Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 118
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 6630 - Pitanja i odgovori  (Pročitano 108600 puta)
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6630
Pošto se ovde priča o 6630, nadam se da neće smetati da postavim pitanje vezano za maske.
Naime, masku koju sam dobila sa telefonom je teget boje, izlepljena timovim nalepnicama...I posle nekog vremena ona guma oko kamere je krenula da se ljušti...I mene je sve to počelo da nervira, pa sam kupla crnu gumenu kinesku masku, a na poklon dobila i crnu kinesku tastaturu...Sve je to lepo izgledalo funkcionisalo par meseci, dok kineska maska se nije skroz izljuštila, a tastatura počela da se raspada...Elem, pošto mi je sve to dosadilo, odlučila sam da kupim original masku, i vratim orginalnu tastaturu, i završim sa tim jednom za sva vremena. Ali, imam problem sa nalaženjem iste. Obišla sam gomilu radnji po Bg, ali gotovo svi imaju kineske maske! Zvala sam Mobis, navodno našeg zvaničnog prodavca, oni su mi rekli da maska košta 30e, i da će je možda dobiti za 3 nedelje! Ista priča i za Alpha copy.
DA LI MI NEKO MOŽE REĆI GDE MOGU DA KUPIM U BG ORIGINAL MASKU ZA 6630?
Ljudi, nemam više živaca, a i žuri mi se, ako neko može da pomogne...Hvala unapred!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 88
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
Ja sam isto tako tražio po celom BG-u i nađem je u TC Prima, ulazi se iz Knez Mihajlove. Naziv radnje i broj telefona mogu da ti pošaljem na pp ako haćeš?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

No one can tell me how to live my life !

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 6630
Ja ne mogu da se pozalim na 6630, telefon je perfektan  Smile
Samo imam problem sto je skinut sa Vodafone - ove mreze i nece bas brzo da radi.
I da, ne mogu da stavim kao zvono mp3 pesmu.
Da li mi neko moze reci sta da mu radim ???
I da sto se tice kartica, citao sam da i rs mmc od 2gb moze da radi na ovm telefonu, ali je za sad nema kod nas, u engleskoj kosta 33 funte.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 
Imam N6630 kao i manijaka koji me uznemirava duže vreme. Trebao bi da odem u telekom prijavim ličnog manijaka, da se javim jednom na poziv, da ih obavestim pa da oni prate 15-tak dana... Predpostavljam da mreža krije broj ali da li možda postoji nekim čudom program koji mi može pokazati broj tog zlikovca?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6630
Ja sam isto tako tražio po celom BG-u i nađem je u TC Prima, ulazi se iz Knez Mihajlove. Naziv radnje i broj telefona mogu da ti pošaljem na pp ako haćeš?
Ajde molim te, padam u očaj Smile
Alzomi86, fora je što Vodafon ima zaštite na autorska prava, pa zato ne možeš staviti mp3 kao zvono, dok ih ne platiš.
Jedino rešenje je, da telefon flešuješ, ubaciš čist softver i uživaš. Brže će ti raditi mob, a i nećeš imati viđe nikakvih problema Smile Imaš na ovom forumu detaljno uputstvo i softver Smile
Ma ne žalim se ja na telefon, imam ga već punih godinu dana i stvarno sam zadovoljna, nego se žalim na na ovo stanje sa maskama! Em nas gule, em nemaš gde da ih kupiš! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

No one can tell me how to live my life !

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 6630
Reci mi Zokice koliko je otprilike flesovanje, ako znas ????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6630
Možeš to sam da uradiš, da ne bacaš pare. Evo ti link:
http://forum.burek.com/index.php/topic,105581.0.html
Ja sam koristila to uputstvo i softver, i uspela sam bez problema Smile
A ako hoćeš ipak da ga nosiš u servis, flešovanje košta 10-15e, zavisi gde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

njene male usne zuti su maslacak

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3497
Zastava Дудовица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Samsung galaxy core 8260
sta dobijam sa novim firmwareom? kod mene je v 4.03.38
IP sačuvana
social share
there is no place for little monkey in this town
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
sta dobijam sa novim firmwareom? kod mene je v 4.03.38
Dobijaš 100€ i još pride godinu dana free razgovor i SMS poruke! Smile Smile Smile

Ne budi toliko lenj već pročitaj temu "Upgrade nokia firmware preko USB DKU kabla" od početka i vrlo lepo ćeš videti tj., pročitati šta donosi nova verzija firmvera.

Lepo sam ja postavio sve to u toj temi - samo još neko da sedne i pročita!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 182
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
mob
Nokia N900
kucao sam svima nam dobro poznatom pretrazivacu kako bih nasao neke informacije o Nokia 6630i i ispostavilo se da postoji samo sto ne znam u cemu je razlika na standardan model.Negde sam nasao da se radi o muzickoj ediciji(music edition) a negde sam nasao da je to cist marketinski potez.Negde su ismevali ovu informaciju i postavili ovu fotomontazu Smile Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

6630i.jpg
(338.99 KB, 640x480)
« Poslednja izmena: 25. Sep 2006, 10:43:04 od Dovla84 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 118
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.