Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 85 86 88 89 ... 118
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 6630 - Pitanja i odgovori  (Pročitano 108941 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Nokia 6630
Citat
Ma jok! Obicne i Dv Rs MMC - kartice imaju jedan red kontakata , a MMC mobile bi trebale da imaju dva reda kontakata. Ali to nema veze. Obje vrste bi trebale da rade bez problema u 6630. Smile Smile

Koliko ja vidim da kod mene imaju dva reda. A prije sam zamalo kupio jednu sa jednim redom kontakata (Sandisk) i tel je uopste nije prepoznavao a u fotoaparatu je radila normalno.

Ljudi jeste li ikad poslusali svoju 6630 u tisini? Iz zvucnika se cuje sum i tiho pucketanje. Mora bas prava tisina da to cujete. I kada je svijetlo upaljeno cuje se jace..  Smile
A skinite polopac i poslusajte kako nesto pucketa negdje otprilike ispod baterije. Mada je ovo dosta glasnije, isto mora biti tisina. Svasta!  Smile
« Poslednja izmena: 14. Apr 2007, 09:15:19 od 7e7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia E90
Jel' nekom 6630 krade frejmove kad snima video, tj. vido secka kao da preskoci svaki 3-cu sekundu, ako je neko imao problem i ako ga je resio bez resetovanja fona neka mi javi.
IP sačuvana
social share
$$$$$$$$$$$
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
pricali smo o tome,meni je seckao svaku sekundu,i bilo je izgleda do sw i do mem.kartice od 1GB,ja sam resio kad sam ubacio novi sw 6.03.08 i na njemu je 1GB odlicno radila.
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia E90
Pa sad ne znam sta da ti kazem, zato sto je to pocelo od skora da se desava, a pre je super radili sa ovom verzijom softwer-a i sa ovom karticom (512mb).
IP sačuvana
social share
$$$$$$$$$$$
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia E90
Bio si u pravu, ipak je do mem kartice, kada prebacim da se video sacuvava direktno na telefonsku mem onda ne secka. Jel' zna neko u cemu je problem, sta to nije u redu sa karticom, imam oko 100 mb slobodnog mesta na njoj.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
$$$$$$$$$$$
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

ne vjeruj ženi koja laže

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 17123
Zastava na obali mora
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia e72 + 6630
evo ti odgovor

Citat
imam oko 100 mb slobodnog mesta na njoj
IP sačuvana
social share
jos neko vrijeme i ima da se sredim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC One X
Probaj sa novim firmverom  Smile

pricali smo o tome,meni je seckao svaku sekundu,i bilo je izgleda do sw i do mem.kartice od 1GB,ja sam resio kad sam ubacio novi sw 6.03.08 i na njemu je 1GB odlicno radila.

BTW, meni na 6680 sa karticom od 512 ne secka uopste, cak i kad sam imao manje od 50mb slobodno sve je radilo kako treba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia E90
Jel' postoji neki program za defragmentaciju mem kartice na symb telefonima, mislim da je do toga posto sam karticu nekoliko puta punio do maksimuma i praznio sa mp3 fajlovima. Pa mislim da tel ima problema sa smestanjem snimljenog materijala, tj. mislim da svaki put zasecka kad zatrazi slobodne seltore za snimanje na mem karticu.  Smile
IP sačuvana
social share
$$$$$$$$$$$
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Ja vam kazem imao sam 5.03.08 i sve je normalno radilo i onda je krenulo seckanje,ja sam je formatirao nekoliko puta i dalje je seckalo.Tek posle kad sam ubacio 6.03.08 to se jednostavno izgubilo,i mislim da nema veze koliko je puna kartica...
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S6 White
Jel' postoji neki program za defragmentaciju mem kartice na symb telefonima, mislim da je do toga posto sam karticu nekoliko puta punio do maksimuma i praznio sa mp3 fajlovima. Pa mislim da tel ima problema sa smestanjem snimljenog materijala, tj. mislim da svaki put zasecka kad zatrazi slobodne seltore za snimanje na mem karticu.  Smile

Najbolje da defragmentuješ karticu uz pomoć Card Readera... Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 85 86 88 89 ... 118
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.