General rezimu stoji datum a kad recimo ukljucim necujan rezim sa vibracijom stoji precrtana nota i ime doticnog rezima/profila?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 182
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia N900
Imam jedan problem.Juce sam isprobavao neke antiviruse na telefonu i kada sam skenirao sa avira antivir pronasao je SymbOS/RommWar.A malware.Kaze da je file Z:\System\Apps\startup\startup.app zarazen tim virusom i ni jedna akcija za uklanjanje ne deluje.Na netu sam nasao da doticni virus pravi probleme prilikom ponovnog podizanja sistema ali ja nisam imao problema sa tim.Probao sam sa hard formatom memorije telefona i formatom kartice ali je problem ostao isti.E sad znam da bi resenje bio flash telefona ali me zanima da li mozda postoji neki drugi nacin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

zene javite se

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 266
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 3GS 32gb SimFree
Samo fles resava, pa kad flesujes instaliraj neki antivirus(ja bih ti preporuciuo BitDefender, moze da se instalira na mmc, ne usporava fon, moze da se updejtuje, i sto je najvaznije radi posao, probao sam preko blututa da prebacim neke viruse,prepoznao ih je i nije dao da se instaliraju....)! posle toga neces imati problema, imas teme update software preko dku kabla ili preko neta...pa kreni..... Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 182
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N900
@extrainterista:hvala za savet.moracu prvo da pozajmim DKU-2 kabal jer kod mog jedan pin uopste ne iizlazi iz lezista(sve radi normalno dok ne probam da backup-ujem kontakte i tada mi prijavi gresku).Zbog toga ne smem da probam flash iako imam sav potreban software.
Hvala jos jednom    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Imam jedan problem.Juce sam isprobavao neke antiviruse na telefonu i kada sam skenirao sa avira antivir pronasao je SymbOS/RommWar.A malware.Kaze da je file Z:\System\Apps\startup\startup.app zarazen tim virusom i ni jedna akcija za uklanjanje ne deluje.Na netu sam nasao da doticni virus pravi probleme prilikom ponovnog podizanja sistema ali ja nisam imao problema sa tim.Probao sam sa hard formatom memorije telefona i formatom kartice ali je problem ostao isti.E sad znam da bi resenje bio flash telefona ali me zanima da li mozda postoji neki drugi nacin
Nije to virus, to je standardna greška pojedinih antivirusnih programa. Pisano je o ovome. Ne može biti virus na "Z" i to je valjda svima jasno. Verovatno taj fajl ima neku sl., biblioteku kao neka definicija virusa i program se odmah zbunjuje i prikazuje isti kao virus. To je došlo sa instalacijom firmwera a ne naknadno, i nemoj se džabe cimati oko flešovanja! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 182
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N900
ok.hvala Cigla tel.
znaci da ne brinem nista.Promenicu antivirus jer me nervira ovo sto stalno nalazi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
ok.hvala Cigla tel.
znaci da ne brinem nista.Promenicu antivirus jer me nervira ovo sto stalno nalazi
Naravno da ne treba da brineš. Recimo to da 90% antivirusnih programa i ne skenira drajv "Z", već to radi samo Avira Antivirus i još par njih bespotrebo.
Recimo to da pravi virus SymbOS/RommWar.A instalira jednu komponentu na C:\system\apps\klantivirus\startup.app i izgleda da Avira sve što vidi pod "startup.app" kategoriše kao virus ... Smile
Glupost od antivirusnog programa, samo nabudžen kako bi korisnicima ulivao lažnu nadu velike sigurnosti a ono već godinu dana prošlo i nijedan novi virus za Symbian!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 118
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.109 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.